-
jj da se to i tak ;)
-
Dá se to hrát i singl s AI? Nebaví mě hrát s cizími lidmi a kamarády nemám. *13*
-
U FIFY 15 to chtělo 2 body přičíst.
-
To často opakovaný nesmysl.
Zruším index který lehce hráči ukáže jaká hra asi je a on najednou bude věnovat více času čtení celé recenze. To je hloupost.
Tak se namísto čísla bude řešit verdikt. Zruším verdikt. Budou se řešit vybrané pasáže z recenze. Zruším recenzi? -
Ano.
Zde ani nejde použít ten kec o tom, že to je zcela jiná kategorie jako nezávislé hry.
Kdyby to mělo pruhy tak to má ještě více. Pruhy jsou dnes super, podle zdejší recenze ničemu to nemůže vadit a jen tak nikdo to nemá!
Nalepme si pruhy všude a ihned máte lepší hru! *15* -
Anebo žijeme ve skvělé době, kdy korporátní společnosti dělají samé skvělé hry! Většinou ze mají kolem 8 a to je opravdu dobrá hra, když máš 10 bodovou stupnici.
Jak někdo poté může nadávat na velké společnosti, že dělají hloupé hry a špatné hry, když podle recenze tomu tak prostě není. Skutečně většinou zde mají hodnocení kolem maxima a i verdikt je vychvalující!
Štastná to doba. Zajímavé nezávislé hry nejsou zas tak zajímavé, když se recenze nesou v podobném duchu. Tedy nedaří se jím, překonat tyhle mega společnosti. K čemu poté je hodnocení 5 a tedy průměr. Na nic. Používá se většinou 7-10. Kdy 7 a nedejbože 6 je podle recenze špatná hra a dočteme se o samé kritice! Těžká to práce redaktora, když se musí potýkat s hodnocením. Těžká... -
tupé CoD alespoň nezpůsobuje epileptické záchvaty a těžkou nudózu po pár minutách (co jsem slyšel)
-
hraju lepsi hry, nez odpad typu evolve ci snad the order *6*
-
omlouvam se spatne sem si precetl a vycetl jsem neco co tu vubec nebylo ;)
-
Ne za 20 let co hraju jich fakt moc nebylo.
Nevim muj hw si snou nejak nerozumi..
Ja mam vic jak minimalni pozadavky a nemuzu se dostat pres 40 FPS na low i nizkym roszlisenim, coz se me u zadne nove hry jeste nestalo..
Nehlede na to ze i na 970 hra nejede stabilne na High
Napis sestavu a pocet FPS -
ja proste nechapu proc tu tolik lidi prirovnava hru k uplne jinymy hernim stylum.. COD melo aspon napad :D.. to i gothic a tisice jinych her.. tahle ma kvalitni napad kvalitni myslenku a lidi ktere bavi tyhle multiplayerovky tohohle stylu sou ve svem pac tenhle styl hry dela presne co ma a je zabavny.. musite ulovit monstrum dokud nedosahne 3 evolucnich stupnu pak uz vas nejspis rozdrti.. je to dobra hra kdo nehleda neco jineho
-
Podle ohlasů bych prostě číselné hodnocení zrušil... aspoň by si každý pořádně pročetl recenzi a a moh by si každý individuálně udělat obrázek o hře zda si hru koupit či ne, protože to číslo je o ho*ně.
Mě samotnýho hra baví není to jako tupé CoD má to aspoń nápad... -
tohle me nikdy nebralo a nedavno sem to hral u kamose a je to opravdu velka pecka ;) velice zabavny ;).. a myslim si ze tenhle typ hry ma sve hrace jasne... ostatni rejpalove kteri cekaji pribeh a tak.. ruce pryc ;)
-
s L4D to nema nic spolecneho...nechapu jak si k tomu dosel...to je uvaha jak: vsechny RPG jsou Dark Souls ...wtf
kazdopadne stereotyp tam je hned po prvni hodine hrani -
Na rozdíl od většiny lidí zde, já nehodnotím hry, co jsem nehrál, nebo alespoň nehodnotím ty části hry, které nelze zhodnotit z videa nebo obrázků. Každopádně co jsem viděl, působí to na mě jako laciná a přeplácaná verze legendárního L4D 1 a 2, které doposud nebylo překonáno. Hra působí se všemi těmi světýlky a blikátky prostě nudně a nezajímavě. Bohužel takový je dneska trend, hra musí být barevná blik blik blik, aby si to lidi koupily. Smutné.
PS: navíc to vypadá, že se člověk začne po 10 minutách nudit. -
Tak to jsi moc her na PC neměl :D Vůbec není náročná
-
promiň, kdo se snaží o nápad? Lidi co udělají za nevím jak dlouhou dobu atmosferickou steampunkovou městskou dark fantasy s dobrým story a luxusní grafikou a atmoškou, nebo tvůrci další coop přeplácaná fps s milionem světýlek a paprsků.
-
myslim ze psali, ze se jim nekdo hacknul do systemu a pokazde u hodnoceni nastavi 8 a jim se to uz nechce predelavat z5
-
No na 8/10 to fakt asi není 6/10 nebo 7/10 by sedělo víc. Vždy jsem uznával games.cz za jejich přísnost, oko pro detail a mnohdy i zdůraznění dlouhodobého hraní, ale poslední dobou mi připadá že recenze jsou s hodnocení až příliš štědré. Evolve může být 10minut nudy kde se monstrum jen schovává a pak zničí huntery nebo ho hunteři najdou na lvl 1 a hra skonči moc brzo. Většina her konči jedním ze dvou případů a nemá dynamiku a brzo je to jen stereotyp.
-
To musí být určitě bug, vždyť poslední dobou mají všechny hry 8/10.