Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • tonnymontana
    tak na tohle se opravdu tesim. stare mapy v novem kabatku, snad poradna skakacka s tajmingem hmm chutovka:) to zase bude vzpominek. pocitam ze doom4 a nove UT se na mem hdd ohreje hodne dlouho heh:)
  • jupí
  • nové UT by bylo super. Jen bych se chtěl zeptat proč je UT3 tak špatné. Osobně jsem si ho užíval asi nejdéle ze všech her co jsem kdy hrál (+- 2 roky). Jediné co mi vadilo byla absence assault modu a pak možná titan mod ale ten stejně nikdo nehrál a bylo to dlc zdarma
  • Jack1947
    Nove UT splneny sen vsech nejen (nostalgiku) a znameni ze OLDschool strilecky jeste neodval uplne cas.

Unreal Tournament (paradoxne ma 2 hra na PS2 po QIII:Revolution)
    UT 3 nebylo spatne ale tak nak to nebylo ono no... snad se polepsi/vylepsi. *4*
    Pokud F2P tak budiz sak to nemohou znicit nejakou haraburdarnou nebo jo ?
  • kubi-wan
    A co fandové klasické singleplayerové řežby? Těm zas zbydou oči pro pláč...
    • MrSanta
      Já už jsem si tak nějak zvyknul, že čistý SP je okrajová záležitost. Proto jsem rád za RAGE a chystající se Wolfenstein: New Order. Též noví Borderlands a Destiny by mohli ukojit mé SP choutky. Unreal bych si samozřejmě nechal líbit. Ale co nadělám. Nejsem cílovka *13*
      • kubi-wan
        RAGE jsem ještě nehrál, ale Wolfensteina si nenechám ujít. Jinak si totiž vydavatelé myslej, že snad poctivý střílečky už dneska nikdo nechce. Já si třeba vloni nejvíc z tohohle ranku užil Shadow Warriora a Rise of the Triad. Obě hry mi neustále dokazovaly, co mi v dnešních střílečkách normálně chybí. Víc takovejch. Víc New Orderů a Unrealů (jen zbožný přání), míň smrtelně vážně se beroucích "blockbusterů" s rádoby epesní grafikou...
        Hmm... když tady tak píšu, docela bych si dal nějakýho novýho Quaka.
        • RAGE je ale výborná záležitost. Jen mě mrzí, když už tam funguje AI (velice dobře) a zajímavé prostředí, jsou mapy až moc koridorové.
        • Dřív se dočkáš Dooma, pak možná Q.
          • kubi-wan
            Nojo, ale to by nesměl bejt jak trojka...
      • souhlasím... i po tolika letech mám pořád nutkání znovu projet Unreal (ano myslím Unreal bez žádného číselka a podtitulu) je k sehnání tzv gold edice, pořád vzpomínám na ty noci s Unrealem a ten zdánlivě někonečný útěk z vězení přes tolik různých lokací... byla to nádhera
  • Malleth
    Radši bych novej singleplayer Unreal.
  • Bude to jen na konzole s páčkovačema, ať PC hráčům praskne cévka *1*
    • MrSanta
      Tak z toho by asi některým prasklo více než cévka *15*
      • penis,po švu a napříč *1*
  • x_ander
    No vzhledem k tomu, že UT 2004 je dodnes nepřekona(tel)ný a pořád se hraje (těch nocí, co jsem u něho strávil) a UT3 byla srajda, tak mě tahle zpráva nechává docela chladným. A přidávám se k ostatním a raději bych singleplayerový Unreal 3. I na poli singlezábavy to ma potenciál jak bejk.
  • firebug
    Jsem dost zvědavý, co z toho vyleze. Spíš bych ale odhadoval, že to bude F2P, což ale nemusí nutně znamenat, že to bude průšvih. Dnes už díky DLC, map-packům, costume-packům a podboným ptákovinkám připomínají F2P model i rádoby velké a plnohodnotné hry, takže kdyby se rozhodli udělat dobrou F2P hru, tak se ani nezlobím...
    Super by bylo, kdyby vzkřísili Unreal, jehož multiplayerovou součástí by byl nový Unreal Tournament, ale zase se bojím, že by singl dopadl jako u CoD.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit