Přejít na výpis diskuzí
Epické intro Star Wars: The Old Republic
9.6.2011 | Aleš Smutný
98 příspěvků
-
Tenhle cinematic se mi zatim libil nejvic. At uz je to klise nebo ne, je to nabity, akcni, strhujici intro. Na tuhle hru se tesim uz par let, doufam, ze se upichnu na serveru, kde bude co nejmin cechu. Treba wowko mi ceska komunita zhnusila docela obstojnym zpusobem. *4*
-
No tak ten Hope po sucasnom pozreti je riadne dementny, a ten najnovsi trailer som ani nedopozeral nakolko ma uz nebavi znovu a opat raz recyklovania tych istych nametov, jediny plus kazdopadne Jennifer Hale. Beriem ale ze priemerny navstevnik games.tiscali.cz ma tak 15 rokov takze je myslim normalne ze sa to vacsine ludi tu bude pacit.
-
-
Už se těšíš, aby ti bylo též 15, že maličký...
-
Tyhle škatulkování podle věku jsou mj. taky neustálou recyklací stejné blbiny, kterou kdysi někdo vymyslel, aby se mohl nad někoho povyšovat, když už mu došly argumenty.
-
-
to je pravda, spoustě dementních lidí je nad dvacet, prostě z toho nevyrostli
-
-
Mně je 20 a libí se mi to. Myslím, že věkem to nebude.
-
-
Du nainstalovat KOTOR 2 :)
Jestli se jim to povede, tak půjdu do toho! -
Pro mě byl furt lowpoint když jsem viděl beta gameplay v akci.
K videu samotnému, ten pašerák se mi líbil, ale přijde mi že se jim ještě nepodařilo udělat něčím unikátního a zajímavého Jedi/Sitha. Všechno to vypadá buď jako recyklované postavy z minulosti nebo jako obyčejní lidi s lightsaberama.
Celkově to video takové meh. Ve chvilce kdy se objevily ty lodě bylo jasné jak to přesně dopadne. Nevím který trailer měl na konci ty supernova světlice které jde vidět z orbity, ale ten byl jednoznačně nejlepší. -
-
ten trailer je zmíněný v článku - Hope *3*
-
-
Lucas by mel dostat natočení dalších dílů rozkazem! Prozatím nám bude muset stačit BioWare.
-
-
Proboha, nestraš!! Jsem sice panu L vděčný za SW, ale ať se sakra od něj drží co nejdál, zprznil už toho dost...
-
-
Hmm, tak myslím že po tomhle videíčku se mi začíná líbit představa jet za Smugglera, dokonalá postava :-D. Krásně ztvárněný vztah mezi Mastrem a apprenticem sithů (Welcome home), trošku už mě teda unavuje motiv že téměř každou velkou lodí se dá proletět naskrz ale jinak krása krása nádhera
-
Tak na tohle bych šel do kina i s ocelovou koulí na noze!!!
Jinak kotory jsem žral (oba sežral) a tohle (samo nehledě na CGI trailer) bude možná moje první MMO, do kterého se pustím.
Klobouk dolů a to proklatě nízko! -
upřímně, taky bych radši pár (klidně i animovanejch filmečků) než ňáky mmo co stejnak bude mít slabou garfiku a star wars jako mmo mě připadá jako stupidní nápad...po jedi academy a jedi outcast me uz zadna jina star wars bavit nebude
-
Ehm nemáte někdo mail na Lucase...že bych mu poslal odkaz na video, aby věděl, že TAKHLE měly vypadat The CLONE WARS...!!!! *10* *10* *10*
-
-
clone wars jsou v prvni rade hlavne serial pro deti a zqa druhy grafika clone wars je anprosto dokonala, moc s eme libim jedoducha a stylova
-
-
Tak jo beru zpět, až budou dělat seriál pro dopspělé...ať vypadá takto.
-
-
-
Tož to bylo pěkné ...