Přejít na výpis diskuzí
Elder Scrolls Online láká k zápisu do bety pěkným trailerem
22.1.2013 | Adam Homola
127 příspěvků
-
velice pěkné
lepší jak ten SC 2 *4* -
Pekný trailer ... chvála Bohu, ja v ňom Ezia a nič zo zaklínača nevidím. Fakt nechápem, ako si niekto pri pozeraní napr. Avatara našiel spojitosť s Vinetuom? Každá fantasy, čo som prečítal, bola o boji proti zlu, krivde, pomste alebo nespravodlivosti. Takto by som mohol tvrdiť, že knihy sú si podobné. Máte dojem že Červenákov Černoknažník je podobný ako Zaklínač? ...Ja nie, Chvála Bohu :)
-
Okénko do budoucnosti na základě zkušeností se Skyrimem:
V Česku to půjde koupit pouze jako krabicovka s pouze českým dabingem. Český server, na který jediný bude možné se připojit, se rozběhne až rok po globálních serverech pro zbytek světa.
Při pokusu o připojení k jinému serveru dostanete zprávu "sorry this server is not available in your region".
Český server "CeNeGa Scrolls" pojme až 50 hráčů online v jeden okamžik a ostatní budou muset čekat ve frontě až to někomu spadne.
Server poběží jen v pracovní době administrátorů, tedy od 9-15 hodin, mezitím bude probíhat údržba.
Datadisky budou vydávány s 5 letým zpožděním a to pouze každý čtvrtý. -
Dokud nebudu mit potvrzene ze muzu hrat za Imperium, tak to pujde mimo mne :)
Kazdopadne kazdemu preji aby se dostal do bety :) -
Trailer poměrně pěknej ale ten assasín jakoby s oka vypadl Eziovy *6* a ještě k tomu velká opice se Zaklínače. *6* *6* *6*
-
Proc musi byt v kazdem traileru na fantasy hru nejaka skakajici opice? Vypada to umele,neprirozene a kazi to veskery dojem *16*
-
Tak sem se tam taky přihlásil ... třeba bych to i koupil kdyby to za něco stálo.
-
Jo to je Cancer ....
-
Ne, kecy z /b/ jako TITS OR GTFO. A takový základy těžko položil 4chan.
-
Další "koukněte jak přesně se naše hra nebude hrát, bude to nudnej klikfest" trailer?
-
Zas takový chudáci to asi nebudou, dokážete si představit dobývání hradu, kde se sejdou k dobývání tři nepřátelský frakce? :-D Jinak mě by spíš zajímalo, co to bylo za místo. Podobný výhled je z Cloud Ruler Temple.
-
4chan položil základy internetu a dodnes je ctí na výbornou! Co ti na nich příjde špatného? Svoboda projevu? Anonymita? Upřimnost?
-
Nemáš si tahat manýry z 4chanu na Games.cz. Níže v diskuzi tě vidím implikovat. Ty seš jasnej, holomku.
-
lol jak mužeš čekat realitu od nekoho kdo delal fallout 3 nebo alespon naznak reality
-
NeeOrDee - Tím sem myslela, že každej vztah může kdykoliv skončit, páč člověk nikdy neví co se může stát... A tu fotku sem přijala jen ze slušnosti a z malinký zvědavosti, nic víc v tom nehledej! Co bych se nepodívala, když mi ji sám nabízel! Fakticky ale nepodvádím, když sem s někým ve vztahu! Co si to o mně jako myslíš??? *9*
-
Nejsou Bretonci spíš kouzelníci než asásini (tohle povolání mi víc sedí na Dunmery)? Samozřejmě v TES může být každý cokoliv, ale v traileru mohli vybrat tradiční "role". *4* Jinak jsem nejvíc fandil asi chudákům Imperiálům, co se museli bránit proti všem. *15*
-
Mno, keby v jednom zabere nebola White-Gold Tower... Ale teda na Dragon Age video tam bolo malo krvi a prilis ploche poprsia ;))
-
No dufam ne, lukas je moj hrdina a vzor !
Hehe uz mi dali aj ban na jeden den, neviem zaco ale neva :) -
Tiez to pojde cez Cenegu?
-
Jedině škoda, že to už smazali. Redakce nemá ani trochu pochopení.