Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • dobře uznávám že máte dobrý filtr, jen jsem to chtěl vyzkoušet, no hard feelings, cením si každého kdo kupuje hry, ale já si radši koupím hru za menší cenu digitálně, krabicovky už nemám kam dávat nevím kolik jich mám ale budeme na tom podobně
  • já mám taky spoustu her i na cd a dvd, chci hrát i nové tak nemektám, vylyj si tu srdíčko, šikanovali tě hodně? gfwl se mě nijak nedotklo. Prostě taková je doba, kdybys měl společnost na tvorbu her taky je budeš distribuovat digitálně, je to prostě levnější pro obě strany, taky bych ocenil, kdybys mi neříkal dbil, at už to znamená cokoliv *3* nechtěl jsi napsat debiI debiIe?
  • Problém číslo jedna: Automaticky předpokládáš, že myslím pouze akci "On The House"
    Problém číslo...

Kašlat, to bych tu byl do rána.
  • Koukam dalsi dbil .. takze dbile, mam tu za zadama tak 2 000 orig games, ale podobne srackomet si nikdy instalovat nebudu, to si s radosti stahnu cracklou verzi - a dbil jak ty samo nemuze pochopit, ze zcela legalne. A mimochodem ME je na steamu. Coz je srackomet taky, ale asi tak o 10 radu mensi.

Jop, a narzodil od mentu jako ty pak nechodim brecet na fora, ze mi zrusili M$ gfw ... a co ted budu delat ... o katastrofa.
  • Jack1947
    Dostaneš/koupíš rozhodně víc než když jí zpirátíš ale to je snad jasné ne.

Je to reklama no a někdo tu hru třeba ještě nehrál *7* , to samé BF3 (taky reklama).
  • To by ty lepsi EA rychle dosli :)
  • Jak podporis vyvojare legalne, kdyz dostanes hru zdarma i kdyz je to stara hra?
    Je to proste reklama, aby nalakala lidi na Dragon Age Inquisition
  • Tak nejlepší reklama je ta, která nikoho neopruzuje, ba naopak potěší. :) A EA má co žehlit takže by jim jenom prospělo házet hru zdarma každý měsíc.
  • ja mam na originu už nekolik triačkovych her zdarma, tohle, battlefield 3 (ješte sem nehrál) a pak nejakej dil NFS (to dali jako omluvu za nepovedeny simcity a meli jsme na vyber)
    i když je pravda že ty hry ani nehraju ale NFS jsem hrál dost ale zas ne až tak moc
  • rozhodně to stojí za zahrání. Je to asi nejlepší RPG roku 2009 a určitě jedno z nejlepších RPG poslední doby. Na metacritic to má od expertů samé desítky. Je fakt blbost si tu hru nezahrát. Staré dobré Bioware
  • Jack1947
    Já se tuším neprokecal z hradu, tak nevím asi to stojí za to rozhodně více než ne moc povedené Da: 2.
    Navíc zdarma tak proč váhat.
  • Jack1947
    Lze to brát i takhle, ale je to zdarma zase podpoříme i vývojáře. (legálně).
  • Cosi
    Co vím, tak krabicové verze neměly se zobrazováním češtin problémy. A datadisk potřebuje hlavní hru, takže nechápu to různé stahování češtiny do datadisku a hlavní hry.
  • La_Furia_Roja
    No je to RPG takže nevím proč by tam mělo být nějak hodně akce. Právě ty dialogy jsou nejlepší.
  • walltar
    Myslíš, že to je dobrý úmysl? Spíš bych to viděl na promyšlenou reklamní akci ... Lidi dostanou jedničku zadarmo a kdy že to vychází třetí díl? *1*

O dvojce ale radši moc mluvit nebudou ... ta byla taková ... problematická.
  • Jack1947
    Mám ji už v knihovničce, třeba si jí i zahraju. *4* Rozhodně dobrý umysl dát čas od času něco zadara, firmě jako je EA to jen a jen prospěje.
  • Asharak
    Jo jen mi nešla jedna když jsem dal češtinu druhé(datáči) a naopak. Nebo tak něco už si nepamatuji. *4*
  • ja si to tedy pridal do knihovny protože zadarmo neber to. ale nejsem si jistej jestli ma cenu to stahovat preci jen jsem koukal nejake gameplaye, akce je tam malo, porad nejake vykecavani a celkove to vypada nejak teple. ale možna tomu dam šanci.
    jaky je vas nazor?
  • zdarmo drahy
  • Presne, nic mi to nerika, protoze neexistuji nesteamove a neoriginove hry, nezavisli vyvojari jsou jen iluzorni duchove a GOG je cely falesny.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit