-
Jsem jediný komu ten vizuál připadá trochu dětský?
-
Na rozdíl od většiny lidí zde, já nehodnotím hry, co jsem nehrál, nebo alespoň nehodnotím ty části hry, které nelze zhodnotit z videa nebo obrázků. Každopádně co jsem viděl, působí to na mě jako laciná a přeplácaná verze legendárního L4D 1 a 2, které doposud nebylo překonáno. Hra působí se všemi těmi světýlky a blikátky prostě nudně a nezajímavě. Bohužel takový je dneska trend, hra musí být barevná blik blik blik, aby si to lidi koupily. Smutné.
PS: navíc to vypadá, že se člověk začne po 10 minutách nudit. -
-
s L4D to nema nic spolecneho...nechapu jak si k tomu dosel...to je uvaha jak: vsechny RPG jsou Dark Souls ...wtf
kazdopadne stereotyp tam je hned po prvni hodine hrani
-
-
Někdo psal že v recenzi v Replay to shnrnuli pěkně a měl pravdu, recenzi sem zde nečetl a oopravdu to je tak blbě optimilizovaně? protože jim se to sekalo fuj. MP hra která by se mi sekala navíc mp hra která začne být nuda třeba už při zápase.
Ten "boj" s tou potvorou bože to bylo komické, takže jak jsem se obával stačí chytit blbečka a je zkažená celá hra. Nebo chytíte hloupé monstrum které zkazí hru tím že se nechá snadno zabít.
Nemluvě o tom že ten kdo zabije monstrum bude mít asi největší váhu, monstrum to má jednodušší bud zabije love nebo vědce a vyhodí do povětří generátor od základny. Radši COD kde bude zábava i když budeme hrát z blbci nebo si zastřílet s mechem v Titanfall než toto. *4* Sakra i to Dirty bomb nakonec bude lepší. -
Musím konstatovat, že tentokrát se s recenzí naprosto trefili v re-play a bez obalů řekli objektivně, jak na tom ta hra je.
Fakt to nezachrání ani dobrá parta v on-line. Přitom je ta hra bezvadnej nápap, ale holt se moc nepovedlo no..
Jsou tu naštěstí jiný hry, kouzlo výběru. *5* -
-
Ne, v Replay rekli subjektivne, ze se jim to nelibi. Tady v recenzi se to autorovi subjektivne libilo.
-
-
Co to je za sra*ku? Může mi někdo říci co to je proboha za sra*ku?
Nějaké monstrum, ratatat-bum a pořád dokola. Co to ja k*rva je?
Za tohle někdo zaplatí bez mučení? -
-
+ Mikrotransakce v již placené hře... seems legit to me *3*
-