Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • uu,,,fajn,,UT stal u zrodu mého hrani,,,byla to prave tahle hra která u me vytvořila zavislost na hrani která pokracuju dodnes,,,,,bohužel,,nebo bohudik??nevim ale kazdopadne supr zprava jen doufam ze to dopadne dobře a nevyleze z toho provar kterých se v poslední době urojilo uz dost:_c//
  • davidBray
    to si tady potom moc nepočteš :)
  • prvního UT jsem se nahrál neskutečně. Žádný další "díl" mě tak neoslovil ani nebavil, tak doufám, že původním UT se nechají inspirovat co nejvíce (:
  • Odulin
    Jednoduše super zpráva!
  • Ristoro
    Konečně!! Doufám, že tam bude nadupaný soundtrack, jako v předchozích Unrealech. Konečně něco jiné než CoD a BF.
  • Tak isto nikto nepouziva CryEngine4. Nebyt Starcitizenu a KingdomCome tak ani nevies ze nejaky existuje. Par hier z toho dve od samotheno Cryteku.

Zeby to bolo preto pretoze kazdy publisher je re*ard a ocakavali neuspech konzol a preto nerobia zadne hry ? Sak sa pozri skoro nic sa natom neda hrat.

A pocty hovoria jasne mimochodom.
    http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Unreal_Engine_games#Unreal_Engine_4
    http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_games_using_CryEngine#CRYENGINE_.284th_generation.29
  • Ze by od smrti 1.6 konecne FPS, kterou by stalo za to hrat ? Puvodni UT jsem miloval, ale dalsi dily me uz tolik nezaujaly. Tak snad ted.
  • je to jedno jak to bude vypadat az tam lidi zacnou behat ve svejch vytvorech tak to bude "stat teprve za to" :( zadna jednotna stylizace.. udelaji z toho mix coz osobne nesnasim.. ale lidi to maji asi radi michat fantasy a scifi vid blizzarde
  • Pises dve odlisne veci :D
    Mozu na vyvoj dat 100 melonov a nasledne ju dat zadarmo.
    Ale ak narazas na F2P ze nemoze fungovat, tak si asi nepocul o Dote.
  • Teba fotrovci asi museli tyrat, ked popredu rozpravas ako Epic odrbava.

Unrealov som hral vsetkych a teda nemozem na nich dopustit.
    Komunitu a moderov vzdy podporovali, vsade tvoric levelov, cize nove mapy pribudali zadara a nie ako EA a spol kde za DLC so 4 mapamy chcu 15 dolacov...
  • *1*
  • mě by zajímalo jak hra bude vypadat, jestli půjde k realistické grafice a nebo děcké kreslené.
    Osobně bych rád kdyby hra vypadala jako Samaritan (tech demo UT3), ale nemůžeme mít vše.
  • Když je ti tak u zadku, proč ses tak rozvášnil a proč vůbec píše do diskuze o UT? Hele fakt mě nezajímá, co tě kdy bralo. Zajímá mě ale ta "každá hra, co to má". Vážně. Pověz mi alespoň jednu jedinou, u které je mp podobný mp UT jak rád bych si ji zahrál. Klidně za peníze.
    Jakou mám paměť nemusí zase zajímat tebe. Ale tenhle článek vůbec neni o tom, jestli se epic někdy vykašlal na pc, je o chystaném UT (nebo si už zapomněl?), tak příště prosím k věci.
    Pravdu díš, ty raději nikam nepřispívej, nikdo o to nestojí (včetně tvých diskuzních výplodů - proboha proč bys přispíval do diskuze, máme tu snad komunismus?). Každopádně potom ani neremcej.
    Odpochoduj tedy do diskuze k plnohodnotné hře za né 50, ale rovnou 5 a 50 EUR a naivně doufej ve šťastný život.

Prosím redakci k zamyšlení - pro registrované uživatele bych prosil přidat možnost někde vedle tlačítek líbí/nelíbí také tlačítko ignorovat pro tuto diskuzi a ignorovat permanentně. Já sem chodím celkem pravidelně a celkem pravidelně čtu i diskuze. Kdybych většinu času nestrávil filtrováním nicneříkajících nesmyslných výlevů psychického rozpoložení některých diskutujících, asi bych měl mnohem větší chuť přispívat častěji. Takto bych si snadno pro sebe odpálkoval znéme firmy a najednou by ta diskuze mohla být i přínosná. Věřím, že zdaleka nejsem sám.
  • C-BEAM
    tak si ten svoj film choď znovu pozrieť, ponor sa do emócií, uroň pár slzičiek ale hlavne netáraj v diskusii k hre ktorá je ti u zadku.
  • Uz to vidim...vyjde to 4 mapky, 5 zbrani...auta, nove zbrane, mapky available i gamestore 5 dolacikov za kus. Marza 50% za nieco vytvori komunita. V zakladnej verzii plna p..a 12 rocnych fistulovych decek co maju hlboko do kapsy...btw F2P znamena hrat zadarmo, takze uz od zaciatku odrbavaju...
  • Epic to posral s novymi konzolami...ich engine nikto nepouziva...sony ma svoje interne, fici unity a crytek od ktoreho okopirovali trapne obchodny model a tak sa snazia zachranit vidinu padu do minusu opatovnym pchanim sa do zadku zabudlivej PC komunite lacnym produktom zadarmo, ktoru pred rokmi velkohubo osocovali z piratstva. Dost bolo Unreal enginu..hry na nom vyzeraju otrasne genericky a som rad ze dnes ide trend inam...
  • Mne je UT u zadku....ziadne emocie. Repetitivna nonbrain bezpribehova mp rezba ma brala ked som mal 15. Odvtedy to ma kazda hra...mp na jedno brdo. Epic sa na PC zvysoka kedysi vybodol ako prvy osocoval PC ako piratsku platformu kde sa nedaju robit hry ale ty mas asi kratku pamat. Preco by som mal dacim prispievat k uspechu nejakej hry? Co sme v komunizme? Mody ma nezaujimaju..radsej si zaplatim 50 eur za plnohodnotny produkt ako Last of Us, kde je mimochodom i kvalitny multiplayer ako naivne dufat v dajaky zazrak zadarmo. Lol.
  • Ich primarny zdroj primu je predavat engin a ne hry. Ta hra je lakadlo na engin. Zadramo hra -> viacej ludi to vidi.
    Silna integracia modov a custom obsahu cez ingame market -> lakadlo ludi na pracovane s nastrjomi do enginu -> vacsia popularita enginu -> lahsi pristup -> viac ludi -> viac predaneho enginu.

Takze ano, kura hrabe zadarmo, pretoze kura to ma dobre vmyslene.
  • Čirá radost. Nový UT si nechám líbit, už ani nevím, kdy naposledy vyšla nějaká podobná fps - svižná řezničina bez jakýchkoliv sereptiček, kde záleží jen na tom, jak člověk ovládá myš s klávesnicí a jaký má postřeh. Ať žije instagip.
    Všem rýpalům bych vzkázal, že i oni mají možnost hru ovlivnit. Tak místo svých proroctví o jasném neúspěchu hry, která bude zdarma, raději přispějte i vy svou troškou (případně svým Troškou) do mlýna a možná ze sebe budete mít o dobrý pocit (no jo, je to divný pocit, když se ve vašem životě zjeví i jiná emoce než nenávit). Že ano Hnisavče?
  • Hnisavec
    zadarmo ani kura nehrabe...neverím tomu....hra zadarmo sa nikdy nemôže vyrovnať produktu, do ktorého dá niekto 100 mil. dolárov

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit