Přejít na výpis diskuzí
Electronic Arts nabízí dočasně zdarma PC verzi Dragon Age: Origins
9.10.2014 | Aleš Smutný
97 příspěvků
-
ja *8*
-
Protože nemám skoro čas hrát, tak bych podobných marketingových akcí bral víc ;] Sice bych hrál dobré hry s trošku větším zpožděním, ale když mi visí v knihovně desítky nedohraných kousků už několik let, tak je dost jedno jestli je koupím teď a nebo dostanu na důchod ;]
Za mě THUMB UP !!! -
Presne tak taky mam origin, hlavne teda kvuli BF3, i kdyz uz tam mam i jiny hry,ale zadne problem s originem nepozoruju.
-
Ano a ten kdo si chce zahrát mirrors edge, mass effecty a battlefield 3 ho už dávno má, respektive někdo kdo si neomlouvá pirátství nutností instalace klienta a je jedno jestli se jmenuje steam, uplay nebo origin, chci hrát, tak mám všechny 3 a zapínám je jenom když hraju, pokud jde o špehování, tak soukromé a pracovní věci mám na jiném disku *5* a co mám za střeva v kompu klidně všechny 3 společnosti vědět můžou. Většina z vás dobrovolně leze na facebook a pak vám vadí origin *7*
-
Mám na PS3 od vydání, sic bych rád třebas skusil nějaké mody na PC tak Origin kvůli tomu do kompu nechci ... také mi stačí Steam. Nové Dragon Age (Inquisition) prubnu asi až na PS4 až se odhodlám ke koupi :) .... protože PC verze by se zas bez Originu neobešla. A jiné hry od EA mne většinou nezajímají .... sporty, sims, battlefieldy, závody atp.
-
Tak, GOG je jedinej system distribuce, kerej sem ja ochoten bez vyhrad akceptovat.
-
Blb jako ty samo nemuze tusit, ze gamesku muz emit zcela legalne i s crackem, aby nemusl podobny srackomety pouzivat. Bonusem bude to, ze hra bude mene padat, rychlejs startovat a dalsi ficury.
-
A on si nekdo dobrovolne nainstaluje takove srackomet jako je origin?
-
zkušenýho vlka vodičkou neopiješ.
-
Mělo by to podporovat všechny dosud vydané verze.
-
a vlastním processorem a pamětí co :)
-
Vždycky super poslechnout radu starších :) Škoda že nenapíší i něco hodnotného *10*
-
Krávovina tahle hra, hlavně combat, tady to chtělo i skill, čili pro mě to není pravé RPG o hodu kostkou a combat jen pomocí statů, tyhle moderní hry jsou odpad a není nad poctivé rpg bez skillu s hodem kostkou...
-
Ou, díky, snad to bude kompatibilní s tadacem, jak jsem to stahoval pro oba zvlast byly s tim nejake problemy.
-
A já ti se*u na co ti se*e pes.
-
Divny ze z gog nepotrebuju zadnou kravinu.
-
RPGčeštiny za pár dní vydají upravenou lokalizaci do prvního dílu Prameny včetně Procitnutí a všech DLC
https://cs-cz.facebook.com/RPGcestiny -
pozor starý muž promluvil *1*
-
Ach ty děti ...
-
Jednička byla fajn.