-
No zajimavy...podle gamespotu hodnoceni kolem 7.5 a tady 5 :-) ted cemu verit...
-
Absolutní souhlas. Dodal bych už jenom Dungeon Keepera, v podstatě co hra, to legenda. On upřímně ani ten Fable není špatný, jenom prostě "jiný". Jednička mě bavila hodně, dvojka moc ne, trojka je zase o něco lepší, ale abych se přiznal, spíš bych ji koupil třeba mámě než sobě :)
Jinak scéna z továrny, o které mluví recenzent, je jako vystřižená z Dickense. Možná by si měl ten hoch doplnit nejen herní, ale i celkové vzdělání :/ -
Masa-san: je třeba si uvědomit, že jsem mluvil o RECENZI FILMU, ne recenzi bluraye disku a co obsahuje navíc... ;)
jinak budeš v šoku, ale pokud někdo napíše recenzi na film titanik a za pár měsíců vyjde na BluRayku, znova se recenze filmu většinou nepíše. tady však PC verze dostála jistých změn a zdá se, že dle recenze byly ty obsahové změny k lepšímu, toliko k logice, proč snižovat hodnocení (ale pro případné rýpaly, hodnocení této recenze nijak nenapadám. přestože z vlastního subjektivního dojmu po přečtení recenze mi přijde, že se slovním hodnocením podobá spíše tomu, které je u známky 6. každopádně to číslo není důležité).
a nevím, proč se někteří PC hráči považují za víc "hardcore"... :) je to spíš k smíchu. -
Ucho: k tomu dvd a blueray srovnání, pokud bude na blueray stejné kvality jako na tom starem dvd, tak ano, měl by dostat horší hodnocení, protože od blue ray se prostě očekává víc. A vydavatelé mužou brečet jak chtějí že je to stejný film, prostě tam není to proč si blue ray uživatel kupuje blueray. Tod k technickému zpracování (portu hry), nehledě na jiné nároky doby atd atd.
z5 k PC a Xbox >
PC je opravdu více hardcore okupovaná platforma a vše jednoduché a dětské je tam prostě nuda.
Na druhou stranu Xbox je konzole na hry, zastrčíš disk a hraješ jen tak, nepotřebuješ nic moc složitého, aby tě to bavilo , tod k hraní na Xboxu.
Obě hry mohou být stejné, však uživatele PC a Xboxu poptávaji každý prostě něco trochu jiného, nepočítaje dobu a sebe-chvalné průpovídky vývojářů, které navnadily PC hráče a následně je zklamaly *3* -
Hlavně nezrujnovat B&W serii jen to né !!!!!! *9* už dvojka ztratila trochu kouzla z Jedničky, skoro se zdá, že Petr umí udělat dobrou originální hru, ale u pokračování už mu dojdou dobré nápady.
ne že bych nechtěl nové b&w, ale mám z toho obavy.... čim je to jen způsobeno ? *7* -
Přesně tak, takovej magic carpet, to byla teprve revoluce, ale to, že se mu něco nepovede ho ještě nesnižuje tak moc, to recenzent opravdu přepísk.
-
Ok, děkuji za vysvětlení a sám se omlouvám za křivé obvinění. Jinak mě osobně to samozřejmě neurazilo, jen jsem se nad tím pozastavil.
-
O grafice nemluvim, ta uz neoslnila tenkrat. Pamatuju si jako hru s nedotazenymi napady, s kratkou herni dobou a s durazem na veci, ktere byli ve hre zbytecny. Nevim na co se mam zamilovavat, kupovat domy, zakladat rodiny kdyz qesty sou nudne a repetativni. A co je v rpg dulezitejsi? Snad vyvoj hlavniho hrdiny mi byl simpaticky, jenze mi zas vadilo, ze sem nemohl vylepsovat hrdinu na miste a musep sem furt odbyhat na jedno urcity misto.
-
Posledních 10 let jeho tvorby to ale přesně vystihuje...
-
Ucho: DVD a BD není dobré srovnání. Spíš bych to viděl srovnání Kino vs DVD/BD. Mimo to konverze se očividně moc nepovedla a na PC vyšel zaklínač, což taky může ovlivnit perspektivu... A na PC je větší koncentrace "hardcore" RPG hráčů z dob minulých.
PS: BTW k obsahu také patří prezentace. -
tak zalezi jestli jsi Fable 1 hral hned po vydani nebo ted... Ted v dobe nadupanejch grafik, technologii a buhvi ceho na tebe asi fakt neudela velkej dojem. Ja to hral hned jak to byla novinka na PC a fakt me to nadchlo... o ostatnich dilech uz se to podle me rict neda
-
ja s tim komentarem souhlasim hral jsem Rise of Argounauts ktera tu dostala asi 45% a hrozne me to chytlo a bavilo, dal bych tomu i 80% ...a pak jsem hral super vychvaleny CoD a po trech misich jsem to musel vypnout a odinstalovat...
-
Hral sem fable 1 a musim rict, ze velky dojem na me neudelala. mozna kdybych to byla prvni hra, kterou bych vzivote videl, ale je a stale vychazi spousta lepsich rpg. pro nekoho to ale muze byt jednoducha oddychovka a muze mu to tak vyhovovat. 3jku sem nehral, ale co sem oni cetl, jevi se mi jako 7mickova hra. rekl bych, ze co ji schazuje na 5 u pc, je technicke zpracovani a spatna portace. Na tohle chtel asi autor upozornit i kdyz nesikovne rypal i do hry samotne a tak to zaniklo.
-
Dokonalý! Čím víc se hry zjednodušují, tím víc si u nich člověk připadá jak po lobotomii. Další Call of Duty = poctivý výškrab mozku.
-
takze uz neplati ani toto:
http://imageshack.us/m/189/1572/73270fa9bad070c23f92444.jpg
uz je to len cisty grc *9* -
"mně zase přišel nudný Dungeon Keeper"
Upálit! Upálit! Upálit! *1* -
Žádný díl Fable jsem nehrál, ale chtěl jsem vědět jestli má cenu si ho na PC pořizovat. Lákalo mě tam možnost změna vzhledu postavy, mít vlastního psa, mít svůj hrad. Po této recenzi z Fable 3 mám velmi špatný pocit. Mohl by někdo kdo to hrál na xboxu říct, jestli to je skutečně tak špatné, hodně jsem od toho očekával. Pak pro mě asi bude lepší když počkám až zlevní Zaklínač 2:(
-
Já si pamatuju, jak jsem rozbalil Fable: TLCh pod stromečkem a pak jsem jí hrál asi 3 dny v kuse. A asi před rokem jsem ji dohrál znovu. Pro mě osobně má ta hra speciální kouzlo, proto mě dost mrzí, že Fable 2 na PC nevyjde a Fable 3 je zase paskvil *7*
-
Mohl to být alespoň dobrý port, když už nic jinýho. A ten už by za zahrání stál, protože prostě Fable *4* Ale kdo by se chtěl nervovat s docela průměrnou hrou a ještě zhovadilým ovládáním ?
-
Ja zkusil tedy jen kousek--dosel jsem si ven pro princeznu - a musim rict ze zatim to vypada kouzelne, takova pohadka pro dospele...animace obliceju, clovek uplne vyciti rozpolozeni dane postavy, hezky...
Trosku je nevychytany preklad, myslim ze moc netestovali...viz priklad: prince se pta princezny jestli si to opravdu mysli, princezna odpovida: I do. a cesky desnopreklad zni: Jdu na to.
:D :D :D juj