-
Já se zasekl na nějakém bossovi co byl střídavě neviditelný a skákal. A já byl bez schopností. Zkoušel jsem to milionkrát, nakonec sem přestal hrát. Radili ho sejmout granátometem, ale ten sem neměl.
-
-
ja som to vyriesil totalne po svojom. hral som to na >dej mi deus ex> a este k tomu som bol disablovany a vsetky perky som rval do stealthu a v inventari som mal iba taser a p.e.p.s.. jooooooooooooj no proste cele zle. ALE. niekde v strede levelu pred tym bossom je machinegun ktory mozete nahackovat aby strielal na vasich enemies. ak mate schopnost dvihania tazkich veci tak si ju mozete zobrat so sebou do vytahu na suboj s bossom a predtzm nez vystupite to polozite pred vytah. je to overene zabavne a ucinne. ked sa mi podaril tento kusok pochopil som ze deus ex rules.
-
Ja som na toho stealth bossa pouzil granaty (ovladatelne), to ho na chvilu disablo a mohol som do neho palit tou kvazi laser zbranou (ci nieco tomu podobne). 2 granaty, laserka, niekolko pokusov a bolo :)
-
ja byl taky disablovanej, ale nastesti sem to vyresil plne upgradovanoy heavy rifli, vicemene staci stejne jen porad utikat a ustrilet ho, tim co mas zrovna po ruce...
-
Nakolko som isiel stealth, pretoze to dava viacej XP, tak bossovia bola jedina prilezitost kde pouzit vybusniny, takze miny, granaty a papa. A ked to rozohras nabuduce, tak aspon vies co nemas spravit aby si zasa skoncil bez schopnosti :)
-
-
Já je vždycky paralyzovala taserem a pak ji rozstřílel revolverem s výbušnou municí ....
-
-
nejlepší je revolver s výbušnou municí
-
-
No chapu, ze se nekdo bossy zabyvat nechtel, ale pokud po prvnim z nich zjistil, ze jsou prilis tuzi (coz me se moc nezdalo, a to jsem taky nehral kdovijak nasilne), tak stacilo pumpnout typhoon, a razem s nimi az dokonce hry nebyl problem. Je zamrzi ta variabilita. Co me na Deus Ex trapilo nejivice vsak byla celkova stupidita AI klasickych protivniku. Nechapu, ze tento jev prehlizela vetsina recenzentu a slepe palila 9ky a hodnoceni malem blizici se 100%. Rovnez mi hra prilisla o dost linearnejsi a kratsi nez jsem cekal, pokud mam treba srovnavat s Mass Effectem nebo puvodnim Deus Ex. Nad tuhosti bossu podle plakaji jen slecinky a pacifisti, ktery si celou hru chteli projit bez jedineho smrticiho vystrelu :)
-
-
Jasne AI nebyla na nejvyssi urovni, ale je treba si uvedomit, ze sou mezi nama i lidi, kteri chteji hrat stealth a nemaji pro to moc vlohy, takze by se pro ne hra moc casto zvrtla v klasickou strilecku, coz autori asi nechteli.
-
-
chapu, ale situace, kdy se priplizim k manikovy co stoji dva metry od sveho kolegy a ja ho zmasim, frajer zaupi a pleskne sebou o zem zatimco ten vedle relaxuje dal a necha se zmasit flegmaticky stejny zpusobem o par okamziku pozdeji trochu zamrzi. Stejne tak kdyz podobne zlikviduju manika v kancelari za stolem ,zatimco druhej sedi na zidly ani ne ty dva metry ode nej a jeste bokem k cele scene, takze nejenze vse musi zakonite videt periferne, ale to plesknuti ze zidle ,strikajici krev by mela uz vybudit minimalne ohlednuti :) A spousta podobnych momentu.
-
-
-
v tohmhle bodě by se mohli poučit z nového Syndicate
-
Místo trochu opožděných omluv bych raději slyšel něco o DLC. Tedy jestli vůbec nějaké další bude.
-
Omluva tu hru nezachrání....
-
-
Heh tú hru netreba zachraňovať K0K0TK0
-
-
neomlouvejte se, zabil jsem je všechny, všechny ty bosse.. Mr. Sarif, Taggart, Darrow.. každej dostal svojí kulku.