-
chci se zeptat jestli the order a evolve sou porovnantelne hry kvalitativne, protoze oboji ma osmicku
spoiler, ani jedno si osmicku nezaslouzi -
No, řešit vybrané pasáže z recenze má přinejmenším větší potenciál k smysluplnosti než řešit číslo.
Číslo je z nouze ctnost, marná snaha objektivizovat subjektivní dojmy, postřehy, zážitky a kritéria. Přesunout pozornost k recenzi, která všechny tyhle subjektivní aspekty zachycuje a rozebírá, je medle první krok k normální diskuzi, založené na agrumentech a důkazech.
(já vím, já vím, jsem naivní *4* ) -
Tak i 8/10 je ohromné a gigantické zklamání, ta hra mířila k revolučnímu statusu a 10/10. Chtěla změnit celý žánr, ten hype byl veliký a posléze se z toho vyklubalo velké hovínko. Pokud nepočítáte The Order 1886 o kterém nikdo nikdy předtím neslyšel, Evolve je prozatím největší a nejkatastrofálnější zklamání roku!
-
Názory "co jsem slyšel" jsou vždycky nejvtipnější *1* A píšou je vždycky ti největší pitomci...
-
spis ti chudaci vubec hru nepochopili, tohle neni hra kterou zapnes a za 3 hodky ses king.
Tady musi klapat cele tym a kazde clen musi vedet v jakym okamziku co udelat, rozhoduje kazda chyba.
Hra je super az na tu optimalizaci, nekde sem celt ze 30-40 hodin je adekvatni doba za kterou zacnes hre rozumet a vis co delas. Je jasny ze to neni nic pro casual publikum, coz s nejvetsi pravdepodobosti recenzent v Re play je. -
Nebojí? Ne... Vrobela to prostě nebavilo, zato Grygara jo, to je celé. To už se tak u her stává, že někoho baví a někoho ne.
-
No vidíš, a já si myslím, že hry, které hraješ, jsou mnohem větší odpad. Co ty na to?
-
A proč sem teda lezeš, když jsou autoři stejně zkorumpovaní? Nechceš si najít třeba nějaký jiný způsob vyhazování času?
Nechápu, co je divného na tom, že to autora článku třeba bavilo a tak tomu prostě dal 8/10. Recenze není objektivní útvar. -
no to pak bude teprvý bída, hrát to s AI, LoL LoL ROFL WUT WTF BTW GTFO
-
ze zminujes zrovna the order, ktery jede na pokraji hratelnosti v okynku 800x600 *1* *1* *1*
-
tak to nevím cos slyšel ty, ale co vím já pokud hraješ s náhodnejma lidmama, zvrhne se to v pěkný bo*el a nudu
-
Chápu, že když si hru sledoval na YT v 360p na svém 800x600 monitoru, zdála se ti hnusná, faktem je že the order je v současnoti nejlépe vypadající hra. *3*
-
Single se dá hrát, ale AI je naprosto stupidní... takže asi tak.
-
UT 2004 byl zábavný i jako singl. Hlavně mohl být i obtížný.
-
když je neco velke neznamena že musí byt nemotorné, viz treba tyranosaurus rex. ta hra by se dala vyvážit i tak, jde spíš o to jak to vypadá
-
Luxusni grafikou? Asi máš něco s očima. *3*
-
V RE-PLAYi 5/10, tam se toho nebojí, jak tu. *6*
-
prave co sem slysel ... za prve nudne to urcite neni.. mozna pro ty kteri uz od zacatku sou jisty ze je to bavit nebude... a COD je uplne neco jineho... to je vylozene jen strilecka... evolve je tymova prace kde mas healera, tanka, huntra a vsichni musite dat svoje schopnosti dohromady pro efektni ucinek a vyhru
-
Singl muze v Evolve hrat jenom masochista.
-
Dá se hrát singlplayer, ale není to zábavné. Ostatně, jako u všech cooperaček viz L4D apod.
Ostatně dobrých singlu je na trhu spousta, tak proč hrát toto? *1*