Přejít na výpis diskuzí
Elder Scrolls Online láká k zápisu do bety pěkným trailerem
22.1.2013 | Adam Homola
127 příspěvků
-
Ovšem jen jestli mu to místo nevyfoukne Dan Vávra! *15*
-
nord win.. fatality
-
To je sprostej podvod!!!! Tohle nejsem já!!!!! *10*
Navíc sami dobře vidíte, že mám uplně jiný vlasy! *3* -
smejki - To určitě! Ať si je ukáže sama!
-
Red Diamond...ty kosoctverec ;)
-
http://i.imgur.com/KtOGx.jpg
-
Rukavice - Děkuji za pozvání, v šachách sem celkem dobrá! *4* Takhle by to ale asi nešlo, promiň... Jakýkoliv setkání na slepo je dnes strašně nebezpečný, nic proti tobě... A beztak sem už zadaná. Bavme se tu radějc o hrách, ju? *4*
-
-_-
-
Princezna má pravdu, UKAŽ KOZY!
-
http://i.imgur.com/KmeC1nf.png
-
TES sérii jsem měl vždy za mnohem realističtější podání fantasy světa, než jak je prezentováno v tomto traileru, kde hrad dobývají šplhouni po lanech (hey, here's an idea! How about we cut them off?!) a drsní týpci běhají po automaticky vysunovacích provazových mostech, které by se ale při takovém sprintu měly podle zákonů fyziky téměř okamžitě obrátit vzhůru nohama.
-
Slečno, vím, že nejste trol, rád bych vás pozval na večeři, nebo alespoň na turnaj v šachu.
-
Tak to seš drsnej jak šmirgl papír. Místo v betě máš jistý.
-
To je fér... já bych tě třeba taky mohla obviňovat, že seš holka, která se vydává za kluka a nedělám to! Opravdu nechápu, co z toho někteří diskutéři mají a co tím vlastně sledují!
-
vypadá to dobre i když myslim že to nakonec bude nuda, napsal jsem jim že skyrim mam stahnuty a dohral jsem v nem paladina na max level full epicky gear, tak snad to bude doma a vyberou me. spis me nez nekoho kdo skyrim ani nehral *7*
-
Ale já to nemyslela úplně tak doslova jak je to napsaný, chápeš?!
-
Třeba... Spis by zjistila že máš nějakou spánkovou poruchu *15* To by byla krása kdyby stačilo zapnout 4 minuty dlouhý nudný trailer a usnout, bohužel to ale neni normální *3*
-
Miserius - A co si jako myslíš, že by mi ta doktorka předepsala nějakou kvalitní recenzi a pustila zábavnej trailer? *15*
-
Díky za odborný výklad Micku :). Já ty rasy znám, většinu hlavních TES her jsem hrál velmi, velmi dlouho, byť si z nich už moc nepamatuju. Ale v tom traileru prostě vypadají všichni tak genericky a zaměnitelně, že kdyby tam najednou skočil někdo, kdo by měl přes ksicht cákanec krve a na konci by se ukázalo logo na Dragon Age 3 tak bych si na čelo asi neťukal. Což ty, coby hardcore znalec série, jistě ťukáš, ale whatever :).
Btw. u toho kruhu aneb loga by mě to už napadlo, to jako jo. -
Teda já už ti to rikal, ale reknu to zase. Pořád si stezujes ze usnes u nejakyho traileru/rozhovoru/gameplaye/recenze ale to uz neni tim ze to je nezajimavy, ale kdyz je to tak rozsahly tak bys mela skocit k nejaky doktorce.