-
Modří už samozřejmě vědí..., odeeska dostlala Evolve s predstihem?
-
Hraje to tu někdo? Přifařil bych se na svojí PS4. :)
-
No boti nejsou zas tak blbý za monstrum jsem prohrál 4:1, vyhrál jsem jen v nest kde jsem evolvoval a pomocí minionů jsem pobil lovce. Neměli šanci jinak bohužel... mně dostali šmejdi. Zjetra dám za lovce a uvidíme ale jo za monstrum může být zábavné za lovce asi bude nuda no. Ty dropy jsou šílené co sekundu cpu na 100% tohle v mp mít tak se zblázním. No, zatím 6/10 uvidíme co za lovce.
-
-
Za lovce je to ještě větší sranda. Jen tak běžíš lesem a slyšíš jen jak příšera zrovna levnula na další stupeň. Tvůj tým se ti pomalu vzdaluje protože jsi nestihl projít portálem a tak za nima musíš běžet pěšky. Najednou na tebe vyskočí Goliath a začne do tebe bušit hlava nehlava. Naštěstí tě zachrání tým a společně se do příšery pouštíte vším možným. Za lovce je to jinak řečeno jako za příšeru, ale víc strašidelný a navíc jsi slabší a menší. Musíš spolupracovat s týmem což je docela sranda. Hlavně když jsi medik a příšera se zaměřila na tebe :D
-
Boti JSOU blbý, to jenom ty seš na stejný úrovni *7*
-
-
Nepopírám že ne, šak to byla moje první hra... *1* na druhou stranu takhle by mne to stejnak nebavilo.
No a druhá hra už asi ani nebude páč " "There currently is an issue with your 2k Account, please contact the support". Možná to je tak lepší hehe.
-
-
-
videl jsem LP vypada to zabavne, jen bych videl problematicky pomer cena/zabava. muj dojem je že stereotyp se dostaví pomerne brzy, souboje budou asi jednotvarne a kratke. ale až to bude ve sleve proč ne
-
Tak já nevím, odehraných cca 5-6 hodin a není to zase taková hrůza :) co se týče optimalizace tak nevím jak vám, ale mě to jede bez problému, asi to je o konkrétní sestavě. A srovnávat to s L4D 2 je blbost, naprosto jiné hry.
-
tak pro hrace multiplayeru urcite zajimava věc. Ale tak trochu si rikam proc tvurci nesli smerem Monster Huntera, preci jen by pak asi vydelali daleko vic, uspesnost tehle serie je obrovska. A na PC by tenhle styl hry byl unikat.
-
-
Unikát je i tak
-
-
https://www.youtube.com/watch?v=YYLpomTvDcQ
-
Když tak vidím tu diskusi tady, neodpustím si kousavou rétorickou otázku -- ve kterém výprodeji jste nakoupili ty křišťálové věštecké koule? Že bych si příště taky pro nějakou skočil...
-
-
Když se člověk trochu orientuje, může si dovolit domnívat se, jak se bude třeba nějaká hra za x let hrát. Je to samozřejmě jen domněnka, která nakonec může být velmi vzdálená pravdě. Jenže u řady titulů tyhle odhady docela vyšly. U The Order jsem si myslel hned po prvních ukázkách, že to bude velmi rozporuplná hra - a ona je. Evolve jsem očekával trochu lepší, ale když se podívám, jaké jsou k dispozici coop hry, nemůže se Evolve i díky agresívnímu obchodnímu modelu prosadit za tuto cenu. Správná cena té hry je přinejlepším někde na 25 Euro. O ESO se říkalo v den vydání, že odpadnou poplatky a stalo se. Řada titulů zapadla přesně, jak se čekalo.
-
-
Hracum se slabsim PC nedoporucuju kupovat, hra je silene narocna, nejnarocnejsi hra jakou sem zatim na PC mel.
-
-
Tak to jsi moc her na PC neměl :D Vůbec není náročná
-
-
Ne za 20 let co hraju jich fakt moc nebylo.
Nevim muj hw si snou nejak nerozumi..
Ja mam vic jak minimalni pozadavky a nemuzu se dostat pres 40 FPS na low i nizkym roszlisenim, coz se me u zadne nove hry jeste nestalo..
Nehlede na to ze i na 970 hra nejede stabilne na High
Napis sestavu a pocet FPS
-
-
-
Pro mě spíš zklamání. Lidi mají navrch a samotný souboj je absolutní chaos. Budu si asi muset počkat na Left 4 Dead 3.
-
-
Souboje jsou dost hektický, ale nemyslím si, že lidi mají navrch. Včera jsem s týmem zase stál proti Krakenovi a i když nebyl ještě na třetí úrovni vývoje, stejně nás vyklepnul jak pytlík rýže.
Je to jen o skillech a o tom, neudělat chybu. -
To je vše o nastavení pár čísel a pár logických změnách v mechanikách hry. Pořád to má šanci. Nechej to uzrát, třeba bude co hrát.
-