Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Instagib a big head Občas si s kamarádem dáme pár soubojů.UT a Rune jsou parádní pařby, které nás pořád baví i po těch letech.
  • No, rád bych se radoval ... ale. UT 2004 považuju za nejlepší MP hru vůbec. Zábavné mapy, zábavné zbraně, stačilo 5 sehraných lidí a šlo porazit i 10 normálních, docela dobrých hráčů, zabudovaná perfektní hlasová komunikace standardně přímo do hry. Mapa Torlan!!! Nejgeniálnější mapa vůbec, a ty vozidla, no prostě unikum, to nemůže být překonáno. Od ikonky po Deemer, vše super. Asi do roku 2010 fungovalo ještě spousta Onslaught a Assault serverů, kde bylo plno perfektních modů a vychytávek. Ať už závody se Scorpiony, vybíjená s instagibem, nebo Fender Bender derby. Dnes všude prázdno, jen boti.

UT 2004 byla prostě zábava každým coulem, takže hned po vydání UT III jsem ho šel koupit. Bohužel, horší to udělat nemohli, po pár týdnech, kdy to opustilo asi tak 90% lidí, co to koupili, to šlo rychle do kopru. Proto si myslím, že to bude pouze další nahypovaná hovadina, protože jediné, co by mohlo vrátit časy UT 2004 je, aby se vrátili k MP lidi, co to hráli před deseti lety. Ti už ale odrostli a dnešní hráči 2K4ku hrát nebudou. Proto nejásejte lidi, budete zklamaní.
    • C-BEAM
      UT sa furt mení, jeho hráči sú stále s niečím nespokojní, hádajú sa do krvy, navyše konzolové turnaje v UT majú otrasnú úroveň ... a Quake3/live sa iba smeje popod fúzy a prakticky 15 rokov bezozmeny si drží síce pomerne malú komunitu ale stále tých najlepších hráčov na svete :)
      • Shaker
        Sorry, ale neslysim te pres UT1999 menu theme :D
        • C-BEAM
          nevadí, stačí ak vieš čítať.
          • Shaker
            Sem ochotnej uznat, ze Quake ma svoje kvality, ale ja sem UTckar. Prvni UT sem hraval jeste jako demo na puvodni gamezone.cz, ostatni dily snad krome lehkyho ozkouseni UT2004 me minuli a nelituju toho. Kazdopadne tahle novinka ve me vyvolala zvedavost.

Btw, konzolovej turnaj v UT, to je vtip nebo to vazne hrajou s tema ovladacema?
            • C-BEAM
              ja som UT99 zbožňoval... určite je lepší na týmovú hru, väčšie mapy, väčšia variabilita... Q3 je však priamo definíciou rýdzej multiplayerovej akčnej hry na ktorej (ako ukázal čas) nie je vpodstate čo vylepšovať. Nič lepšie na 1v1 neexistuje.
      • Ech?
        • C-BEAM
          echt !
  • ruthan
    UT3 byla dobra hra, sice takovy moc fancy,protoze jinak neni nic lepsiho nez Q3, ale urcite bych si to zahral kdyby to slo hrat offline s botama.
  • Keyz
    Snad dobrá zpráva. I když to asi nebude jako UT04, kde se šlo různě odrážet a skákat. Díky tomu to mělo dlouho křivku učení.

UT 3 taky dobrý, bohužel více jednoduché. V rámci zjednodušování nevím co od toho čekat. Perky, Skilly a další hovadiny? V UT šlo vždy o dovednost hráče a žádné věci, které by to narušovali tam nebyly.
  • NA tohle jsem čekal 7 let! *14*
  • Jen ze zvědavosti: Proč se tu nadává na UT3? Nehrál jsem to, proto se ptám
  • UT3: Gears of War bylo strasny.
  • Rozmyslal som ze si kupim UT3 na Steame ale uz asi pockam, zatial si skratim cakanie hranim Xonotic
    • Mně UT3 zklamalo a to jsem v UT, UT03 a UT04 strávil hromadu hodin.
  • No tak musí na něčem testnout nový engine :)
  • Stacilo keby prerobia ut2004 do browseru ako bol q3

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit