Přejít na výpis diskuzí
Electronic Arts získala exkluzivitu na vývoj Star Wars her
7.5.2013 | Aleš Smutný
184 příspěvků
-
Nechápu ten obrovský nářek. Dice = velká šance na slušně vypracovaný Battlefront 3 a Bioware má stejně na triku nejlepší SW hry, KOTOR 1 a 2. Ano EA má na triku spoustu blbostí, ale taky je podepsaná pod spoustou dobrých her .
-
No mne osobne by se hodne libili nejaky novy X-wing nebo TIE serie... ale to zrovna od EA asi nehrozi... *2*
-
Ale muzou, konec koncu za to zaplatili 4 miliardy dolaru... *1*
-
+ všechny značky Marvelu + vlastní ABC a nevím co dalšího.
-
EA má SW? Asi budu brečet....
-
Sh*t just got real.
-
Iba star wars
-
Nene. Academy už byl hodně zjednodušenej a ani atmosféra už tam nebyla tak silná. Myslim hlavně Dark Forces II: Jedi Knight a datáč Mysteries of Sith. Soubojovej systém měl ale nejlepší Outcast
-
No právě, v tomhle stadiu můžou už jen překvapit....Pro skutečné SW fandy ale zůstanou jedinými SW epizodami 4,5,6 a pro trekkies věci před Abramsem.
-
Já chci Star Wars: 1313!
-
badum tsssss... a je to v haj*lu
-
Osobně jsem SW fan, takže nový Treky režírovaný J.J. jsou pro mě jenom víceméně jednorázovou zábavou. Znám ale i dost trekkies a ti do jednoho na J.J. nadávaj (víceméně z podobných důvodů jako SW fandové - ti skuteční, nadávaj na novou trilogii) - čili v podstatě totální odchýleni od podstaty univerza.
Star Wars (původní trilogie) byla o charakterech a příběhu, nová trilogie je o povrchních efektech na který lákaj masy (další filmy půjdou ve stejným "duchu" - na to se můžete spolehnout). Star Trek pod J.J. dopadl podobně - nikdy nebyl o zbraních a zabíjení ale spíš o diplomacii - tak mi to aspoň podali trekkies. Jak do toho spadá poslední film a nadcházející další díl posuďte sami. -
To ale rozhodně nemluvíš o Academy...
-
No nejdřív mě to trochu zaskočilo, tak jako když sem se dozvěděl, že další SW filmy bude točit JJ Abrams co zprznil Star Trek svým "výtvorem". EA je pro mě sice příklad neschopnosti (nezapomenu co udělali CnC serii), ale na druhou stranu to co v posledních pár letech vycházelo za SW hry nebylo nic moc, asi tak jako celý slavný SW prekvel, kterým pan lucas zprznil SW tak, že už to horší být nemůže. Proto si říkám, že určitá naděje, že dokáže EA překvapit tu je, asi jako disney a pan abrams už horší SW film prostě udělat nemuže. Opravdu to chce nové lidi co to vezmou za jiný konec a snad z toho bude něco dobrého.
-
Nejhorší je že EA je toho schopný :D
-
And now, games of Star Wars Universum... you wil die...
-
Nechci koridorový RPG a starý Jedi Knighti taky nebyly takovej koridor jako vycházej dneska. Ty levely byly hodně komplexní a některý poměrně otevřený. Mapa vypadala často jako bludiště.
-
Chci The Sims 4: Star Life, kde se bude pečovat o své stormtrooperské rodinky na Hvězdě smrti :-)
-
I na kickstarteru lepší než ve spárech EA *14*
-
Od tý doby ale uplynulo hodně vody.