Přejít na výpis diskuzí
„F2P hry nemohou být špičkové kvality“, zní z Namco Bandai
19.1.2012 | Aleš Smutný
115 příspěvků
-
Čekni ho tady:
http://diskuse.tiscali.cz/games/clanek/vymahani-kompenzace-od-piratu-je-bezna-praxe-58189/
A tady:
http://diskuse.tiscali.cz/games/clanek/hlasovani-o-protipiratskem-zakone-bylo-odlozeno-58168/ -
To, že mám nick takový jaký mám, přece neznamená, že se nazývám "velkým troll-borcem"... Je to jen nick, nic víc. *3*
-
No, pokud bych usuzoval jen z téhle jedné diskuze, tak bych ho bral ještě v klidu, ale jestli to je tak, jak říkáš...
-
závidíš, co :) Kdybys byl aspoň pořádnej troll (pořádný trollové sami sebe tak nenazývaj), tak už jsi stará liga taky :)
-
No já ho za starou ligu neberu.
Já ho prvně zaregistroval asi dvě diskuze o SOPě a pirátství zpátky, kdy byl pro SOPu a pořád brečel jak všichni pirátí a jak jsme všichni zlí komunisti.
No a pak kdosi napsal, že je to nějakej deda_vseveda či co, a prej známá firma z jiných herní serverů, kde pořád pomouvá PC hráče a až nereálně vychvaluje PS3 atd... -
Co je ten jejdásek vlastně zač, že ho tady všichni berete za "starou ligu"? *1*
-
taky moznost ale ja mam dalkac ke zvukovce s front panelem takze to resim tak
-
dálkové ovládání ? gigabite mys za 300 kč *1*
-
Výborný poměr cena/výkon + výbava
nějaká akce, ke každé konzoli televize zdarma ? za 8000 ps3 a tv ? to beru *1* -
jojo PC s dalkovym ovadanim spojeny s televizi a nainstalovanym XBMC a konzole se jako multimedialni stanice se muze jit zahrabat
-
Ježišišmarja, jejdásek zase v akci.
Jo, taky jsem fanda konzolí a nemám rád zblázněný PCčkáře, co na ně jen plivou, ale vidím věci reálně a ty konzolím spíš škodíš.
A PS3 jako multimediální stanice je joke. Co když si budu chtít pustit HD anime v 10bitovým x264 enkódu v MKV? Jo, americký seriály a filmy ještě vychází v milion let starým XVidu v AVI, ale každej není tak za opicema.
No, jejda jen potvrzuje, že blbci jsou i na konzolové straně. -
true story bro
-
V Riotu se ted Olivierovi smejou....
-
Pro Jejdáska aneb bláznovi odpovídám naposled, pak zavolám do Bohnic, že jsi zase utekl...
Doma máme Wii a na blbnutí, hraní bowlingu, tenisu a podobných blbostí je to skvělé. Na televizi to navíc je o to lepší zážitek, ale to je asi tak všechno. U televize je vytvořený speciálně malý pc, který je určený na net a tím použití televize jako pc nebo konzole hasne.
Necháp, proč bych mněl přecházet na zastaralé konzole, když ani neumí FullHD, což pro tvou informaci není 720, proč bych mněl přecházet z pc na konzol, když pc zvládá 1000krát lépe než konzole a když ně hra přestane bavit, tak ji vypnu a jdu třeba na net, pustit film či jít pracovat v AutoCadu. A pokud ty seženeš herní pc za 25 000, tak jsi opravdu mamlas, jaký se tady ukazuješ. Kdybys nebyl idiot, nečetl reklamní letáky a nekupoval si pc v Okey, ale sestavil, tak ti slušný herní pc dám za 10 000+monitor 22 Philips za 2300. Tudíž s psychicky nemocnými lidmi Jejdásku tímto končím, každý další příspěvěk na tebe budu ťuťu ňuňu.
P.S: Hry si kupuji, ale k*rva nevidím důvod, proč za konzolové vyhazovat íce peněz, když to vypadá hůře než na pc. -
7000,- za konzole? Nedávno jsem viděl xbox za 3500,-.
-
Ty dеbile se vzpamatuj, než začneš dělat duležiteho a psat něco o tom, že tě někdo hloupě uráží, možna nenazyvej každeho PCčkaře piratem a zlodějem.
-
Pěknej design blogu bro.
-
takový poznávací znamení to je, pravda :) Spíš se vám divím, že na to vůbec klikáte a dáváte ctrl+c :)
-
zavrel sem ten clanek hned jak se zminil o tom ze na pc se hraje u stolu na zidli a na konzoli na gauci u televize protoze jak tohle nekdo rekne tak vubec nevi a je to slepej fanboy konzoli
-
Já jsem ten článek opravdu četl... Přesvědčil mě o tom, co se tam píše hned nazačátku - má to své výhody a nevýhody, čímž se stává ideální platformou pro určitou skupinu lidí.
Je těžko ji (onu ideální cílovou skupinu) jednoduše definovat, takže bych spíše řekl, že pro někoho, kdo je zvyklý neustále přebíhat podle nálady mezi hudbou/filmy/hrami/internetem/sociální komunikací a má tendenci si ve všech těchto oblastech potunit své zařízení k ideálnímu zážitku (softwarově + interakce softwaru s interním i externím hardwarem), nemůže žádná konzole nabídnout v podstatě zhola nic v porovnání s PC.