Přejít na výpis diskuzí
Elder Scrolls Online láká k zápisu do bety pěkným trailerem
22.1.2013 | Adam Homola
127 příspěvků
-
Nezdá se vám, že ty studia a vydavatelé si teďka najednou jedou zase v CGI? Do nedávna to byly samé ingame záběry nebo udělané v enginu hry a teď toto, ne že bych si stěžoval, 3d grafiku mám rád.
-
Trailer se fakt povedl. S prehranim jsem mel taky problem, video se nejdriv vubec nechtelo nacist - pomohlo vypnout HD a pak uz frcelo bez problemu.
-
Video hezké, pokud ale někomu (jako již tradičně tady) nejde přehrát ve zdejším rádobypřehrávači nasměrujte se sem:
http://www.youtube.com/watch?v=q8TbmAUiPk8 -
Už jsem zapsanej. Toto je jedna z věcí, co se musí zažít na vlastní kůži.
-
Poněkud zvláštní trailer na fantasy hru, připadlo mi to spíš jak nějakej Assassin's Creed kříženej s Tarzanem! Kdyby trval ještě o 2 minuty dýl, asi bych u toho usla! A ten kosočtverec na vratech, ten tomu nasadil korunu! *15*
-
Ja ti to Overwatch vysvetlim - centrom TESO je Cyrodiil, ktory sa tri frakcie pokusaju dobit a to ilustruje tento trailer. Nord s kamaratmi predstavuje Ebonheart Pact, Elfka a kamarati je Aldmeri Dominion a Ezio...ehm ten posledny chlapik je Breton a teda Daggerfall Covenant. Predstavitelia vsetkych troch frakcii sa nakoniec stretnu a reprezentuju tak zaroven aj logo hry. Trailer tak ilustruje skor PvP aspekt TESO. :)
Ale ako fakt, zimomriavky a la Skyrim teaser i trailer sa nekonali. -
Už se nemohu dočkat. Snad mě vyberou :-)
Ta hra vypadá každým dnem lépe a lépe...