Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • JohnyTheZik

Já se samozřejmě taky rád nachlastám, ale občas je dobrý brzdit.

• vonTossis

Obrovský hype a recenzují to DS "lovers". Dálo se to očekávat. Bude se tomu odpouštět spousta věcí, protože je to prostě DS, ku.va. 

• Vogon

Ano.

• michaelfoucault

Dark Souls je totální kopírka Castlevania, jen ve 3D.

• Existuji tam strelne zbrane ? a pokud ano jsou i vice pouzitelne nez to obecne v DS byva ?

• iSpirit

které? Naposledy takové hodnocení v ow měla Zelda a pak ještě RDR2. Obě jsou to výborné hry.

• Carnage666

To neříkám, jen po asi 4 hrách který už v trailerech vypadají podobně by možná člověk co ho nebavila jednička nebo dvojka nebo Bloodborne kvůli obtížnosti a věcem jako chybející quest log/minimapa asi neměl být moc rozčarovanej tím že další hra je na tom stejně.

• A jestli je to vše pravda opět se připraví o mraky hráčů kteří by třeba i rádi hrali tento typ hry,ale potřebují trochu nabudit a ne jen zaříznout hned na startu.Počkám si na recenze na steamu od HC masochistů a uvidíme.Takových recenzí které vynašejí kvalitu hry do nebeských výšin před vydáním jsme již četl stovky ale skutek utek v 95%

• a9l2e90x

Skvěle napsaná recenze! Jeden z nejlepších herních novinářů u nás 

• Vogon

Přesně. Vždycky, když si dělám nákupní seznam, tak si říkám, že by to mělo být v každé hře.

Nechápu, proč se vývojáři neinspirovali u nových AC, ty mají totiž otevřený svět se vším všudy.

Ve hře mi taky chybí, aby za mě kůň dojel do cíle a taky mi tam chybí jasně svítící stopa, která by mě naváděla k řešení questů krok za krokem.

• Vogon

Minimapa = přiznání vývojářů, že jejich otevřený svět je navržený mizerně. Hráč by se měl navigovat pomocí samotné hry, nikoliv pomocí UI a jiných prvků náležících mimo herní svět. Pokud hráč k navigaci využívá minimapu v rohu obrazovky, místo aby sledoval zbytek obrazovky zobrazující herní svět, tak otevřený svět nemá smysl a hráč nehraje hru s otevřeným světem, ale simulátor GPS.

Vyzkoušej Google mapy nebo Mapy.cz.

• cNNk

A to, ze hra neni pro kazdeho ma bejt vyhoda? :D

• iSpirit

nevím tatínku o jakém blacklistu mluvíš a nechápu smysl toho blacklistu, když na mě pořád reaguješ? Poničené ego z  předchozích diskuzí?

• dworkin

Eh, no to víš, že jo. Smyslem diskuse je totiž někoho drtit. Děťátko malé, už víš, proč jsi na blacklistu?

• ,,Stejně tak absentuje quest log – pokud tedy narazíte na nějaký vedlejší úkol, musíte ho držet v paměti nebo v externím zápisníčku. A že těch úkolů není málo.,,  ??

• Carnage666

V žádný hře od Fromsoftware není quest log, nikdy nebyl potřeba a pochybuju že si kdokoliv něco psal do sešitu. Zase se prostě ukáže že tahle hra nebude pro každýho. Stejně jako když v bazarech lidi hned druhej den po vydání prodávali Sekiro, protože si mysleli že už to není DS. Tohle je prakticky jen DS s větší mapou.

• iSpirit

dej vědět, vždycky tě rád rozdrtím. 😉

• JohnyTheZik

Dark Souls nemá s Castlevanií vůbec nic společnýho, tohle neni Dead Cells, kde bys využil minimapu. Ve skyrimu taky žádná neni, protože neni potřeba.

• JohnyTheZik

Tak treba backstab zvuk je podobnej jako hitmark v Call of Duty, to uz je takovej Pavlov trochu :^) .. Co se hudby tyce, ta byla vzdycky spickova.

• SlavicBes

ale vsak tam nemas ziadne questy

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit