Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • souhlasím... i po tolika letech mám pořád nutkání znovu projet Unreal (ano myslím Unreal bez žádného číselka a podtitulu) je k sehnání tzv gold edice, pořád vzpomínám na ty noci s Unrealem a ten zdánlivě někonečný útěk z vězení přes tolik různých lokací... byla to nádhera
  • Este teraz si pamatam na tu uzasnu grafiku prveho Unreala na mojej 3DFXke :D
    VooDoo 1 :)
  • Přesně, UT 99 rulez
  • MrSanta
    Já už jsem si tak nějak zvyknul, že čistý SP je okrajová záležitost. Proto jsem rád za RAGE a chystající se Wolfenstein: New Order. Též noví Borderlands a Destiny by mohli ukojit mé SP choutky. Unreal bych si samozřejmě nechal líbit. Ale co nadělám. Nejsem cílovka *13*
  • kubi-wan
    A co fandové klasické singleplayerové řežby? Těm zas zbydou oči pro pláč...
  • MrSanta
    Tak z toho by asi některým prasklo více než cévka *15*
  • SC bez mulťáku by nebylo tak celosvětově úspěšné. UT singleplayer má, přestože to nebyl žádný zázrak. Jeho "kvality" se s multiplayerem samozřejmě nemohou rovnat, ale podobně jako v případě SC je to jakýsi "tutoriál pro multiplayer".

F2P je slepá ulička evoluce, a doufám že vymře po meči :P
  • SC II je hra kterou by uživil samotný SP obsah.. UT žádný singleplayer nemá a pokud by epic chtěl dělat single hru s MP tak použijou značku Unreal.
  • To ja by som skor radsej singlplejerovy Unreal... nejaku zaujimavo dizajnovanu novu planetu v peknom grafickom kabatiku, starych dobrych Skaarjov, dobru hudbu a vsetko co k tomu patri. Rad by som si pripomenul tu fajn chut, ked vysiel prvy Unreal a co pre fps znamenal.
  • No, rád bych se radoval ... ale. UT 2004 považuju za nejlepší MP hru vůbec. Zábavné mapy, zábavné zbraně, stačilo 5 sehraných lidí a šlo porazit i 10 normálních, docela dobrých hráčů, zabudovaná perfektní hlasová komunikace standardně přímo do hry. Mapa Torlan!!! Nejgeniálnější mapa vůbec, a ty vozidla, no prostě unikum, to nemůže být překonáno. Od ikonky po Deemer, vše super. Asi do roku 2010 fungovalo ještě spousta Onslaught a Assault serverů, kde bylo plno perfektních modů a vychytávek. Ať už závody se Scorpiony, vybíjená s instagibem, nebo Fender Bender derby. Dnes všude prázdno, jen boti.

UT 2004 byla prostě zábava každým coulem, takže hned po vydání UT III jsem ho šel koupit. Bohužel, horší to udělat nemohli, po pár týdnech, kdy to opustilo asi tak 90% lidí, co to koupili, to šlo rychle do kopru. Proto si myslím, že to bude pouze další nahypovaná hovadina, protože jediné, co by mohlo vrátit časy UT 2004 je, aby se vrátili k MP lidi, co to hráli před deseti lety. Ti už ale odrostli a dnešní hráči 2K4ku hrát nebudou. Proto nejásejte lidi, budete zklamaní.
  • BF4, titanfail,cod,cs go vsetko f2p hry lol
  • Zapojím gamepad a všechny vás rozsekám.

(brutální ironie)
  • snorgrind
    no to budou mit hodne tezky prekonat ut2k4, ale tak treba se stane zazrak *4*
  • Instagib a big head Občas si s kamarádem dáme pár soubojů.UT a Rune jsou parádní pařby, které nás pořád baví i po těch letech.
  • Starcraft II je f2p jak vyšité, jen co je pravda.
  • Stacilo keby prerobia ut2004 do browseru ako bol q3
  • Jen ze zvědavosti: Proč se tu nadává na UT3? Nehrál jsem to, proto se ptám
  • NA tohle jsem čekal 7 let! *14*
  • Nedokážu si představit že by v týhle době dělali hru zaměřenou na MP jinak než s F2P modelem..
  • XorxoxTalarius
    Tak a ted oznami ze to bude novy F2P titul pro Facebook, Android a iOS a pujdeme se klouzat *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit