Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Bacha na Games for Windows LIVE. Jestli ještě nemáte profil, tak vezměte na vědomí, že Česká republika ještě nepatří k "vyvoleným". Takže buď při tvorbě profilu dejte adresu z Británie nebo USA, nebo se zatím vykašlete na multiplayer a vytvořte si offline profil - na obrazovce plné keců odrolujte dolů, kde je na to nenápadný odkaz. Jsou na to i videa na YouTube.
  • Pomozte mi mam problem kdyz jsem v depu pred yavodem mam videt pilota ale kdyz dam abych jel tak i kdyz vyjizdi z boxu neni videt nic ani helma to se deje jenom me nnebo je to casty problem. Poradte co mam delat *13*
  • Nikde som nenasiel zhrnutie HW narokov?? Ak su v recenzii tak sorac, nebudem citat cely clanok na hru o ktorej na prvy pohlad neviem ci ju rozbeham..
    • HW su vpohode ak ti isiel Dirt 2 nebudes mat problem, CM vedia optimalizovat
      • Hanzales
        Grid mi jel naprosto plynule v maximálním nastavení a rozlišení jako med. V Dirt1 mi šla část tratí dost sekaně, Dirt2 opět absolutně v pohodě, u F12010 třeba z Ultra ubrat na High, aby to bylo v řízení volantem bez lagu. U většiny her opravdu těch 35fps stačí. U závodů s volantem je ovšem potřeba opravdu alespoň 50+, jinak dochází k lagům v řízení.
        U Gridu byl pro změnu problém (může být i zde) že hra jela 60FPS (s V-Sync) ale co 7-8 vteřin plynule rapidně na 2 vteřiny spomalila. Problém byl v AI Overclock (Bios u ASUS desek) kde bylo nutno přepnout z Auto na Manual (či vypnout ten OC profil) u jiných desek bude něco obdobného. Mohlo by to pomoct :o) Všeobecně pak platí, že pokud jakákoli hra s v-sync laguje, můžete zkusit (nvidia - maximum pre-rendered frames: 0) (Ati-je tam obdobná volba)
      • No abych rekl pravdu, tak Dirt 2 alespon tedy u me facha vyrazne lepe nez F1 2010. Dirt 2 mi jede temer na maximalni nastaveni 40-60fps, F1 na stredni nastaveni 20-30fps. Sestava: C2D 1.87Ghz, Ati 4830 512MB, 2BG RAM.
        • Jo jo, DIRT2 je jiný kafe a přitom by F1-2010 prej měla makat na stejnym grafickym enžínu, že? zajímavé *9* každopádně kdyby grafika F1-2010 šlapala stejně, jako grafika Dirt2, měl bych tuhle novou F1 o 100% radši a i bych tvůrcům odpustil ten jejich "podvod" s demo-verzí, která před vydáním hry vůbec nevznikla a poctiví uživatelé kupovali "zajíce v pytli"! *1* *9* *10*
      • Uvedené HW nároky jsou opravdu v pohodě, ale skutečnost je jiná. Optimalizace se zjevně nepovedla. Stačí mrknout na forum Codemasters. Někomu to jede a druhýmu na stejném železe nebo i lepším ne. Tweaky co se na fforu objevily někomu zabírají, někomu ne. Takže dokud nebude patch, je to loterie.
  • co jste to provedli se svými stránkami, teď sem vlezu a koukám jak puk, prase aby se v tom tady vyznalo, dejte to jak to bylo předtím!
    • Přesně je to Fail jako prase. To musíte ničit stránku ? *10* *10*
      • Mě osobně se to uskupení líbí ale přehlednost je jen o zvyku, a recenze se konečně dají číst *3*
        • Metoda "když je něco přehledné a lidi si na to zvykli, změníme to" mi silně leze krkem. Takhle zprasili auto.cz, teďka je v tahu games.tiscali.cz. Fuj fuj a ještě jednou fuj. *10*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit