Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Angry Joe 5/10....na prvni pohled by se mohlo zdat ze jede na vlne hateru AAA titulu, kteri radi uvidi nizke skore u jakekoliv sebelepsi ci sebehorsi (logicky) iverhyped hry...ale to na co ve svem review poukazuje dava az prilis smysl...nesmyslne mnozstvi DLC, pay to win system, nevyuzity potencial a celkove nesmyslna cena...sem zvedavej co na to TotalBiscuit a jeste par reviewru, ale ocividne se dneska uz da vazne verit jen solistum, kteri se neschovavaj za znacku pod kterou pise XY lidi, kde se da schovat za rozdilnost nazoru ci preferenci, ale jednoduse si musi udrzovat konzistenci nazoru jinak smula...cili kdyz je hra NAH tak je proste NAH
    • eStar
      Tady je video od TBho https://www.youtube.com/watch?v=YYLpomTvDcQ. Tolik mu nevadí DLC, protože se jedná pouze o skiny, jinak ovšem kritizuje hru za to samé co Joe, repetativní running simulator s nedostatkem obsahu a vysokou cenou.
    • No hlavne i AJ mel sve ulety (Inqusition je i u nej hra roku ale co hur, v recenzi nezminil co na hre nefunguje nejvic - boj, alespon na PC, mozna recenzoval konzolovou verzi hry kde nikdo ani taktiku neceka), TotalBiscuit ten ani nehodnoti jen hru ukazuje (proto je jejich kombo asi nejlepsi, jelikoz angry joe vypichuje vlastnosti, zatimco TB cloveku tak nak ukaze ja kse to hraje s nakym tim vice-mene subjektivnim povidanim...dohromady ma ale clovek slusny obrazek o hre). Nicmene, hra se musela Grygarovi asi hodne libit, nebo nebyl cas ju poradne odehrat a hlavne, asi je pro solidni recenzi dulezite koupit ve hre vsechen obsah navic a tim padem skocit rovnou do engame, kde jak sem pochopil tkvi ta prazdnota, ktera pres unlocky o sobe dlouho neda vedet...aka Guild Wars 2 napr)
      • Tu nefunkčnost taktického boje a špatné ovládání AJ zmínil.

V Evolve není potřeba koupit všechen obsah, aby se dala dobře hrát. Problémem je v tom, že koncept Evolve je špatný. Pokud nevymyslí jiný lepší herní mód, sotva ta hra bude za rok ještě někým pořádně hraná. Jediný štěstí týhle hry je, že je na Steamu a že velmi rychle půjde s cenou dolů, takže si jí jednou koupí kdekdo za 5 EURO a pak jí zase budou lidi chvíli hrát.
    • AJ mi příjde, že není podělaný z vydavatelů a říká, co si myslí. 5/10 je možná málo, ale je blíže než Lukáš Grygar. Je mi líto, ale tohle 8/10 mít nemůže. Ztrácí games rozum? Protože poslední hodnocení jsou strašně mimo.

Ale nic proti samotnému Lukášovi. Jeho práci mám jinak rád (hlavně Nedd). Já ale Evolve hrál a čekal jsem něco jako mini raid a dostal jsem běhání po mapě a ztrácení času zabíjením mobů. *9*

Nosgoth - hra zdarma - mi nabídla mnohem lepší herní zážitek. *7*
    • Souhlasím, Angry Joe patří dlouhodobě k mým oblíbeným recenzentům, protože se snaží o ( v rámci možností) objektivitu a dokáže dobře popsat silné i slabé stránky hry. Vyhovuje mi to víc než když recenzent napíše jen o čem hra je (přepis manuálu) a pak k tomu nějak přilepí nějakou známku.
  • Corvus
    http://youtu.be/Q8ziNKCURbQ
  • nemam rad f2p, ale presne pro tenhle zanr je f2p vymyslenej.. bohuzel cena $120 za toto je moc.. (ne ze bych je nemel) ale proste ne.. navic nekde jsem slysel, ze to chteji tlacit do progamingu? srsly? asymetrickej multak do progamingu? co tu hru teda prodava? grafika? treba to je i dobra hra, ale proste tohle kolem me prijde divne...
  • tohle me nikdy nebralo a nedavno sem to hral u kamose a je to opravdu velka pecka ;) velice zabavny ;).. a myslim si ze tenhle typ hry ma sve hrace jasne... ostatni rejpalove kteri cekaji pribeh a tak.. ruce pryc ;)
  • už jsme to psal nelíbí se mi papirova fyzika, hlavne to byje do očí u toho monstra ktere by snad važilo tunu a pritom se pohybuje jak z papiru
    ale koncept je zajimavej, otazka na jak dlouho vydrží zabavit
    • maros.goc
      to ano, ale zase zober si to z pohľadu hráča hrajúceho za tú príšeru, komu by sa chcelo hrať za ťarbavý, pomaly sa pohybujúci kolos? myslím si, že tvorcovia si to uvedomujú, no spravili tento kompromis pre zachovanie dynamickosti a zábavnosti hry
      • když je neco velke neznamena že musí byt nemotorné, viz treba tyranosaurus rex. ta hra by se dala vyvážit i tak, jde spíš o to jak to vypadá
    • *bije
  • Jak to tak ctu, bylo by treba zacit delat hry podle toho, aby fungovala komunita. To jsem zazil u BF2, Project reality a RO pokud clovek hral klanove. Pak to ma svuj zazitek...
    • Paulcz
      Souhlasím s tím, že dobrá byť malá komunita je největší herní zážitek, ale netuším jak by podle toho měli začít dělat hry :)
      • Pro začátek prostě začít s klany pracovat jako prvkem zabudovaným přímo do hry.
  • Nedávno mi Games.cz udělalo radost, když dalo přehypované sračce Dying Light 6/10. Proč si to musí zase pokazit? Evolve jsem zkusil a je to naprostý fail. Cena, dlc, grafika je 50 odstínů tmy a ovládání tragické. 8/10? Smutné.
    • Zrovna recenze na Dying Light na tiscali patri k tym najslabsim
  • Rád bych připoměl, že tato hra má Day one DLC za 137 dolarů a ještě mikrotransakce. Tak doufám, že si dá facku každý hráč který to předobjednal. A vy PC MASTER RACE tohle podporujete...good job.
    • Já jsem myslel, že master race jen warezí a ničí tím trh. Takže už je to zase jinak? Vy konzoloidi už nevíte co byste si vymysleli za výmluvu *1*
    • Facku si dávat nebudu, protože mě nikdo nenutí ty DLC kupovat a navíc jsou to pouze kosmetické záležitosti.

Ale díky za péči. *7*
    • Jack1947
      Už jsem to zminoval několikrát, počítáám že v tak úžasné recenzi se toto neřeší... myslím že rozumný hráč tohle přei nekoupí.Jenže ton jsem si myslel i o interaktivní hříčče Ordr a hle chyba lávky. Degeneruje doba nebo hráči nebo od každého trochu nebo obě najednou. *7*
  • XXDarthVaderXX
    Mobil..diaktriku si dopln v hlave !

Po precteni nekterych prispevku, jsem se rozkaslal a jsem rad, ze jen to. To jsou nazory, ze by se z toho jeden po *5* ral ! U nekterych bych se rad zeptal, co jedou za matros, ale zanecham jiste dekorum(az se pujdu dnes vy vite co mi drazi, budu na vas myslet ).
  • Tilwaen
    A pak že není v Evolve co dělat.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit