Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • To jako chceš říct, že Dan Vávra je Troll? :-D :-P
  • Trisska: "Ale já nepodvádím, víš?"
    Každý, kdo umí číst si právě přečetl, že jsi neuzavřela diskuzi s nějakým šíleným felákem, co se ti tady snažil nabízet, že tě pozve na večeři. Poprvé jsi mu napsala, že jsi "už beztak zadaná", podruhé, že jsi zadaná, tak ať nepočítá s tím, že z toho něco bude a zároveň jsi mu napsala, ať ti klidně pošle svojí fotografii, ještě předtím v otázce vztahu jsi napsala že "nikdy neříkej nikdy". To myslím ilustruje velice dobře to, že nepodvádíš. *1*
  • Vzdyt mi reagujem, to tobe se to nelibi ze ti nekdo rekne ze jsi chlap
  • Ty vole, Trisska fakt ničí diskuze jen svou přítomností.

A Princezna taky jede... jestli si tohle přečte pán Grygar, tak mu asi praskne žilka.
    http://i.imgur.com/KmeC1nf.png
  • Trisska
    Jasně, určitě budu celý tohle podstupovat kvůli jedný pitomý diskuzi! Bych vás viděla! *15* A proč vlastně je to pro vás tak smrtelně důležitý? Proč prostě nemůžete reagovat jen na to co napíšu, jako u ostatních lidí???
  • Kozy
    Tak a teď ses prozradil! :)
  • > ten moment ked si uvedomite ze Trissa a Rukavice je ten isty clovek.
  • Trisska
    Miserius - Jasný, přesně to sem si myslela! Ale já nepodvádím, víš? *3*
  • To mi připomíná jednu postavu z knížek od jednoho Anglického autora, která potřebovala jako jedna z mala potvrzeni, že je .... :-D
  • To se tak říká, že boyfriend ještě neznamená, že jsi nedostupná.
  • Trisska
    Rukavice - Hele ty lichotníku, kterýmu slovu ve větě *Bavme se tu radějc o hrách!* jsi nerozuměl? *15* Promiň, ale já tady za psaní mimo téma dostávám bany! *9* Fotku mi klidně pošli, proč ne. Mejlíka najdeš na mým profilu...

Miserius - Hele... jak si to myslel s těmi góly??
  • MrSanta
    Mě se to věru líbí. Jediná výhrada - kde je, sakra, ork s obouručákem? *1*
    Část s bretonským zabijákem mi přisla nejlepší. Kdyby to viděl Legolas, tak zahodí luk a ty svoje dvě párátka a jde si kopat zemljanku *3*
  • a macicky tam niesu ? ci som zle pozeral ?
  • Trisska, v kazdy brance je brankar, ale i tak padaj goly *3*
  • A nepomohla by fotka? Já totiž už asi nikdy nenajdu dívku diskutující ve volném čase o počítačových hrách na serveru o počítačových hrách vystupující s názory mě příjemnými, ne že by to bylo jediným kritériem, ale ve své podstatě toho máme určitě hodně společného.
  • Trisska bez prihlaseni vypada mnohem lip nez prihlasena Tryska zády *2*
    A ty chces abych ja ukazal moje prsa? To je mi celkem novinka, že by se pánové chlubili kozama po diskuzích :D Ale udělám kompromis, vyfotim si nářadí na kterýho si napisu Trisska a ty me KOZY JAKO VOZY s Miseriusem *1* *1* *1* (nekde soukrome, bez tehle divaku na nejakym one time odkazu ) *16* Muhahaha
  • Ale samozrejme ze to niesi ty. Tvoja fotka bude obsahovat fixou napisane games.cz, datum a cas, kam si to napises je na tebe. A aby sme predosli tomu, ze to bude ségra, frajerka, mama alebo ktokovlek koho presvecis aby ti tu fotku spravil, tak to bude niekolko fotiek v rozpeti niekolkych dni, potom je sanca ze sa naseru a uz ti te kozy fotit davat nebudu, pripadne nebudu momentalne doma. Aby te fotky nemohli byt spravene naraz, nato nam posluzi kontrola exifu.

A ak to nahodou cele absolvujujes, potom bude tvoj status zeny uznany.
  • to Trisska: Proč bys měla mít jiné vlasy? Na fotce, kterou máš tady v profilu jsou mokré, navíc na přímém slunci v kontrastu s vodní plochou, to se pravá barva těžko rozeznává, délka vlasů taky odpovídá, když vezmu v potaz to, že fotka, na kterou jsi sem dala odkaz je novější, než ta z tvé dovolené, postava taky odpovídá. Nemáš se vůbec za co stydět, vlastně všechna čest, smekám. Bude i pokračování?
  • Trisska
    Pěkný no... Ale jak říkám, sem už zadaná! Možná za pár let... Nikdy neříkej nikdy, víš jak! *15*
  • Omlouvám se, je mi 24 let, po většinu roku se nacházím v Praze, jsem studentem třetího ročníku na FELu, 180 cm, 80 kg, atletická postava, katolík (ne ortodoxní), nekonformní osobnost ~ nekuřák, abstinent, vyrovnaná povaha.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit