Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • resshi
    Jestli máš čas na MMO, tak si určitě najdeš čas na to, aby sis prozkoumal hru, která ti vyhovuje a nestáhl si hned, co uvidíš.
  • Tohle si zaslouži +1, tvuj prvni smysluplny post *2* , možna nejsi zas tak ztraceny připad *1*
  • Docela bych neco poznamenal, ale nehodlam. Pac si JD dela na Eurogameru ze zdejsich diskuzi clanky *1* *1*
  • Děkuji za přečtení článku, že vás nepřesvědčil nevadí. Buď k tomu dojdete sám, nebo ne. Ještě několik let zpět jsem nehrál na ničem jiném než na PC, ale pak jsem si dal 2 a 2 dohromady a zjistil, že Playstation mi jako hráči nabízí více výhod, než PC. Začíná to tak prostou věcí jako je třeba více dem, pokračuje provázaností s PSP... A co je nejlepší když koupím hru, nesponzoruji několik desítek těch, kteří se jen tak svezou.
  • To je samozřejmě lež, pirátství nikdy nic dobrého nepřineslo. Pochybuji, že by si developeři na základě pirátění např. Age of Empires, nebo Zaklínače řekli, že udělají lepší hru. Co je motivovalo byly jen a pouze prodané kusy. Způsob jak říct ne nekvalitní hře je nekoupit a ne stáhnout ji. Navíc PC piráti kradou top kvalitu i nekvalitu a zachraňují to celé zase jenom kupci. Prostá matika. Takže se v tom buď vůbec sám nevyznáte, nebo jste sám stahovač-notorik.
  • Ten článek, na který odkazuješ, je pěkně fanboyovský... Kdyby tam aspoň nemlel o tom, jaká je PS3 hypermultimediální stanice, OMG. Lidi fakt dneska nemají vůbec páru, co všechno si jde na počítači ohledně hudby a filmu zařídit, jak jsou vygumovaní z těch konzolí. *7*
  • hmm to zase vidíš moc radikálně. Spíš máme potíže najít nějakej zlatej střed, respektive místo pro všechny,kdo si úspěch zaslouží. Já bych zase pirátství až tak nezlehčoval, někoho brzdí ve vývoji, je fakt, že většinou pláčou hlavně vydavatelé z jistých důvodů, ale i tak - problém to je.
  • To ze moje PC zvladne vsechno co konzole + na nem muzu pracovat je urazka? To ze nekomu neco cpes je urazka? To je trollujes a spamujes diskuzi lejnama je urazka? Si to po sobe precti ty joudo.
  • Ano, máš pravdu, musí neustále inovovat, resp vydávat další datadisky. Ale to jsou opět věci, které se platí. F2P si zaplatíš, když chceš. AAA MMO platíš původní hru ("aktivační poplatek účtu" nebo jak se ten poplatek u kdejaké hry jmenuje), měsíční poplatky a k tomu ještě každé další rozšíření - těch her, které přidávají větší obsah i bezplatně formou patchů je málo.
    Proti tomu pořád vidím F2P jako výhodnější. Nechceš platit = neplať a když už chceš platit, tak podle toho kolik chceš.
  • Nízká kvalita her neni zpusobena piratstvim. Piratstvi naopak tlačí kvalitu her nahoru, protože nutí developery dělat hry, které stojí za to koupit.

Nizka kvalita her je zpusobena čistě primitivníma konzumentama jako "jejdasek", protože zaplatí pokaždé, za cokoliv a nehledí na kvalitu.
  • Jo.. přesně.. ale takových her je najednou horzně moc a jsou uplně všude... plnej seznam her na mmorpg.com.... A když se snažim najít nějakou zajímavou hru tak se musim prodírat těmahle hrama a kolikrát se mi už stalo že sem nějakou dobrou hru přehlídl kuli tomu že byla obalená těma klonama a já už prostě uplně vyčerpanej z toho hledání sem jí překouk...
  • A přesto stále reagujete a místo argumentů se jen pokoušíte hloupě urážet.
  • Hlavně v oblasti AAA her už tomu tak je a kvalitní původní PC hra vyjde jednou do roka. Většina hardcore gamerů si herní PC na hry za 3 Eura a na laciné porty nekupuje. Ti chytří si za stávající situace raději opatří konzoli za 7000Kč namísto PC za 25 000Kč a zahrají si to samé + exkluzivní hry.
  • Proc bych mel prechazet z 1080p na 720p, low detaily a ovladani gamepadem? Vubec, proc bych mel delat neco co ty rikas? A taky proc bych mel vubec reagovat na tro(t)lla?
  • Hairy_Ass
    http://farm3.static.flickr.com/2788/4127992813_91c0640808.jpg

A už neotravuj s tou reklamou na ten blog. Stačila jednou.
  • v pohodě, když by se ti chtělo lovit z paměti, mohli sme se dostat i k zajímavější diskuzi, víš jak :).. Vždycky se o tomhle rád nechám poučit a tak, ale já prostě hlavně v současnosti nic dobrýho v konzolích nevidím..
  • Tak asijské hry jdou většinou mimo mě. Nebaví mě grindovat miliony pokémonů v úchylných oblečcích a v přeplácané krajince.
  • S tímhle nesouhlasím. Pokud chce MMO uspět, musí jeho tvůrci stále vydávat nový obsah a je jedno, jestli jde o placené MMO nebo F2P.

Klasické MMO (myslím hlavně RPG MMO, v ostatních se moc neorientuju) je v zásadě o stále novém obsahu. Bez toho nemůže žádné MMO dlouhodoběji fungovat.

Napadají mě hned tři MMO, která vznikla jako placená, která přešla na F2P model a která jsou přesto kvalitní a dají se hrát celá léta: LOTRO, Age of Conan, Star Trek Online.
  • ups, sorry, jina diskuse :)
  • Hlavně veskoslav by se měl přestat hloupě vztekat a zvážit, zda je na tom, na čem hraje opravdu spokojený.

Viz více zde: http://spokojeny.blogspot.com/2011/05/vyhody-ps3-proti-pc.html

Pokud si hry kupuje, neměl by pro něho přechod být nic těžkého.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit