Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Uz jenom to, ze je hra stejna jako na Xboxu muze byt klidne duvod aby na PC dostala jine hodnoceni...
  • Jezis a to ti nekdo omlatil o hlavu? Tak tohle se mi teda nespojilo vubec... Vyznam celeho prirovnani byl jasny bez nejakych dvosmyslu... Nehrotil bych to.
  • helgi
    To je možná pravda, ale nazvat P.M. "géniem průměrnosti" je přeci jenom trochu mimo.
  • Vážení čtenáři, omlouvám se Vám všem, které urazila věta "o devítileté Aničce". V žádném případě jsem v recenzi nechěl zmínit tragedii, která se v Praze stala. V textu jde pouze o nevhodnou souhru náhod, neboť mám v hlavním městě malou příbuznou téhož jména a nenapadlo mě, že by to mohlo být spojeno jinak, než jak jsem zamýšlel, o čemž snad dostatečně svědčí fakt, že jsem to byl vůbec schopen napsat. Věta měla pouze vyjadřovat, že daný quest je tak jednoduchý, že se hodí přinejlepším pro malé dítě a tam si lze nakonec doplnit jakékoliv jméno. Požádal jsem proto šéfredaktora Games.cz o opravu.
  • Na hodnocení recenzí bych nekoukal.
    Je uplně jedno zda ma 1/10 nebo 10/10
    Záleží na tom jesty vás baví.
    Hrál sem hru (Už fakt nevim kterou)
    Která měla 4/10 a mě přitom neskutečně bavila.
    Hrál jsem i hru 9/10 ktera mě nebavyla ani trochu.
    Každej člověk má rád něco jiného.
    Někomu se líbí Grafika někomu ne.
    Někomu záleží jen na Hratelnosti a na grafiku nekouká a naopak.
    Někdo to hraje jen protože v té hře jsou věci kterí se mu líběj atd. Mě se osobně Fable III líbí i když jsem ho eště nezkoušel takže nemohu přesně říct.Ale libí se mi Grafiky to vím jistě XD
  • Spades
    Fable 3 ma k RPG asi jako Shift 2 ke střílečce... To už bych to spíš přirovnal ke stylu Plants vs Zombies...
  • ucho
    8,5/10 ma xbox verze. teď je otázkou, čím se to liší, když dle recenze je obsah hry stejný...
    recenze je bohužel psaná tak nešikovně, že z ní ani nejde poznat, jestli hru s tím gamepadem lze hrát nebo nelze...
  • Jestě k PM jeho jediná šance jak opět uspět na herní scéně je opustit Fable a udělat Black and White na Xbox Kinect *3*
  • smejki
    která tu byla ještě za Doskočilova panování *3*
  • nevim kde beres tech 8 ale tady podle toho dostal na IGN 6/10 http://pc.ign.com/articles/116/1168275p1.html
  • furt lepší reklamní banner pro xzone než reklama na whiskey jameson *6* *3*
  • Chtěl bych vědět kolik je autorovi této recenze. Horší recenzi jsem snad už nečetl. Četl jsem jiné recenze na F3 nebudu zmiňovat a všude dávají 8/10. Tak kde je zakopaný pes. Já bych řekl, že v autorovi této recenzi. Hrál asi první rpg v životě a myslel si, že tam budou běhat růžoví jednorožci. Můj názor na tuto recenzi *6* *11*
  • RavenHolm
    Myslíš ten náš český Eurogamer, který funguje jako reklamní banner pro Xzone?
  • Tak rencenze na tiscali sou fail, věřím jedině IGN a Eurogameru, ostatně tam hra dostala 8/10
  • Nevím ale přijde mi že hodně lidí se automaticky s totožnuje s názorem autora i když hru vůbec nehrálo.
  • Hele hry jsou už trošku někde jinde, za posledních pár let nepřinesl tohle studio vůbe nic zásadního.
  • So here it comes, the great shitstorm of our time.
  • Jestli je Magic Carpet herní pravěk, tak co je potom Populous nebo Powermonger? :)
  • Já zastávám názor, že Black and White byla jedna z nejlepších her v její historii. U ničeho jsem se tolik nebavil. Vycházel sice z Populuse, ale propracovaný systém života vesničanů a jejího managamentu byl dokonalý. Živý ostrov a hráčův avatar, reagující na podněty. Tehdy to byla bomba.
  • RakeW
    Taky mě to napadlo, ale když sedí i věk (což jsem si musel zkontrolovat, zas tak jsem to nesledoval). Ona to od sebe zase taková dálka není.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit