Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ne, ne, ČPS nesnáším.
  • Hairy_Ass
    Z toho článku vyplývá, že je úplně jedno, co je napsané v podmínkách. Samozřejmě vůbec nevím, jak to chtějí řešit.
  • Nejak me to nebavi cist, ale presto zareguji. At si v EU jednaji o cem chteji, na Steamu urcite nepude prodavat hry a prevadet z uctu na ucet, ani kdyby trakare z nebe padaly. Je to nesmysl a uz v ujednani Steamu to vsechno je stanovene v podminkach.
  • Proč? Nenaletěl jsi náhodou demagogii ČPS? *11*
  • Jaké služby na steamu máš na mysli? Resp. sám na něm mám hry, ale úplně stejné funkce měl, když jsem tam neměl vůbec žádnou.
  • ucho
    je to nějaký divný. když to vezmu ad absurdum, tak si v nějaké online videopůjčovně "koupím" film. přeci ho pak nebudu moct prodat dál... zas tak moc se to od koupě licence na hru neliší. nebo aplikace na mobil. koupím si například navigaci, ta se naváže na můj hardware a opravdu pak bude možné tu navigaci prodat? to by jaksi ten softwarový prodejce mohl rovnou zabalit... a co skutečnost, že když si kupuju hru na Steamu, platím si i za něco jiného než jen tu hru, platím vlastně i za užívání služeb Steamu... neříkám, že to za určitých podmínek nelze realizovat (GMG u některých her), ale Steam by za takových podmínek moc dobře nefungoval...
  • Rozumný rozsudek, přesto by měl být zrušen celý koncept tzv. "duševního vlastnictví".

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit