Přejít na výpis diskuzí
Elder Scrolls Online láká k zápisu do bety pěkným trailerem
22.1.2013 | Adam Homola
127 příspěvků
-
Já myslel, že byli hnusní, anžto má Bethesda divný grafiky (alespoň měla až do skyrimu), ale jinak byli cvelfové v loru popsaní jako krásné bytosti.
A stran traileru souhlas. Nechtěl jsem to psát, aby se na mě TESaři nesesypali. -
Je to kvuli badass vzhledu.
-
mne skor vadi cliche, ze mecom presekavaju brnenia len tak, na kieho boha tie brnenia nosia potom?
-
Chtěl bych upozornit na cz/sk fansite o tomto budoucím MMO.
http://elderscrolls-online.cz/
Musím uznat, že je vyvedená skvěle, každodenní aktualizace novinek, články, prý i budoucí podcasty, skvělí lidé na fóru, co víc si přát?
A ne, nejsem jeho členem ani moderátorem.
Jen doporučuji z pozice fanouška TES *4* -
Měl jsem se přihlásit, abych mohl text opravit, teď bych si nejraději dal pár facek za tu mírnou retardaci. Ale tak ještě pomalu spím, tak mě omluvte opravdu poznám rozdíl mezi i a y a maTkou.
Ale tak důležitější je stejně to komentované video vývojáři než moje umění vyjadřování se
:) -
Taky velmi zajímaví video
(omluvam se pokud tu někde je, ale tak opakování je madka moudrosti :) )
http://www.youtube.com/watch?v=YlEipFtHw7o -
Tak jestli ti vadí na hrách jenom tohle, tak to si můžeš pískat, podle mě :)
-
Já se na tuhle hru těším díky mnoha mým různým očekáváním, ale především z jednoho základního důvodu. Svět TES.... Jednou jsem si ho celý prošel v Daggerfallu a těším se až si ho projdu tady. I kdyby to bylo jen WoWko v TES světě.... vždyť drtivá většina té hráčské základny WoWka byla tvořena fanoušky Warcraft světa, než se z toho stal fenomén. Ovšem kdyby zanechali lvlování třeba z Morrowindu, vůbec bych se nezlobil.
-
Hmmm pořád mám problém ve hrách s házením dýk. Nemá cenu se rozepisovat - od začátku do konce nesmyslný...
-
Takže už vlastně víme, jak ta celá válka dopadne :) ... Měli to dát celé až po Skyrimu si myslím, měli by větší prostor k "manévrování".
-
Aha, takže místo zpytování svědomí nad Tvojí neznalostí jen další pokud o "vtip". Nejsem ale zase tak moc zklamaný, nečekal jsem zázraky.
-
Mě teda trailer moc neoslovil. Už jsem trochu přejezen hrdinama, co klidně dobijou hrad i samy (ten assassin) a kamera a střih při bojových scénách byli strašný. Ale to je vedlejší, mnohem víc mě štve (paradoxně!) ta krásná elfka. Co to těm elfům udělali?! Elfové ve světě TES byli (v rámci možností) dost originální a nejvíc se mi na nich líbí, že jsou to strašný zrůdy. Tady prošli transformací v typické tolkienovské metrouše a modelky...
-
Tak to se teda neměli, ježto elfové se považovali za něco víc. Politika "současného" septimovského císařství je jasná - všichni jsme si rovni.
-
No jo, takovejch *znaků Císařství* sem na zdech a na chodníku viděla už hodně...
Jen aby z toho nakonec nebyl znak celý týhle hry! *15* -
*1*
-
Pocahontas rozprávočku máš na mysli? Či historické fakty? Pocahontas. Hoci žila krátko, natrvalo sa zapísala do dejín prvých anglických osád vo Virgínii. Zomrela na zápal pľúc počas návštevy Anglicka v marci 1617, pred 396 rokmi...Jej otec mal veľa ďalších potomkov, každého s inou ženou, pretože po narodení dieťaťa vždy podľa tradície vymenil manželku. S jej smrťou sa skončilo aj mierové spolunažívanie Indiánov s Angličanmi, ktorí pre tabak zaberali stále viac indiánskych polí... Takže ešte raz ....aká paralela Avatara a Pocahontas ???....Nemáš pocit, že keď ja ráno raňajkujem, na obed obedujem a večer spím...že vlastne naše životy sú podobné? Pre zaujímavosť ...osudy ľudí sa veľmi často podobajú aj v reálnom živote, lebo život sám, ľudí aj zvierat je o tej istej veci...o prežití ...Ale to neznamená, že muž s dýkami v rukách, skákajúci cez múr, musí byť EZIO !!!
-
Trolled hard, lol.
-
s loptou ci bez nej.. fotbal stoji za nic aj tak
-
Dost mě překvapil tento akční trailer. Nečekal bych, že je to trailer na MMORPG. Moc pěkně udělané. Těším se. Doufám, že to nebude fail jako některá jiná MMO z posledních let.
-
Dufam, ze sa ta fifa bude dat hrat bez mica, inak ten fotbal nebude stat za nic... OMG *7*