-
Cha..."dobra recenze"...jestli timhle stylem budou pokracovat i dalsi recenze, tak games.tiscali pujde do kytek :x
K F1 2010: ehm...grafika super, weather taky, omacka okolo taky.
Beru, ze to je pro mainstream, ale jako...ta AI ? Co to jako je to neustale poletovani aut po temer cele siri drahy ? Jako by mel aim parkinsna a lita sem a tam s auty...to ma byt braneni jako ?
A jako coz tak moznost nastavit destukce auta ? To ze v litnu v maximalni rychlosti do bariery a upadne mi kridlo a tot vse..to je jako vtip ? To ma byt vyvazeni mezi hardcore hraci a vetsinou ? Se recenzent zblaznil ? I Colin mel 100x lepsi destukcni model... -
ahojte
prosim mam taký problém s inštalačnou F1 2010. pri inštalácii Windows Game live mi to dava error "WindowsUpdate_0000078F" "WindowsUpdate_dt000". stretol sa stým niekto? -
No ja tou pitomou chybu udelal a regol sem si slovenkso ted ma v culu m
ultiplayer.Co dodat k hre mne se libi nejsem hardcore sim gambler,mne se hodne veci nelibi na Rfactoru -
Zdarec mám tuto hru na PS3.
A nemůžu pochopit jednu věc, když dojedu v kvalifikaci 18 tak v závodě startuju na 23 místě a když v závodě dojedu 11 tak mě to ve statistikách ukáže že jsem dojel 14.
Je to tak divně udělaný nebo jak to funguje? Díky za odpovědi -
Ovládní hry a tím myslím menu, které vlastně žádné neexistuje je příšerně katastrofiká noční můra. Ten koho vážně zajímá řízení vozů F1, chce mít vše pod kontrolu ve svých rukách a není zvědavý na nějaké kecy nějaký přiblblý ženský. Jo a bez registrace ONLINE si nezahrajete, protože nejde nic ukládat. Ovládání hry hry je pro mimina s dudlíkem, které zvládnou vše odbouchávat entrem. Nic jiného vám hra stejně nedovolí.
-
Jde to hrát i bez registrace online. Stačí si vytvořit "local profile".
-
-
Jde to sice hrát i local profilu,ale s absencí on line!!
-
-
Musím taky přispět,když si tu tak pročítám ty příspěvky.Co se týče reality simulátoru,tu nemůžete zažít nikde jinde,než ve skutečném závodním voze.Je to proto,že před obrazovkou počítače prostě jen vydíte ale nikoliv cítíte.Co se týče hry samotné proti té samo o sobě nic nemám,všechno je tak jak má být.Grafika, engine i děj jsou Cdemstrovsky vyladěné a není to nuda.Jediné co mě osobně fakt nasralo,je absence normálního hraní přes internet a nutnost přihlašování přes Windows live.Protože jsem pouze průměrně zdatný uživatel a ne hacker nedokážu se on line připojit,jelikož Česko není podporovanou krajinou.Existují na to návody jak změnit svůj počítač na Anglický a i svoje ID přihlásit jako Anglické ale bojím se,že si poškodím pc a smažu data tak jsem to radši vzdal.Jsem zklamaný proto že jsem si za ty peníze koupil hru vlastně poloviční.
-
-
PC si nepoškodíš, ale při vytváření on-line profilu dělej vše pečlivě a s rozmyslem. Zemi zvol Velkou Británii a zvaž dobře i svůj nick ve hře, později jde změnit pouze za body nebo peníze. Postupuj podle tohoto návodu: http://www.eurogamer.cz/articles/jak-vyzrat-na-games-for-windows-live . CD KEY můžeš spojit pouze s jedním účtem, tak čti pozorně. Já hraji normálně on-line F1 2010 i Dirta 2 a nemám problém. *3*
-
-
čau, prosím o radu nevím jak nastavit volant na f1 2010 auto nechce pořádně jet je pomalé a rozběhne se to maximálně na třetí rychlostí stupen a nevím jak změnit tlačítka na volantu ve hře. Mám Logitech G 25
tomasssovak@seznam.cz -
hra obsahuje podla istej newsky na n4g.com .. viac ako 10 herne kritickych chyb, dat jej 8/10 je usmevny priklad recezentskej idiocie.
http://www.thegamingreview.com/2010/09/f1-2010-hit-by-major-bugs/ -
-
Ak su to tie chyby co boli prelozene na sectore, tak to je cisty blud jak z noveho casu
ze Ai nechodi do boxu blbost
ze pri poskodeni sa nic nestane blbost - menej to zataca
ze Ai zahrieva v race - nevsimol som si blbost
A ze oneskorene podradovanie, ked to niekomu laguje co uz, ja mam starsi PC a este aj prstom hybe presne, same bludy
Proste vsetci cakali aky to bude prepadak, teraz hladaju chyby aj tam kde niesu
A vela vela dalsich
jedina chyba je v tom Boxe.
Ale ked to nehrate na klavesnici ale na volante , mate setko Off, a Expert AI, tak je to parada, neni to sice rFactor, ale nema to ani tak daleko od neho, len to je viac stabilne, umna 9/10
-
-
Jeste sem zapomnel dodal, ze nechapu jak muze stabilne dojizdet 20+ vozu i pri desti, a ze nejdyl sem mel vyvesene zlute vlajky asi 15 vterin. Jednou se stala "hromadan kolize" primo prede mnou a najednou se vsichni narovnali, pekne si doslova uhli (dokonce snad projeli skrz sebe) a jelo se dal. Ja to nechapave pozoroval ze zadu...
Jo a co se multiplayeru tyce, zkouseli sme ho ve trech (vic lidi z meho okoli hru nema) zbytek sme si doplnili AI. Tak nejak uplne nerozumim tomu proc je maximalne pro 12 jezdcu a ne 24, proc muze byt v zavode jen jeden jezdec ze stejneho teamu a proc je uplne jedno s jakym vozem jedete (Ferrari nebo Virgin) ikdyz to je asi umyslny, aby meli vsichni stejne podminky... -
-
Proc dojizdi vsechny vozy a proc jsou vlajky vyveseny vzdy pouze tak kratkou dobu? Inu, odpovede je snadna - F1 2010 neobsahuje poradny destrukcni model. Prakticky neni mozne zavod nedokoncit (a bohuzel jsem nikde ani nenasel moznost zavod vzdat, coz by se mi zrovna v Monaku, ktere jsem nakonec dojel s mankem asi +5 kol - blbe se to jezdi v desti s frame rate kolem 10-15 snimku za sekundu). Nevim, jestli to byl od Codemasters umysl nebo jim proste na poradne vyladeni nezbyl cas. Kazdopadne jde o velkou a pro me zatim jedinou opravdovou zavaznou chybou hry. Spousta lidi si stezuje, ze ve hre neni Safety Car. Ale proboha, k cemu by tam takove SC bylo bez destrukcniho modelu?
-