-
Ve výsledku špatnou hru a špatný film. *13*
-
Ono jestli to jde vůbec porovnávat kvalitativně potom, co obě hry hodnotil jiný recenzent...
-
Sólo hra je dobrá jen na takové to osahání si základních principů ve hře, jinak je to docela o ničem. V Left 4 Dead ti boti na tom byli podobně, ale míra spolupráce nemusela být na tak vysoké úrovni jako tady.
-
Jak kdy. Hraju to od vydání a i když to zpočátku bylo dost tristní, postupně se to zlepšuje.
-
Jo, mě taky, ale jelikož mám PSko jen krátce, nemám zatím kolem sebe lidi, se kterými by se to dalo hrát, a náhodná skupina je dost sázka do loterie, i když se to lepší, jak se lidi učí a zvykají si na fakt, že bez týmové spolupráce to tu prostě nejde.
-
Jo, tahle hra jo. Ale bohužel ne v téhle verzi.
-
eště že mě názor nějakýho z00fila moc nezajímá
-
Kolik vám dali za tuhle trapnou reklamu na takový odpad?
-
No, nic zavratneho to neni, ale pokud clovek hleda neco, kde si s kamosama zahraje nejakou zabavnou mp hru, myslim, ze evolve je to prave. Ale na druhou stranu, za 1000 kc si radsi koupim neco "pořádnějšího".
-
https://www.youtube.com/watch?v=XSlScvNJ72w
Tohle je MP hra! Velké mapy, akce a tak dále. Nějaké Evolve nebo co to je. Pche, -
UT2004 není kooperačka, ale deathmatch. Všichni mají stejné možnosti vs Evolve, který je asymetrická kooperačka, kde mají obě strany jiné schopnosti a také herní styl.
Jinak UT - UT2004 mám moc rad. Hlavně instant gib + big head ( ve starších big body). :D -
ziadny trolling podobny feeling dosahovali uz davnejsie hry s lonewolf modmi.
hra je sklamanie pre starsich hracov a novy hraci pri tom dlho nezostanu hra zostane na v poctoch niekde na urovni titanfallu.titanfall je podla urcite lepsi . -
Re-Play je kvalitní pořad, každý týden se naň rád podívám. 100x lepší než Grygarova Games TV.
-
A co takový multiplayer Alien vs. Predator 2? Už tehdy ta kooperace na zničení aliena (kterého hrál také hráč) fungovala. Teď je všechno akorát v lepší grafice a vyskakuje pár tabulčiček a světýlek navíc. AvP baví i bez těch šílených zbraní a fičurek které můžeš metat na ostatní, takže v Evolve opravdu nevidím žádnou revoluci!
-
Ty vole kterej blázen by se dobrovolně díval na RE-PLAY? :D
To radši budu čumět do zdi... -
Jak tady poslední dobou pročítám tvoje trapné komenty, mám pocit, že jsi buď nějaký jiný GGG než sem chodíval a nebo že jsi přišel o koule a zbytek mozku...
-
Revoluční hra nemusí dostat automaticky 10. Evolve má svěží nápady. 4 vs 1 monstrum, víceméně vyvážený gameplay různé náročnosti mezi lovci a monstrem a různých fázích. Různé varianty hunterů a monster. I do budoucna, včetně map zdarma. Několik herních módů, některé rozdělané na části, které reflektují úspěchy nebo neúspěchy v předešlé misi. Může začít ale nudit kvůli tomu, že jednotlivé hry tvají většinou kolem 10-15min, kdy se hunteři většinu času honí za stopami nebo Daisy a monstrum se zase musí levelovat.
Pokud tohle chce dělat člověk odznova osmkrát za dvě hodiny hraní, opravdu to člověka nevydrží bavit na dlouho. Tohle je hra na půlhodinové odreagování po práci, ne na dlouhé hodiny hraní. Z hlediska kooperačních her to ale i přesto je revoluční hra a proti klasickým fps typu Call of Duty, Battlefield nebo CS, které dělají pořád to samé jde o svěží vítr. Přestože má hra i své mouchy včetně dalších věcí jako vysoké ceny a chaotických DLC edicí. Nic na tom nezmění ani banda internetových trotlů, co si potřebují zanadávat a upustit páru svým frustracím.
Hodnocení 8/10 tak akorát odpovídá stavu hry. Z hlediska fps to revoluce není, ale z hlediska kooperačních her bych se jí nebál nazvat alespoň malou revolucí. -
Holt někoho baví hrát blbiny a někoho ne.
-
Jmenuj čtyři konkrétní hry. Dík
-
Srovnavat hru a film ti prijde normalni?