Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Skuste server : BF3 MORDOR CZ-SK *16* *16* *16*
    • jo jo, jede super , ani jedinej LAG *14* *14* *14* *14* *14* *14*
      • Hral som dneska a ide lepsie ako server tych zajacov , nejaky: Bobici *15* ,
        Co za blazni hraju na tom Bobici ? Sak ty Admini su tam nenormalny *11* *11* *11*
        Budem skusat zajtra ten MORDOR , dufam ze bude plny *4*
        maju aj nejaku web stranku ?
        • lol, Bobici, pamatame si na BadComapany 2 , hm...
          Debilnejsi server som nevidel,
          ICH PRAVIDLA :

1.Nepouzivaj RPG/CG/, ale Admin moze *11*
          2.Nemozes byt prvy lebo dostanes KICK *11*
          3. Nezabijaj na Spawne ale Admin moze *11*

Bobici - FUJ SERVER
          • Tak tam nelez, stejne nikdo není zvedavej na Horní Uhry, na socky co maj stat plnej opic a umej akorat blbe tlamovat, ale v životě zadnej server neměl... A admini nikdy pravidla neporušujou!
            • Na Bobici nikdy vice radsi s RPG do palice *4*
            • vtip dne, diky za nej, hned ma clovek lepsi naladu kdyz vi, ze kolem je spousta hovad jako ty :)
            • ubohe...
          • jj ze prej sou i nejak jinak orientovani *2*
  • Vlastne BF 2 som stravil na jednom polskom servery, nepamatam meno ale dokola sa hralo Strike at Kharkand...... pre mna legendarna mapa a pamatam kazdy kusok mapy :)
  • už se těším.. jako majitel limited edition to budu mít zadáčo.. jinak chlapi, hoďte sem vaše nicky na battlelog.. ať můžem případně hrát spolu nebo aspoň aby bylo nějaký srovnání.. :) já totiž moc kamarádů co maj BF3 nemám, resp. co to hrajou na compu.. :) můj je kdyžtak voogac
    • mourasekCZ
      • Joha
        Vsetkych som si vas pridal :DD J0h4
    • kdyžtak si mě taky někdo přidejte... moc lidí s bf3 neznám.. nick: hawlas
    • hitmanczeu
    • Alfred1950cz
      • added ;)
    • jestli chces tak suchac500, moc mi to nejde.. jako ostatne vsechny hry.. ale aspon budes mit kamarada! *2* *1* *1*
      • můj nick : -CreepyFreak-_CZ
        • mij nick : REITAK , ale jsem gay, dufam ze to nevadi *14*
      • hele nic si z toho nedělej.. mě to taky nejde.. jsem v BF víceméně nováčkem..
  • vymazte
  • DLC vypada dobre, tyhle mapy z BF2 uz jsou legendarni, ale zase rozdeli komunitu na 2 casti :(
    • legendrání jsou jen dvě - zbytek je odpad, kterej se skoro nehraje (Gulf a Sharqi).
      • Gulf sa hrava aj dnes dokonca ako starucke demmo gulf sa hrava dodnes
      • Ultra LOL *9*
  • Ataker
    Mám dotaz bude to ke stažení jako DLC?
    • Vostoq
      jop, buď máš limitovanou edici ve který to máš automaticky aktivovaný a jen se to stáhne až dlc vyjde, nebo si DLC koupíš, aktivuješ a stáhneš ;)
      • Ataker
        Díky moc
  • COD DLC style much? 500 kč za 4 mapy? WTF?
    • Ty jsi asi trochu mimo, co? :DDD BtK bude obsahovat následovné: 4 předělané mapy z Battlefieldu 2
      Gulf of Oman, Sharqi Peninsula, Strike at Karkand, Wake Island
      10 zbraní z Battlefieldu 2
      8 nových kamufláží pro Vašeho vojáka
      3 nová vozidla
      malá buginka DPV, lehké obrněné vozidlo BTR-90, stíhací letoun F-35B STOVL
      5 nových achievementů/trofejí
      10 nových psích známek
      12 nových úkolů (neví se o co se přesně jedná)
      Velikostně je balíček větší než BC2: Vietnam a tebe sere cena?? Dyť i BC2: Vietnam dneska maj někde za vyšší cenu než BtK!!
      • Zkrátím to: Tohle DLC nabízí 4 mapy a nic více. Zbytek už je prakticky k ničemu.

OMG, žádná nová vozidla! Ty jsou snad součástí těch map, ne? To je snad jako říci, že nové auto, které si pořizuji obsahuje mimo motoru také volant, kola, kapotu atd. Prostě stejná blbost.

Ale žádná novinka. Už v BF2 se prodávalo pár map za 500 Kč...
        • Jasne a k tem mapam jsi dostal kvantum zbrani, nove hracske modely, grappling hook & zip line a nove stroje...proste nic,co by hrace zaujalo co? :-D.

Je mi jasne,ze chces jen hazet spinu, ale radeji se trosku zamysli.
      • Porad to stoji jak nejaka budgetova hra,coz je podle meho nazoru na i tatko velky DLC trochu moc.
        Je sice fajn,ze vetsina lidi,co si hru predobjednala to maji zadarmo,ale to nic nemeni na tom,ze ta cena je prece jen trochu vysoka.
    • ber to tak ze hentie 4 mapy su tak prepracovane ze ti zaberie stovky hodin kym ta naozaj prestanu bavit...
    • Jo, v COD by jsi dostal jen mapy.
      Tady dostaneš nové zbraně, vozidle a určitě pár dalších vylepšení ;))
    • at klidne me to nevadi :P jeste ze to mam zadara asi i jako dalsich 10mega lidi. takze asi to neni primarne na vydelek jako u COD ;) ale i tak bych za karkand dal i vic ;)
    • Stoji to samostatne necele 400kc a kdo ma limited edici, coz bude asi vetsina kdo chel B3 hned, tak to ma zadara *1*
  • ....za Back to Karkand vysolíte 405 korun / 1200 MS bodů...... co jsou ms body prosim?:)
    • mam pocit, ze to je platebni jednotka na XBOX live
  • Z.Z. ty voe. Ty musíš mít mindrák. jinak fakt nevim co s tebou je. Ty tvoje vycucané věty jsou, tak směšný, až to hezký neni. Nebo si tu hraješ, jak znáš BF, ale vůbec ho neznáš. Asi jsi to viděl jen na YT. Prodali nedodělanou hru. Tomu se musí smát i fanoušek CoD. Buggy jsou v každý hře. Od toho jsou patche moulo *4* A nebo osekaná vozidla. Mě baví si otevírat nová vylepšení. Ale ty budeš lama *15*
    • *1*

nestojíš mi za lepší reakci *3* napsal jsem vše podstatné a nebudu se opakovat...
      • Mne sa zdá, že sa opakuješ až moc *7*
    • Pletes se,na vychytání bugu tu je predevsim betatesting.Patche jsou tu proto,ze se nikdy nepodari vychytat vsechno a tak se po vydani dodatecne chyby opravuji prave pomoci patchu.
      Jenze dnesni trend je vydat zabugovanou hru,ktera se pak dodatecne opravuje pomoci tuny patchu a to rozhodne neni spravny pristup.
      • viz. CS:S nebo Diablo 2. *3*
  • Ty voe oni zmensili Karkand, bude se hrat na mape pro 32hracu. Kdybych chtel hrat CoD, tak si ho koupim.
    • Drak_1
      To bude asi tým že video je z konzole *1* *1* *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit