Přejít na výpis diskuzí
Epic představí budoucnost Unreal Tournament už ve čtvrtek
5.5.2014 | Aleš Smutný
67 příspěvků
-
Ech?
-
Radši bych novej singleplayer Unreal.
-
určite voodoo 1 ? :) aj voodoo2 bola na Unreal málo ak si chcel hrať vo vyššom rozlíšení ako 640x480.
-
RAGE je ale výborná záležitost. Jen mě mrzí, když už tam funguje AI (velice dobře) a zajímavé prostředí, jsou mapy až moc koridorové.
-
Mně UT3 zklamalo a to jsem v UT, UT03 a UT04 strávil hromadu hodin.
-
jupí
-
a 15 fps? :D
-
penis,po švu a napříč *1*
-
No tak musí na něčem testnout nový engine :)
-
Snad dobrá zpráva. I když to asi nebude jako UT04, kde se šlo různě odrážet a skákat. Díky tomu to mělo dlouho křivku učení.
UT 3 taky dobrý, bohužel více jednoduché. V rámci zjednodušování nevím co od toho čekat. Perky, Skilly a další hovadiny? V UT šlo vždy o dovednost hráče a žádné věci, které by to narušovali tam nebyly. -
Nojo, ale to by nesměl bejt jak trojka...
-
Dřív se dočkáš Dooma, pak možná Q.
-
Rozmyslal som ze si kupim UT3 na Steame ale uz asi pockam, zatial si skratim cakanie hranim Xonotic
-
Jsem dost zvědavý, co z toho vyleze. Spíš bych ale odhadoval, že to bude F2P, což ale nemusí nutně znamenat, že to bude průšvih. Dnes už díky DLC, map-packům, costume-packům a podboným ptákovinkám připomínají F2P model i rádoby velké a plnohodnotné hry, takže kdyby se rozhodli udělat dobrou F2P hru, tak se ani nezlobím...
Super by bylo, kdyby vzkřísili Unreal, jehož multiplayerovou součástí by byl nový Unreal Tournament, ale zase se bojím, že by singl dopadl jako u CoD. -
At předělánaj první díl do toho jejich nového enginu a budu spokojenej
-
No vzhledem k tomu, že UT 2004 je dodnes nepřekona(tel)ný a pořád se hraje (těch nocí, co jsem u něho strávil) a UT3 byla srajda, tak mě tahle zpráva nechává docela chladným. A přidávám se k ostatním a raději bych singleplayerový Unreal 3. I na poli singlezábavy to ma potenciál jak bejk.
-
UT sa furt mení, jeho hráči sú stále s niečím nespokojní, hádajú sa do krvy, navyše konzolové turnaje v UT majú otrasnú úroveň ... a Quake3/live sa iba smeje popod fúzy a prakticky 15 rokov bezozmeny si drží síce pomerne malú komunitu ale stále tých najlepších hráčov na svete :)
-
'pokud by epic chtěl dělat single hru s MP tak použijou značku Unreal'. Myslím, že na Unreal nezapomíná.
-
haha... UT příběh nemá, tomu se možná nemám proč smát ale nezapomínáš na Unreal? Máš přece dvě hry! Unreal Turnament a klasický Unreal... rozdíl? To první je čistokrevná MP rubačka kde příběh a singl nemají co dělat... to druhé je čistá singleplayerová hra na 30-40 hodin a pokud si ještě vzpomínám příběh tam ještě nějaký zbyl sice se musí znovu navázat na dvojku ale šlo by to
je zvláštní že se s vydáním Unreal Turnament 3 trochu pozapomnělo vydat samotný Unreal 3... -
RAGE jsem ještě nehrál, ale Wolfensteina si nenechám ujít. Jinak si totiž vydavatelé myslej, že snad poctivý střílečky už dneska nikdo nechce. Já si třeba vloni nejvíc z tohohle ranku užil Shadow Warriora a Rise of the Triad. Obě hry mi neustále dokazovaly, co mi v dnešních střílečkách normálně chybí. Víc takovejch. Víc New Orderů a Unrealů (jen zbožný přání), míň smrtelně vážně se beroucích "blockbusterů" s rádoby epesní grafikou...
Hmm... když tady tak píšu, docela bych si dal nějakýho novýho Quaka.