-
Ještě jeden dotaz: na GfWL kašlu, ale jak mám vytvořit offline profil? *7*
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=ulVRWweWbp0 ?
-
-
Díky - já si pořídím nové brýle... Až podle návodu jsem pochopil, že chyba byla opět mezi židlí a klávesnicí *1*
-
-
-
Prosím o radu. Na Windows LIVE jsem si vytvořil profil. Nevím jak je to možné, ale country mám stále Czech rep. Když se chci přihlásit do svého profilu ze hry F1 2010 (legálně koupené), tak se dozvím, že používám Windows Live ID z regionu, který není podporován. Ve hře si pak nic neuložím. Nevíte někdo jak na to? *9*
-
-
http://www.eurogamer.cz/articles/jak-vyzrat-na-games-for-windows-live
-
-
Uff buď se mi to zdá nebo je něco zle, ale hra na xbox je teda dle popisu úplně jiná než na PC. Už dlouho jsem neměl klávesnici pod rukou, ale když to rozumně vyjádřím, tak je zaměření na analogové ovládání u této hry zcela dokonalé. Abych pravdu řekl....jsem šťastný, že jsem na PC a Hry na něj zanevřel.
Nesetkávám se s tak tvrdou penalizací za přejetí obrubníku jako někteří a soupeři rozhodně nejsou stupidní prostě abych to shrnul hrajete na platformě, která není pro hry dělaná a to nemyslím vůbec ve zlém. -
-
nevrav.. no ja to hram na PC a hadaj: s x360 gamepadom! Ktory dnes zozenies pod liter a hodi sa aj na ine hry. A poviem ti ze ked vykalim graficke nastavenia a rozlisenie ktore ty na svojej konzole nemozes tak mam asi lepsi zazitok nebo ne? Jo a penalty nemaju s platformou nic spolocneho - je to stejny kod a ak hej tak na PC su rozhodne nastavitelne v "difficulty" sekci.
-
-
Bože kolik Vám je, že se chytáte naprostýho nesmyslu. Říkám jen, že je hra asi jinak dělaná na xbox než na PC a co se platformy týče. PC není jen na hry xbox ano....už tomu rozumíte????
-
-
tohle je legracni, takze oni jako maji dvoji ai a tratove komisare? a ti se na pc i na konzolich chovaji jinak, jsou ruzne prisni atd? f1 2010 je vsude stejna, pc ma jen tu vyhodu, ze grafika muze vypadat lepe, kdyz na to ma clovek zelezo. tim to konci a kdyz si k pc zapojim x360 pad, mam stejny zazitek jako na xboxu. to chtel predpokladam asi kolega rict.
souhlasit musim snad jen s tim, ze hrat tohle na klavesnici je hloupost, kdyz uz nekdo nema volant tak gamepad je asi minimum. dost mozna hra na hlavesnici s rizenim hraci drobne pomaha, podobne jako to delala serie grand prix. stejne tak se mi zda, ze cim delsi zavod si nastavim, tim lepsi a rozumejsi je ai i komisari. jakoby zavod na tri kola znamenal automaticky "blaznivou arkadu" a teprve od dvaceti kol delky vyse se hra zacala chovat normalne.
-
-
-
"..hrajete na platformě, která není pro hry dělaná .." *1* Ouuu, to neni "platformou", ale přece tim, jak to udělaj tvůrci hry! Pokud udělaj hru pro PC pořádně a neodfláknou to jen nějakou konverzí nějaký starý konzolovky a nemaj navíc tu drzost to vydávat za novou hru(i když u těch předělávek bejvá průser spíš jen grafika hry), nevidim důvod, proč by si písíčkář s volantem nemohl užít racingovku stejně dobře, jako konzoláček na gamepadu *1* *3*
-
-
Jak je na tom MULTIPLAYER pls? Nema hra problemy s lagmi a pod.? Rad by som si hru kupil prave kvoli online zavodom, ale keby mal byt ping okolo 300 ako ma F1 challenge, tak radsej sa na to vy.....*11* za pripadnu odpoved vopred dik
-
-
ja problem nemel, ale je fakt ze sme se pripojovali mezi znamymi v CR, ale celkove by to melo ject ok...
-
-
Docela výborná hra až na to, že mám 24" monitor Full HD a u aut mi chybí zpětná zrcátka pokud mám zvolen pohled z kokpitu(vidím jen okraje a u Renaultu dokonce celou polovinu). *9*
-
-
A co se takhle podívat do strany?
-
-
Nevíte někdo jestli bude do této slušné hry v brzké době nějaká čeština????
Dikes *3* -
-
cca 30% prelozeno, psal to dnes dopoledne...
-
Mrazik dela neoficialni cestinu, prej je tam ale celkem dost textu, takze nejaky ten den to jeste zabere...
-
-
Pěkné obrázky. Koukal jsem na videa a vypadá to velice dobře. Mohla by to být nejlepší závodní hra roku 2010 co myslíte ? *3*
-
-
Tak to urcite neni a nebude nejlepsi zavodni hra roku...
-
-
No tyhle F1 mně vyloženě nějak extrémně nenadchly, ale zároveň ani nějak neurazily. Grafika (s možností vylepšení modem) super. Hratelnost, atmosféra, po čase i ovládání, vzhledem k zaměření hry, taky super. Pár chybek vyladí patche, časem komunita jako u Shiftu upraví fyzikální parametre *3* a je to v cajku. Osobně jsem primárně pár let hrál rFactor, LFS, GTRx atd. a nyní přešel na iRacing, ale to neznamená, že bych nad arkádovějšími počiny, či přímo arkádami ohrnoval nos. Naopak to skvěle doplňuje paletu závodních her, kdy po náročném dnu člověk nemá sílu na koncentraci a radši si střihne něco "akčnějšího" Myslím, že tak, jak byly tyto F1 cíleny se docela povedly. Za mně tak těch 7.5/10
-
Jeste sem zapomnel dodal, ze nechapu jak muze stabilne dojizdet 20+ vozu i pri desti, a ze nejdyl sem mel vyvesene zlute vlajky asi 15 vterin. Jednou se stala "hromadan kolize" primo prede mnou a najednou se vsichni narovnali, pekne si doslova uhli (dokonce snad projeli skrz sebe) a jelo se dal. Ja to nechapave pozoroval ze zadu...
Jo a co se multiplayeru tyce, zkouseli sme ho ve trech (vic lidi z meho okoli hru nema) zbytek sme si doplnili AI. Tak nejak uplne nerozumim tomu proc je maximalne pro 12 jezdcu a ne 24, proc muze byt v zavode jen jeden jezdec ze stejneho teamu a proc je uplne jedno s jakym vozem jedete (Ferrari nebo Virgin) ikdyz to je asi umyslny, aby meli vsichni stejne podminky... -
-
Proc dojizdi vsechny vozy a proc jsou vlajky vyveseny vzdy pouze tak kratkou dobu? Inu, odpovede je snadna - F1 2010 neobsahuje poradny destrukcni model. Prakticky neni mozne zavod nedokoncit (a bohuzel jsem nikde ani nenasel moznost zavod vzdat, coz by se mi zrovna v Monaku, ktere jsem nakonec dojel s mankem asi +5 kol - blbe se to jezdi v desti s frame rate kolem 10-15 snimku za sekundu). Nevim, jestli to byl od Codemasters umysl nebo jim proste na poradne vyladeni nezbyl cas. Kazdopadne jde o velkou a pro me zatim jedinou opravdovou zavaznou chybou hry. Spousta lidi si stezuje, ze ve hre neni Safety Car. Ale proboha, k cemu by tam takove SC bylo bez destrukcniho modelu?
-
-
Popravde, cekal sem jako male dite az konecne vyjdou dalsi oficialni "efjednicky", preci jen po tolika letech uz F1 99-02 neni to prave orechove (pro Sony, opet posilam, za drzeni licence, zdvizeny prostrednicek). Bohuzel k me nemilosti se jedna o titul, ktery vlastne nevi co chce. Respektive autori se neumeli rozhodnout, jestli si budou hrat na simulator nebo jestli udelat arkadu pro vsechny. Tak to skoncilo tak nejk mezi, stejna situace jako v pripade NFS: Shift. Souhlasim s jednim nazorem zde, ze po pripojeni volantu, nastaveni nejvyssi obtiznosti a vypnuti pomocniku, neni pro zkuseneho hrace vetsi problem vyhrat kvaldu s vozem Virgin.
Me na hre vadi, a to sem ji hral obouma stylama (radoby simulace+volant / arcada+klavesnice):
1) nastaveni vozu - tragedie, sice je (alespon trochu) poznat rozdil pri nejmensim nebo nejvetsim nastaveni, jenze zdaleka ne u vseho (takove brzdy absolutne neznatelny) a stabilne kazdy treti zavod sem jak nekteri zde, s defektem jednoho kola...
2) AI - prakticky pokazde prede mnou zacne souper klickovat kdyz se ho snazim predjet, na rovinkach do me kolikrat natvrdo najedou a na druhou stranu zase nekdy jim hra urci ze budou neskodni, a na brzdy si date i dva soupere najednou a jeste vam uhnou... nejvic komicka je vykonost jezdcu - kdyz AI jezdec s lotusem vyhraje cely zavod neni neco koser...
3) Geodata - opravdu se smeju jak v nekterych sikanach najedu vice na obrubnik, mam porad skoro pul vozu na trati ale napise mi to zkracovani trate, invalid lap a cau, v zavode rovnou penaltu, to same kacirek na kterem se jede lip jak na asfaltu...
4) Penalty - ne neni vtipne kdyz do me najede souper, blokuje me, vytlaci me, a ja za to dostanu prinejmensim jen varovani, kolikrat i rovnou +20 sekund, prujezd boxy... nejvic me dostalo kdyz me v zatacce otocil souper, a pri otaceni mi hra zahlasi nebezpecnou jizdu a cerna vlajka... (ano pravda, kdyz sem poslusne vsechny nechal predjet me a pri otocce sem se vratil ve smyku asi o pul metru zpet, byl sem hrozne nebezpecny *1* )
5) chybejici realita - v podobe marshallu, zavadeciho kola, sc, telemetrie, stupne vitezu, mrtvo v boxech (az na mechaniky co vas obslouzi) atd. atd., je toho dost...
6) slabe menu - je pekny ze je vedeno styl karavan, ale tak suche moznosti, doslova promarneny potencial at uz zazemi (mohlo byt mnohem vetsi), zbytecne agentky nebo sucha vysledkova tabule, take stale cekam kdy se mi odemcou nejake helmy nebo nejaka blbost ktera by tam byt mohla ale asi neni...
To jest muj nazor, co se recenze tyka, styl psani mi celkem vyhovuje ale nazor na hru a hodnoceni je uplne mimo. Napsat ze opotrebeni gum tam je sakra znat, nebo ze licence je vlastne vedlejsi (pritom prave ona hru tahne) je pro uz vrchol. Ano, sice co clovek to nazor, ale i tak vetsi objektivnost - hra neni vubec spatna, jenze na vic nez 6/10 to opravdu neni, a to bod jeste za licenci... *5*