-
Koukám, že se tu sešli samí odchovanci rFactoru *3* Taky jsem jezdil rFactor on-line (nějaké baráže, ligu ne), i mód F1 mám ještě nainstalovaný (a tam jsou F1 opravdu "splašené bestie", se kterými se nejezdí zrovna snadno). Je pak jasné, že F1 2010 je pro tyto jezdce tak trochu sranda ježdění, ale podle mě si F1 2010 vyšší hodnocení docela zaslouží. A to za celkem slušné zprostředkování zážitku z "kariéry" závodníka F1. V rFactoru žádnou vysmívanou omáčku sice nenajdete, ale pro spíše sváteční jezdce je F1 2010 vyvážená kombinace zážitku z jízdy i toho okolo. A když si nenecháte od hry kecat do řízení, tak to není zas tak úplně lehké, a strávíte-li u 1 závodnho víkendu řekněme cca 1 hodinu v tréninku a kvalifikaci + 40 minut závod (40% délky), tak je to pro většinu hráčů tak akorát. A tak to nejspíš Cdemasters i chtěli. Když budete pilovat 1 okruh spoustu hodin, tak i s tím Virginem budete soupeřem pro Red Bull, ale na to se většina nehardcore hráčů vykašle. Takže moje zkušenost s touto hrou a hodnocení (i přes ty uváděné nedostatky - chybějící údaje na obrazovce, safety car, praskající pneu apod. ) určitě palec nahoru. Není to zkrátka simulátor, ale arkáda vypadá určitě jinak... A pro autora - jakto že nastavování auta spočívá pouze "v šoupání mezi několika presety"? Zkoušel jste vůbec použít obrazovku co vám dají na auto v boxech? *3*
-
-
Tak to přesně je. Je to simulátor pilota F1, ne pouze simulátor auta. Ne každý má chuť a hlavně čas pořádat si kariéru online (taky jsem jezdil LFS). Vím, že pravý simulátor musí být absolutně nepřátelský, težký a nudný a pokus codemasters o zábavu a atmosféru je naprosto neodpustitelný a je nutno jim to dát sežrat... *3*
Pravda je, že je to zabugované více než by bylo zdrávo, a chybí spousta věcí (zvláštní, že tu nikdo z "hardcore F1 pilotů" nevzpomenul absenci telemetrie), ale nemohu si pomoci, libí se mi to. Přinejmenším je to směr který bych rád viděl dále se rozvíjet. A to například i u leteckých simulátoru - tedy simulovat prostředí, nikoliv jen suchou techniku. -
-
Vsechno marny, vsechno bylo receno uz tady http://games.tiscali.cz/prvni-dojmy/prvni-dojmy-z-f1-2010-53799 F1 2010 si na Formuli 1 vazne jen hraje. Nikomu to neberu, jako arkada na oddech je to pouzitelne a MP me zatim docela i bavi, ale singl zavody a podivna kariera to vazne srazeji hodne dolu. *7*
-
-
Ale jedno mi povec ako Rozosnas simulaciu od Arkady, ok teraz sa nebavime o NFS ale o F1 a rF. ja hravam obe, A rozdiel je len v stabilite pri brzdeni, inac je to to iste. na rF mam najazdenych urcite vyse 1000 kol ked nie viac, co myslim ze urcite.
Ako A.Sutil povedal, vsetky hry na PC su len HRY a nikdy sa nepriblizia k realite.
Ak si na F1 vypnes momocnikov, das Expert a vies si nastavit volant, je to super.
Ja som si dal prvy a zavod a povedal som si: DPC nic moc
nadalsi den som to ponastavoval dal si trening a po parkolach pohoda. A to mam radsej Simulacie, ale toto neurazi, ani hraca simulacii, jedine zakomplexovane deti, ktore to ani nehrali.
--A ten bug s Casom, a co chcete jazdit cely zavod sam , co ta to tak trapy ake dava AI casi, budes sa snou hadat o casi o desatinky , je to len AI to pochop,
A v CM uz Robia Patch a na tie casi AI povedali ze to nieje mozne, lebo mas v treningu a inde zrychlenie 30 X No a teraz bud mudri, co by to bol za cas.
-
-
-
-
Uff buď se mi to zdá nebo je něco zle, ale hra na xbox je teda dle popisu úplně jiná než na PC. Už dlouho jsem neměl klávesnici pod rukou, ale když to rozumně vyjádřím, tak je zaměření na analogové ovládání u této hry zcela dokonalé. Abych pravdu řekl....jsem šťastný, že jsem na PC a Hry na něj zanevřel.
Nesetkávám se s tak tvrdou penalizací za přejetí obrubníku jako někteří a soupeři rozhodně nejsou stupidní prostě abych to shrnul hrajete na platformě, která není pro hry dělaná a to nemyslím vůbec ve zlém. -
-
nevrav.. no ja to hram na PC a hadaj: s x360 gamepadom! Ktory dnes zozenies pod liter a hodi sa aj na ine hry. A poviem ti ze ked vykalim graficke nastavenia a rozlisenie ktore ty na svojej konzole nemozes tak mam asi lepsi zazitok nebo ne? Jo a penalty nemaju s platformou nic spolocneho - je to stejny kod a ak hej tak na PC su rozhodne nastavitelne v "difficulty" sekci.
-
-
Bože kolik Vám je, že se chytáte naprostýho nesmyslu. Říkám jen, že je hra asi jinak dělaná na xbox než na PC a co se platformy týče. PC není jen na hry xbox ano....už tomu rozumíte????
-
-
tohle je legracni, takze oni jako maji dvoji ai a tratove komisare? a ti se na pc i na konzolich chovaji jinak, jsou ruzne prisni atd? f1 2010 je vsude stejna, pc ma jen tu vyhodu, ze grafika muze vypadat lepe, kdyz na to ma clovek zelezo. tim to konci a kdyz si k pc zapojim x360 pad, mam stejny zazitek jako na xboxu. to chtel predpokladam asi kolega rict.
souhlasit musim snad jen s tim, ze hrat tohle na klavesnici je hloupost, kdyz uz nekdo nema volant tak gamepad je asi minimum. dost mozna hra na hlavesnici s rizenim hraci drobne pomaha, podobne jako to delala serie grand prix. stejne tak se mi zda, ze cim delsi zavod si nastavim, tim lepsi a rozumejsi je ai i komisari. jakoby zavod na tri kola znamenal automaticky "blaznivou arkadu" a teprve od dvaceti kol delky vyse se hra zacala chovat normalne.
-
-
-
"..hrajete na platformě, která není pro hry dělaná .." *1* Ouuu, to neni "platformou", ale přece tim, jak to udělaj tvůrci hry! Pokud udělaj hru pro PC pořádně a neodfláknou to jen nějakou konverzí nějaký starý konzolovky a nemaj navíc tu drzost to vydávat za novou hru(i když u těch předělávek bejvá průser spíš jen grafika hry), nevidim důvod, proč by si písíčkář s volantem nemohl užít racingovku stejně dobře, jako konzoláček na gamepadu *1* *3*
-
-
teda nechapem jednej veci...tak F1 2010 je jednou z najpredavanejsich hier na svete za uplynule obdobie od kedy vysla...predali sa tipujem sto tisice kusov a co je paradox, multiplayer hra vseho-vsudy mozno 50 hracov...je to normalne?...alebo robim nieco zle ja?...pretoze ked dam vyhladat vytvorene zavody, zobrazi sa mi ich maximalne 15 a v kazdom su tak v priemere traja piloti..
prosim poradte, jak si mozem zajazdit online bez cakania na minimalny pocet hracov a pri full gride, lebo nechce sa mi verit, ze muliplayer sa vseobecne ignoruje -
muze mi nekdo poradit stahnul sem si 2010 a potom 2011 protoze mi nefungovala ted sem si hru koupil a stayena nejde odinstalovat pise mi to neco o Windows Installer Packagem pls pomoc *13*
-
-
Piratum nepomahame!
-
-
tak ja z te nove formule vubec nadseny nejsem,jediny co tam je dobry je grafika a to je tak asi vse,takovy detaily,ktery byly uz v grand prix 1 tam chybi,jako napr:chci vedet kolik mam ztratu na jezdce pred sebou nebo za sebou,nikde to tam neni,coz je hodne trapny,dale behem zavodu se nemuzete nikde podivat,jake je prubezne poradi celeho zavodu,vidite akorat,kdo jede pred vami,kdo za vami a kdo jede prvni,dalsi celkem trapna vec,ze chybi safety car a nejede se zahrivaci kolo ani nemluve,dale me pak stve,ze jedu na zavod ve 100% delce a ze 24 zavod dokonci vsichni,to uz je vrchol,jsem zklaman
-
Cau potreboval bych poradit. Mam F1 2010 a když jedu za jakykoliv tym nezobrazuje to jezdce a to i u ostatnich formulí. Zobrazí to pouze v boxech když je přede mnou ta obrazovka. Jestli víte jak to vyřešit aby tam byli jezdci tak prosim pište. Předem dik mivac99.
-
Prosím o radu. Na Windows LIVE jsem si vytvořil profil. Nevím jak je to možné, ale country mám stále Czech rep. Když se chci přihlásit do svého profilu ze hry F1 2010 (legálně koupené), tak se dozvím, že používám Windows Live ID z regionu, který není podporován. Ve hře si pak nic neuložím. Nevíte někdo jak na to? *9*
-
-
http://www.eurogamer.cz/articles/jak-vyzrat-na-games-for-windows-live
-
-
Ještě jeden dotaz: na GfWL kašlu, ale jak mám vytvořit offline profil? *7*
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=ulVRWweWbp0 ?
-
-
Díky - já si pořídím nové brýle... Až podle návodu jsem pochopil, že chyba byla opět mezi židlí a klávesnicí *1*
-
-
-
To není pravda. V jednom kole se mi Hamilton zaseknul v šikaně před cílovou rovinkou na trati v Monacu. AI nebylo schopné vyjet. Dvě kola tam vysel, pak sem do něj strčil a pokračoval dál, časy tomu odpovídali. (mluvím o závodu)
-
-
Reagoval sem na "Koukám, že recenzent velkoryse nezmínil fakt, že v F1 nejezdíte proti vozům AI, ale pouze proti téměř náhodně vygenerovaným časům.", ale skočilo to jinam. :/
-
-
ty jsi vůůůůl:)))))