Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Call of Jedi Knight 3 Dual Lightsaber DLC, Wookie Wariror DLC, Darth Vader Skin Pack DLC, Purple Lightsaber DLC, Double Bladed Lightsaber (Red) DLC
    Medal of Republic Commando Jar jar Binx DLC Starting Edition Origin Premium
    Battlefield 4 Ultimate Reskin DLC Battlefront Pack Origin
    StarWarsEffect 4 Premium Origin Starter Pack Edition + Tie fighter DLC

http://i.imgur.com/bwRwYHy.jpg
  • Rhulad
    jop máš pravdu nebo Activision... na ty sem zapomněl *3*
  • Activision vydalo JK2 i JKA pokud si pamatuju, které pro ně dělal Raven Software. Myslím, že ten by udělal 100x lepší hru než studia EA
  • Máš ve větě hrubku, podle nových pravidel nemůžou být v jedné větě slova "EA" a "nejlepší".
  • Malleth
    Activision?
  • Rhulad
    Mohlo to dopadnout vůbec hůř? No jedině kdyby EA začalo spolupracovat s Bethesdou.
  • fizola
    Jedine co ti mozem odporucit je skusit sa pripojit do hry, kedze mas "sberatelku" tak dostanes aj prefered status, cize aj lepsie tai bude hrat nez f2p. Možno ťa to znova chyti *2*
  • Troška by nebyl marnej ani trošku. Aneb jak Jedi Šoustal ke štěstí v malebné vesničce přišel.
    Aby to nebylo málo, tak se do příběhu vpíšou poslední 4 čísla Srandokapsu.
  • Obsidian chtěl udělat hru mezi epizodou 3 a 4. Bohužel se hry ze světa sw od nich nedočkáme. Škoda, KOTOR 2 byl výborný.
  • Pokračování Republic Commanda, chci se dozvedet jak to dopadne s 07.
  • Sám říkáš, žes to hrál naposled před sto lety a hned v závěsu vynášíš soudy, že hratelnost je na prd. Chápeš doufám, že ta hra je za ten rok a půl úplně jinde než při startu?
  • Shania
    Pri startu to byla tragedie, ze jsem ji ani nedohral a to mam sberatelku a hodne jsme se na hru tesil... , ted uz bude urcite o dost lespi... ale nemam zadny duvod se vracet.

A jak rikas, u MMO dost zalezi s kym hrajes, to ti dost casto vynahradi chyby hry, ne vsak vzdy.

Ak pribehu, pribeh do MMO patri, ale nesmi byt na ukor hratelnosti, coz bohuzel tahle hra ma.
  • No v kině od roku 2015 určitě.
  • Ano nejlepší možná skupina vývojářů. DICE s jejich rozbitými střílečkami, Visceral s mikropoplatky v AAA hrách a Bioware kteří jsou v novém složení úplně neschopní. A to vše na nejhorším enginu součastnosti. Dokonalost.
  • ringmancz
    lidi nadávají, když Lucasarts zavřou a nadávají, když značku dostanou tři celkem kvalitní studia. tak už se ale rozhodněte, lidi!
  • Ked maju KotOR 3 pokazit tak to ma EA dnes vo zvyku tak nech ho radsej ani nerobia. Jednu z naj RPG vsetkych cias nemozu zneuctit!
  • XorxoxTalarius
    Walt Disney ma prava na vsechno :D
  • Vlastní Disney práva na všechny značky od LucasArts (třeba Indiana Jonese), nebo pouze na Star Wars?
  • tomocz
    vskutku, Neverwinter je zatím pecka. Hraju to každej den, co spustili OpenBetu a pořád mě to baví (a to je co říct) :D
  • Mně by to nevadilo. Světelné meče mi tu sérii akorát zkazily. Resp. Dark Forces.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit