Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Bossové nebyli ani tak dobří jako v prvním díle, ale bavili. Je ale skutečně smutný, že v 1. dílu patřili souboje s bossy mezi vyvrcholení té dané části hry a v Human revolution si dovolí autoři svěřit práci externímu týmu? To je jako kudla do zad. Dopadlo to dobře, ale nedělá se to.
  • DarkHawk
    Proboha za co se omlouvají? Augmentace a zbraně se při bojích s bossy využili v plně parádě. Na to si asi stěžujou jen ti stealthtaři, kteří by ty bossy nejradši obešli obloukem v neviditelnosti.
    • aj v Jednotke slo dost casto obist bossa, napr. tu rybiu agentku si mohol obist a vyjst hore, nemusel si ju zabit, a mal si potom ine detaily
    • To bylo jedno z lakadel hry - steal.No tak proc ne?Asi jsi mel hrat radeji Duka *1* *1*
      • DarkHawk
        Střídal sem to.. někdy akce a někdy stealth. Ale přece si nenechám ujít výzvu s nějakým bossem a jen tak mu neuteču, když Jensen disponuje takovými unikátními schoptnostmi.
        • No ale dalo by sa to krasne vyriesit aj stealth stylom. Nie ujst bossovi ale neako sa tam presuvat prepletat nieco zapnut nieco postavit ci nalicit neaku pascu. Proste urcite sa dalo nieco vymysliet aj pre "tichu" likvidaciu. Tiez som presiel celu hru stealth stylom a stale vyzbieral odmeny za ticheho agenta atd. a do bossov som musel sit ani som nevedel ktora zbran sa ako sprava lebo som ich vobec nevyuzival vsetko zive som bud obysiel alebo uspal ziadne zabijanie takto to hram zas ja.
        • No v 1 nic takoveho nebylo, tak jsem to bral jako navazani na tradici.Musim se priznat, ze me bossove celkem nudili v paradni hre, kde jsem vyzkousel kazdou moznost a prohledal kazde zakouti ... Ne kazda hra, kde se strili a jsou bossove je zabavna, naopak me berou mozne alternativy ...
  • Co bylo spatnyho na bossacich? Bylo kapanek tezsi je zdolat, ale aspon byla vyzva. Nemel jsem s tim problem. Samo pokud ma Eidos na mysli, jak v pristich hrach udelat souboje s bossaky mnohem lepe, jen tak dal... :)
  • Omluva přijata. Dostanem nějaký prachy zpátky? :-)
  • Khanemis
    Souboje s Bossy byly v posledním Deus Ex vskutku dost zbytečné a nehodily se do zbytku hry. Naštěstí nebyl takový problém je projít ani když se člověk nechtěl patlat s taktikou. Ono stačilo si maximálně vylepšit Typhoon, nakoupit dostatek nábojů do něj a pak v Boss fightu naběhnout přímo k nepříteli a párkrát za sebou ten Typhoon spustit. A hotovo:-)
  • Souboje s bossy nejsou nijak špatné. Z počátku se zdají těžký, ale při trochu zkoušení příjde zjištění že nejsou. Myslím, že to je standard. Kde v poslední době jste opravdu viděli zajímavé boss fights?
    • Snad jen na pracovisti :)
  • Deus Ex: Human Revolution mel paradni atmosferu, celou dobu sem se tesil na bosse, az jim dam ochutnat jejich vlastni medicinu, kterou jsem jim od zacatku dluzil, at se spis omlouvaj za to, ze se automaticky dobiji jen jeden energetickej clanek, to je otravna zalezitost a cloveka to ani nenuti si jich dat vic.
    • Keby sa dobijalo viac clankov, ta hra by bola len tupa rubacka..Vid, nabil by si vsetky clanky a zabil 4 ludi naraz len spamovanim utoku, vtedy si neznicitelny, mas imunitu voci poskodenie..Prave ten jeden clanok robil tu hru, aka bola, ze si taktizoval a nehral ramba, ale daval nepriatelov po jednom a skryval mrtvoly..Okrem toho...Po celej hre bolo poschovavanych snad stovky tyciniek, sklenic s energiou atd..Len tych tyciniek, ci ako nazvat, som mal ku koncu hru cez 70..a to som ich casto pouzival
      • S tema tycinkama to muzes spamovat jeste delako rychlejs... Neudelalo by to z toho tupou rubacku, doplnovani HP a energie je i na max urovni dost pomaly, jen proste nechapu ten limit na jeden clanek... V prvnim deusu si moh mlatit treba trubkou nebo pestma, tady na to musis dost nelogicky pouzit energii i kdyz je to jen blby omraceni. Kdyby tam byla moznost klasicka melee zbran, tak nereknu ani prd a navic, ted si nejsem uplne jistej, ale nebylo nahodou v jednicce automaticky doplnovani energie normlani?
      • Já to odehrál jako stealth a drtivé množství nepřátel sem knockoutoval a tyčinky mi často chyběly mj. třeba pro 2 týpky najednou.Pohromadě sem jich měl nejvíc tak 10. Jeden článek se může dobíjet tak jak to je, ale ty zbylé klidně mnohem pomaleji a já bych pak nemusel čekat za rohem bez tyčinky než...navíc spotřeba energie je pro různé úkony taky nevyvážená.
    • S tím dobíjením jednoho článku velký souhlas a stačil by jen patch.
  • Není pravda že vývojáři často zpytovali své svědomí. Takovej Microsoft rád prohlásí předchozí verzi SW za nepovedenou, když má vyjít nová verze. :-D Viz Vista.
  • Mno dokonalá tá hra iste neni, ale za tých 10$, čo som za ňu dal, celkom stála *4*
  • Chtěl jsem hrát, není cz, nehrál jsem, takže mě to netrápí.
    • gratuluju k useless commentu
      • EuroSamurai
        Tohle ti nedoporučuju jinak se tady na tiscali ugratuluješ k smrti :)
        • asi mas pravdu a jeste se o sobe dozvim, jaky dalsi komplexy krome nadrazenosti jeste mam :D
    • Black_Hand
      je to tak tezke naucit se aspon trochu anglicky?
      • je už jem mne 40. a hlava už nestíhá
        • rancor1223
          Kecy... Základy jsou naučit vždy, jen se musí chtít.
    • Je to tak tezke si na internetu sehnat cestinu?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit