Přejít na výpis diskuzí
„F2P hry nemohou být špičkové kvality“, zní z Namco Bandai
19.1.2012 | Aleš Smutný
115 příspěvků
-
Hry Resident Evil mam rad, ale tyhle filmy jsou snad jeste vetsi bcko nez samotna hra (hra je samo acko, ale co se tyce filmoveho pribehu). Kdyby byl pribeh presne podle her, tak by udelali lip.
-
No jistě ale o těch já nemluvim... Age of Conan byla jedna z mích nejoblíbenějších a to sem si jí tehdy ještě platil.. Já mluvím jen a pouze o těch F2P kopiích z Asie já nemluvím o dobrých F2P, které za něco stojí..
-
Lineage myšleno když sem ho ještě hrával.. Je to prostě legenda... Když vyšel by ojedinělý... Nyní se z něj kopíruje a je už dávno ztracený ale to mě nezajímá já už ho mnoho let nehraju.. jen sem ho uvedl jako takovou legendu z minulosti...
-
Nemusíš, jen plať daně, my už je budeme ťutínkovat i za tebe *15*
-
Konzolista: Ano máš pravdu, je to otázka názoru i fakt, ale já se sem nepřišel hádat. O Icech SotC a MGS samozřejmě vím, ale s nimi bych musel vypsat ještě tak 20-25 dalších her, které mě připadají průlomové, pro což jsem moc líný. :D Ale díky za neagresivní diskuzi.
-
Tak pár opravdu dobrých F2P her stále je: LOTRO, Age of Conan a nyní Star Trek Online. Tyhle hry rozhodně nejsou špatné a nejde o nějaké levné klony jiných MMO.
-
hlavně až tě budou SOPA mlátit po hlavě netoč jejich mundury na youtube, mohli by tam mít jmenovku s logem a jejdanánek (majitel munduru) by tě pak ještě musel pokárat a video smazat - možná smazat celej youtube, tozáleží jestli projde i PITCHA
-
Kdyžtak LOTRO a ne LOTR. LOTR je zase jiná hra.
LOTRO je na tom teď s obsahem dost špatně. Je vesměs předražený, nedodělaný a dost zabugovaný. Ale pořád se to dá dost dobře hrát (hlavně obsah level 1-65 je opravdu dobrý, pak už to stojí za nic). Komunita je na US serverech stále překvapivě dobrá. EU servery neznám. -
veskoslav: No a to je právě to... ty si vybavuješ. Jsi jako konzolista, třeba dejme tomu Xbot, který je opravdu oddaný hráč určitých značek, ale myslí si, že to všechno vzniklo na Xbox a mimo tu platformu to neexistuje a nic tak super, co právě hrají tu předtím v žádné podobě nebylo... Taky jsem byl jako ty, než jsem zainvestoval do různých krabiček, ale stále zkus a uvidíš že je toho mnohem více, než nějaké GT... :) A tohle celé je míněno, zcela bez urážky, proč by ses měl orientovat v tom, co vycházelo na N64, nebo PSX, když hraješ na PC...
-
Jasně, PC je mrtvé a už se na něj žádné dobré hry dělat nebudou...kolikrát jsem tuhle větu už slyšel? *2*
-
SOPA ne, už budu hodný a na svěřence z blázince budu reagovat ťuťu ňuňu.
-
To ale neznamená, že se budeš chovat jako čuně *9* Zlobivej Veskoslav! *10* SOPA na tebe *15*
-
Tak ty nejčastější F2P jsou z oblasti MMO a MMO jsou v drtivé většině na PC (teda neznám jedinou MMO na konzole až na tu novou, co pojede pod EVE Online). Beru tvůj příspěvek jen jako pokus o flame.
Ano, ukrást MMO se dá fakt dost těžce a vlastně je to i nemožné - tedy pokud člověk chce hrát na oficiálních serverech. -
Jindro, stává se to ojediněle, ale dnes dostáváš plus! :D
-
tak ale nějaké uveď, zatím jsi uváděl de facto PC hry a hry, které byly takové spíše béčko..
Proč třeba neřekneš Metal Gear Solid, to je úplně jiná káva. Resident Evil a další. Shadow of Collosus nebo i to ICO?
Věř tomu, že asi všichni tři máme něco nahráno, ale musíš svý znalosti z konzolový scény taky nějak umět prodat, ne plácat o GTA, což je původně PC hra :)
Prostě tvoje věta o přelomových titulech jedině z konzolí nemá reálný základ, což jsi ve svém posledním postu oním 50/50 sám přiznal. Já bych sice řekl, že je to ještě méně než 50% v případě konzolí, ale to už je věc názoru a faktu, že současné konzole mi nevyhovují a poslední krabička co jsem měl doma byl ještě NES. -
Jo, ale musíš tam mít spoustu obrázků:)
-
Tak já nevím. Z konzolí se mi vybavují hry jako Grand Turismo či Tekken, Halo, MGS či Resident Evil. Nové grafické rozhraní vždy přinesly pc, nové prvky většinou ořinesly pc. Nenapadá mně moc věcí, které by přinesly konzole a byly by skvělé. Viz CoD systé posledním FPS na pc a fňukání konzolistů u Deus Ex.
-
Taky si založím terapeutickej blog, vypadá to, že to pro pacienty různých ústavů je značně osvobozující :)
-
Já vím své pánové :) Mám obrovskou knihovnu PC a konzolových her a viděl jsem spoustu žebříčků průlomových herních sérií, kde byl podíl her konzolového a PC původu vždy tak 50/50. Rozhodně vám nechci a nebudu podsouvat, že konzolové hry byly pro vývoj průmyslu důležitější, než ty počítačové, ale prosím vy zas nepodsouvejte mě, že na konzolích vycházel víceméně jednoduchý balast a na PC samé revoluce způsobující perly.
Další převratná konzolová akce je třeba vůbec první Turok, i když tomu dneska max. tak zasmějeme. -
Tituly chlapče, tituly. Vybírej si titulu MMO, tytuly vždy vudou něco jiného:)