Přejít na výpis diskuzí
Efektní záběry z Battlefield 3 DLC Back to Karkand
5.11.2011 | Petr Poláček
127 příspěvků
-
fajn, ale uvital bych zpravu, ze makaji na zaplate krom graf. a dalsich bugu jako je i povoloneni premapovani kolecka mysi
-
-
Vsak pracuji, Dice je vleke studio a kazdy pracuje na necem jinem.
-
-
pozdě! to už mělo dávno být! prodali vám nedodělanou hru s nevyužitým potenciálem a vy to ani nevidíte... LOL
díky takovým se budou produkovat už jen podobné hry... hype a jinak průměr -
-
Ty sa tu vzrušuješ, ako keby to v dnešnej dobe nebolo bežné *7*
-
-
pokud to budeme takhle poníženě přijímat, tak se to nezmění... dokud si lidi budou předobjednávat nedodělané hry, bude to horší a horší
-
-
A jak ty můžeš při předobjednávce vědět, že ta hra vyjde nedodělaná?
Kdyby hru odložili, nadával bys stejně.
Navíc já si koupil například nedodělaný Minecraft a nemůžu říct, že by mi to někdy nějak vadilo :)
-
-
-
-
-
-
Vrele doporucuju procist
http://www.overclock.net/video-game-news/1155275-various-battlefield-3-outrage-germany.html -
-
Tak to je sila... zaslechl sem ze origin je mozny spyware, ale nikdy sem o tom nevidel poradny dukaz (nebo jsem ho spis nehledal, protoze se mi tomu nejak nechtelo verit).. ale asi to bude koneckoncu pravda, kdyz se to dostalo az tak do masovych medii! Fuj!
-
-
dobry zabery,tesim se na buginu a Strike at Karkand.multiplayer je fakt paradni a sednul me,presne tohle jsem cekal a myslim ze me to nejaky ten mesic vydrzi
-
BLBOST !! COD JHE LEPČEJŠÍ !! *11* *11* *11*
-
-
Určite je BF lepsi ako tvoja cestina *3*
-
spíše jsou obě hry stejně špatné... hrál jsem daleko lepší hry s daleko menší reklamou. BF3 je minimálně zpoloviny produkt hype.
-
-
ty voe podle toho co pisech ve svych komentarich ses uplne mimo chlapce....tomu se nerika reklama, ale masivni propagacni kampan, ktere pouziva kazda z takto znamich her aby o sobe dali vedet...ja sem treba fanousek MW serie a nerikam ze MW3 je nejlepsi. Obe hry maji svoje plusy a odlisnou hratelnost takze nevim proc bych tady mel hejtovat BF3 jak nekteri fanousci BF3 delaji v opacnem pripade...Obe hry maji svoje obrovske zakladny fanousku...btw zatim to vypada, ze MW3 bude mit stejne min. 2 nasobne vetsi prodejnost takze bych nerekl ze serie upada spise ji MW3 vyzvednou po mensich upsechu MW2 a ''strasnem BO''....
-
-
battlefield série určitě neupadá - právě naopak! bude mít mnohem více hráčů a stane se skutečně masovou hrou. jenže ztratí a už ztratila mnoho ze své originality.
mně se tahle hra prostě nelíbí, ale už tu s tím nehodlám spamovat. jen taky musí zaznít proti názory k těm přehnaně nadšeným názorům a recenzím.
-
-
Pokud tě bavil BC2, bude tě bavit i toto (v MP)... hype dělají weby a samotní hráči.. hra taková za to nemůže. A pokud chceš předejít hypu, nečti diskuze, a vytvářej si názor sám.
-
-
BC2 mě nebavil vůbec... bavilo mě BF2 a battlefieldy mu předcházející...
mimochodem, ptal jsem se více lidí, proč se mi tak moc nelíbí BC2 a beta BF3, jestli jsem nějak duševně nemocný či tak a kupodivu se moje dojmy s dojmy těchto několika lidí dost shodovaly. všichni mimochodem skuteční hráči BF2 s nahranými stovkami a tisíci hodinami. nejspíše jsme prostě už hráči na vyhození a pro nás se prostě už hry nedělají a dělat nebudou.
-
-
-
to hujere: Hliník se odstěhoval do Humpolce!
-
-
Opět paráda. Moc se těším. DICE mi dělají fakt radost :)
-
Ja jenom na reaguji na to ze lidé co úravidelně dochazí na server jsou označovaní za jinak orientovaný, přitom vim ze ti lidé co tu vypisují tu jak jsou Bobici nic, měli problemy právě za to ze jse neslušně vyjadřovali v chatu a porušovali pravidla.
-
*4* jasnacka MORDOR sak je to nas server
-
-
sak na nom hrame , ste jediny server co NELAGUJE pri 64 hracoch *3* *3* *3*
-
-
No hate...hra vypadá skvěle...jen je škoda, že je to BC 3 a né BF 3...a klidně mě umínusujte
-
-
Proč? Každej rozumnej človek to vědel do předu :D, a i když je to BC3 a ne BF3 stále je to skvělá hra.
-
-
Nikde jsem neřekl, že to neni skvělá hra...co se týše MP FPS je to jasný král...
-
Je tu plno skalnich fanousku,kteri ti budou tvrdit opak,a to ze BF3 nema s BC nic spolecneho .
Ale jinak jo,tem nezfanatizovanym to driv nebo pozdeji doslo.
Nekomu to nevadi,nekdo se s tim smiril a nekdo tu hru hrat nechce. -
-
A je to tady zase :D
Jsem rad, ze kdyz dojde na argumenty, cim se tak BF3 lisi od BF2, ze uz to neni BF2, ale BC3 a cim se tak vyrazne blizi k BC3 (krome HUDu ofc), tak mlcite..
Tohle je smesny. Kazdej rozumnej clovek, co hral vsechny hry, rekne, ze se, pomerne logicky, ty hry podobaj, ale BF3 vic k BF2..
Jsem zfanatizovanej? Tak urcite.. -
-
Samotny DICE priznalo,ze pc u BF3 hralo druhe housle.A na hre se to podepsalo.
Jinak konkretni veci tu byly v mnoha diskuzich nekolikrat opakovane zmineny,nevim,proc to porad nekdo potrebuje znova vypisovat.
A pokud jsi aktivneji hraval BF2 nebo 1942,tak docela nechapu,jak ti to muze prijit stejne.
-
-
-
-