-
Teda s tou Aničkou mi to vubec nedocvaklo. :)
-
Nedavno tu psaly že na PC nebude.
-
fable sem miloval a ted lituji toho že jsem si koupil sběratelskou edici :(
-
recenze mi přišla absolutně nudná a nevkusně napsaná. Já sám bych se styděl něco takovýho hodit na blog. Jinak ke hře - jednička se mi líbila a na trojku čekám než mi dorazí a myslím že zas tak strašný to nebude!
-
Nedávno jsem tady jednu recenzi obhajoval, tak si dovolím si tuhle zase trochu zkritizovat. Nic proti výslednému hodnocení ani autorově názoru na hru. Mně spíš vadí to, že to celé působí jako článek z nějakého soukromého blogu (který leccos snese).
Mám rád černý humor a sám jsem na tohle, jakkoliv drsné téma (i když jsou samozřejmě i témata mnohem drsnější), slyšel pár povedených vtipů. Ale nemyslím si, že by měli co dělat na stránce formátu Games.cz a už vůbec ne v takovéto podobě. Prostě vtip a hlavně smysl té zmínky o Aničce mi jaksi uniká...
Jakože je Fable tak jednoduché, že ho zvládne hrát i mrtvola? To by se dalo sdělit i mnohem vtipnějším, méně provokativním a hlavně více vkusným způsobem. -
Já pořád čekám na 2-ku...
-
Umělec přece taky nedělá top předměty jak na běžícím pásu. Je rád, že se mu povede jedna dvě za život. (to jen veřejnost dál chroustá cokoliv dalšího z něj vypadne). Přesto je to člověk velice významný a komentářů ohledně jeho průměrnosti bych si takto oficiálně nedovlil vyslovit.
-
To je pravda. Ale od té doby to s jeho hrama šlo dost z kopce. A neustále jej vynášet do nebes, protože někdy přes 15 lety vydal super hru je podle mě nesmysl.
-
Já myslím, že to tak strašné není. Osobně bych neříkal, že je hra špatná. Je jen hodně jiná - někomu kdo má zažité určitá pravidla se to líbit nemusí. Ale věřím, že naopak spoustu lidí to osloví. A je to udeální titul pro nehráče a příležitostné hráče. Co je samo o sobě zápor? Myslím že zrovna u Fable III je třeba hodně dělit na "nelíbí se mi" a "je to špatné", protože zrovna u ní se to podle mě hodně často zaměňuje. Ta hra vůbec špatná není. Jen prostě nesedne publiku, které nejvíc navštěvuje herní fóra.
-
Vzhledem k tomu, že už základ v konzolové verzi byl špatný, jak jste mohli čekat, že to bude dobrá hra?
-
Neeeee a ja se tolik těšil *11*
-
Takze dalsi tragicky port. Za par tydnu bude nasledovat plac ze prodeje nesplnily ocekavani a ze tim padem nema smysl nic delat pro tu proklatou PC platformu kde se jen pirati. A takto stale dokolecka, dalsi bublina splaskla. *6* *5*
-
ajaj, chybí mi tam pár písmenek, tak se předem omlouvám Rýpalům. Holt ta moje dvanáctiletá "samsungska" už má ledasco zasebou. A měl jsem si to po sobě přečíst!
-
"Peter Molyneux je starý lišák. Génius průměrnosti." Článek číst nebudu, protože ke hře nemám žádný vzah. Ale autor je očividně s prominutím "lehkovážné idividum"(chtěl jsem použít vrdrší výraz, ale přeci jen se to nehodí). Jak jinak by se mohl takto někdo vyjádřit o P.M.? Myslím, že Black and White se zapsala do dějin PC her. Stejně jako Populus.
-
Čekal jsem mnohem více. Naslibováno je vždycky dost...