Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • sugyn
    No ja nevim, EA Games + Bioware = Fakt ne moc dobry Star Wars.
    Ale co by me nevadilo Jedi Academy od Dice s vybornym multiplayerem.
    Co se tyce KOTOR 3 to uz je spis zbozny prani.
  • Panebože, moji srdcovku do rukou EA, ketý zatim mrví co jim do rukou přijde?
    To snad ne... :(
  • JohnyTheZik
    Fakt by me zajimalo, kdy se uchytil vseobecne uznavany nazor, ze steam nechce penize a vlastne je to jen firma nekolika lidi, kteri se rano probudi a hned premysli, komu by co rozdali :).

Chapu, ze na slevu clovek slysi a jde to videt i v obycejnym obchodaku, jak rychlym tempem se "akcni" zbozi kupuje (nejsem na to hrdej, ale tehda v lete jsem delal za kasou :D, takze to mam z prvni ruky), ale preci jen bych to az takhle necekal.

Je to super kalkul ze strany Valve a ano, slevy a vsechno jsou fajn, ale rict, ze to nedelaji pro penize, je smesny. Ono totiz to, ze nema XY AAA her, jeste neznamena, ze se nesnazi tahat penize ^^.. Totiz prejit napr. u TF2 k f2p modelu nebo nechat dotu 2 kompletne f2p nebylo tazeny z lasky k hracum a dobrosrdecnosti Gaba, ale mnohem vic prave kvuli penezum.
    Valve je prave ukazkovej priklad zisku maximalizujici firmy, proc vydat jednu hru za 50 USD, kdyz to muzu dat zdarma a pak rejzovat obrovsky mnozstvi penez na in-game storu :)..

Ja nejsem proti, to rozhodne ne, ale nadavat jedny firme kvuli necemu a vzapeti chvalit jinou firmu za uplne stejnou vec, mi prijde prinejmensim vtipny.
  • fizola
    Ja by som chcel aby sa nejak dostali ku značke Rogue Squadron, to by bolo niečo
  • EA je dobry vyber, neni moc velkych vydavatelu, kteri by si mohli dovolit (financne i schopnostmi) zahajit soucasne vyvoj nekolika AAA titulu z prostredi Star Wars. Mozna Sony, mozna ale spis ne Ubisoft nebo Zenimax. Jeste nekdo dalsi?
  • fizola
    Spravne, tesne pred koncom boja zmizne a to je vsetko, ale ked som to hral sam som bol prekvapeny :D
  • Rhulad
    Revan určitě přežil... Bioware nenechají Revana padnout ve Flashpointu. To samé u Malguse....ani u jednoho smrt nebyla vidět.
  • Všem diskutujícím tady poradím jedno. Jebte na velké firmy, které chtějí jenom tahat vaše peníze z kapsy. Stáhněte si steam a čekejte na slevy dobrých multiplayerových her, aby vám vydrželi co nejdýl. Já nedávno pořídil red orchestru 2 + killing floor za 100 Kč a o zábavu mám postaráno na měsíce ne-li roky :)
  • JohnyTheZik
    Sama silna slova :D!
    Nejhorsi engine soucasnosti, nejhorsi vyvojarsky firmy soucasnosti.. Zajimavy :D!
  • Kotor 3 nebude :P zde je dukaz hlavni hrdina zabit hracem. ( Revan )
    http://www.youtube.com/watch?v=up3d5MsfV6I
  • Tak sem pro tebe hater, je mi to celkem jedno. Jediná z posledních her která nedopadla od těchto studií špatně je Dead Space 3, i když možnost kupovat si cheaty za reálné peníze je zarážející, ale pravda člověk to může ignorovat. BF 3 je podprůměrná arkáda, zmršený střelecký model a tuny bugů. Pokud mám Bf 3 porovnat se starými díly BF tak tragédie. Pokud chceš dobrou arkádovou střílečku na tenhle styl tak doporučuji staré díly CoD po MW 1, CoD se vlastně novému BF podobá víc než jeho staré díly. O Dragon Age nemá cenu mluvit, jedničku sem odehrál několikrát a dvojku vypnul po třech hodinách a znovu nezapnul. Přechod od taktických bojů v jedničce k bezduché rubačce ve dvojce sem prostě neustál.
  • smejki
    však jo. "mohlo to dopadnout hůř?" -> navrhuje se Activision
  • To urcite ne, sice Revan je v SWTOR jeste nazivu (pak ho zabujou hraci) ikdyz uplinulo 200 let od kotor 2 vypada porad na 30 :) skoda ze Exile je mrtva.
  • Hvězdné války na Frostbite enginu . Já si myslím že by to mohlo být docela povedené ,ale neříkejme hop dokud........
  • Pokud si myslíš že tvůj názor je pravda tak si na omylu je to prostě jenom názor. Já naopak mám nové hry od DICE a Bioware rád. Ano pravda DA2 byla horší než jednička ale stejně to byla docela dobrá hra. Battlefield 3 hraju občas do teď. A co se týče Visceral tak jsem od nich hrál jen prvních 30 minut Dead space 1 ale prostě jsem se nemohl přenést přes zmršené ovládání takže od nich se rád nechám překvapit.
    Každopádně hry od těchto studií by se dali MINIMÁLNĚ označit jako slušně spracované a kdo bude tvrdit že jsou vyloženě špatné tak pro mě není nic jiného než hater i když tohle označení nesnáším.
  • smejki
    Nová receptura!
  • Jdu blejt
  • Slušně zpracovaný? Myslíš jako Bf 3? Nezájem. BioWare dělal slušné hry ovšem před EA, sešup kvality můžeme vidět nejlépe asi na Dragon Age. Jednička skvělá, dvojka sr... EA má především na triku titul nejhorší firma v USA roku 2012 a to naprosto zaslouženě.
  • hlavně EA = Origin takže nezájem
  • http://www.youtube.com/watch?v=02LgdXVkXgM

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit