Přejít na výpis diskuzí
Epické intro Star Wars: The Old Republic
9.6.2011 | Aleš Smutný
98 příspěvků
-
Opět zklamání, hlavně teda od toho prvního CGI traileru. Kvalitativně dost pozadu oproti Blizzardu. A to jsem viděl HD verzi, asi tak úroveň jako má RIFT. Ale ten dělalo mnohem menší studio s mnohem menšími náklady. Z filmové stránky mě to to také nechává velice chladným. Velice slabé. Dabing nic moc.
Zdá se mi že klukům se to trochu vymyká z rukou, je to čím dál tím víc slabší a slabší. Ach bože jak já bych se rád mýlil, téhle hře přeju úspěch snad víc než akcionáři EA. -
-
ty jses tak vedle, ze to ani neni mozny :) Je ti jasny, ze jak cinematic trailery pro hry ajko RIFT nebo SWTOR nedelaji vyvojari ale specialni studia zamerena na tuto produkci? SWTOR delalo Blur a RIFT zase Plastic Wax.
To me vzdy dostava, jak se tu kazdy druhy trouba ohani tim, jak vi kolik vyvojaru dela to a kdo dela to a unikaji jim ty nejzakladnejsi informace. -
-
Drom je prostě fanboy SWTOR, se nezapře. (Nepracuješ snad ně nějakých českých stránkách? Ohledně swtor?) Sice nevím jak přesně funguje vztah, mezi těmito studii a přímo vývojářským studiem. To asi vyplývá z jejich smlouvy. Ale myslím si, že oni udělají náčrt scénáře. A pak to pošlou tomu studiu a oni pro ně vytvoří tu intro. Možná je to i jinak, ale...
Hlavní věc co jsem myslel byli ty peníze, jelikož swtor zaštiťuje EA který má obrovské finanční možnosti. Narozdíl od RIFTU u který si vydává TRION sám, tam jsou ty finance dosti omezenější. EA si zkrátka může dovolit kvalitnější studio než TRION. Ač nevím, které z těchto studií se považuje za lepší. Tak kvalitativně jsou si hodně blízko. Z hlediska obrazu, animací atd...
Podle scénáře, což je silně subjektivní mi vychází jako lepší RIFT. Ale když vemu swtor E3 2009 tak to předčí tyhle dvě od dvě koňské délky. -
Raci bych mlcel Blizzard si dela tydle filmecky sam a co do Rift tak to taky neni uplne pravda ze by na tom nepracovali *7* outsourcing je neco trosku jineho nez ze na tom ty firmy nedelaji.
Kazdopadne nektere firmy to delaji interne (blizz) a jine si nechavaji delat prakcitky 70% veci Outscoring(ove) jako treba slavny 2K.
Ale nesnaz se tu z nej udelat naprostyho imbecila tim ze placnes todle.
Edit: Nebavim se o kvalite openingu celkem nuda ale jde o vkus urcita poetika tam porad jem a vzhledme k tomu ze cele SW beru za velkou parodi a enigmu jako Lucase tak to neni spatny. Ale jinac prijde mi trapny delat jakoliv nabusenej trailer ke hre kde budu mackat 1 1 1 1 2 3 1 1 1 *1* *1* Chapal bych todle k Dark Force3 ale todle je LoL ;-) Kdyz melou o deji byl by lepsi rychlej sestrih nejakeho akcniho tematu v senatu strizeno podobne jako to dela David Fincher.
-
-
-
nevite proc skoro v kazdem intru kladak zdechne ? :D a kdyz nezdechne tak aspon nevyhraje ;]
-
-
To bych nerekl. Pokud vim, tak v intru z roku 2009 vyhrali Sithove, loni republika a letos je to plichta.
-
-
Myslim si, ze Clint Eastwood vypada celkem drsne :D
-
Udelali intro s Mando? jestli jo tak kde?
-
WOW! Stale si myslim, ze pokud se mi nebude libi tohle MMO, tak uz zadne.:-) I kdyz, jeste jsem zvedavy na Warhammer 40k MMO.
-
Jediné, čím se dá omluvit vývoj hry Old Republic jsou tyhle CG animačky.
-
hloupé klišé, stejný nesmysl, jako star trek kousek výše
-
-
Samotná koncept SW je na klíšé postavený, takže nesmysl je spíš tvůj příspěvek. *7*
-
-
klišé celého SW? No ty jsi genius, můžeš zmačkat celé lidské dějiny umění, protože to začalo už Homérem.
-
-
Milej zlatej, on to totiž už s tím vymýšlel sám Lucas, jako klišé klasické pohádky s princeznami, rytíři/čaroději atd, víš? Zkus se podívat na historii vzniku SW.... A nepleť sem nějaké kulturní dějiny, tady je přece řeč o SW.
-
-
-
-
krása aneb když už wow nepřekonáme obsahem, tak ho překonáme animačkama :-) (ne že bych nechtěl aby uspěli. chtěl bych. ale nevěřím tomu)
-
-
Prekonat WoW obsahem neni od Wotlk prave problem.
-
-
Na tohle se hodně těším. A jediné co bych brál víc než to video, je datum vydání. :)
-
" Těch pár dialogů sice šustí papírem, ale upřímně, o ty tu opravdu nejde" A já se právě těšil, že o ty tu půjde stejnou měrou...
-
-
V CGI traileru?:) Nemyslel jsem hru samotnou, tam doufám v totéž.
-