Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Teo byl rychlejsi ..:)
  • jezis zase ty jeho kecy, co maji spolecneho s kvalitou her? Proste prokazal, ze ma napady, ze dovede udelat zatracene originalni hry (porkazal asi tak 10x ?)... to ze se mu 4 hry nepovedly nesnizuje kvalitu her predchozich. A hodnotit kvalitu hry podle necich kecu, tak to uz je opravdu demence...
  • Mě jsou jeho PR řeči u zadku, já jen vím, že hry, které jsem zmiňoval výše, neměli svého času konkurenci a některé (Black & White, Dungeon Keeper, Populous) ji nemají dodnes...
  • Ale je a to z toho duvodu, ze vzycky kdys mu ma neco vyjit tak rika jak je to revollucni a po vyjiti rika, ze to neni ono a ze pristi dil bude lepsi. Tak to bylo snad u vsech jeho her *1*
  • ucho
    Kar-Chee: tím chceš říct, že PC hráč je něco naprosto jiného než Xbox hráč? představ si, oba jsou to lidé, oba jsou to hráči, a nebere se zde ohled na skupinu. takže máš rád přirovnání? takže taky jedno dám.
    na DVD vyjde nějaký film, po roce vyjde na Bluray. očekáváš, že ten FILM bude mít jinou recenzi, pokud bude obsahová část stejná? vážně? a když na tom Bluray disku budou nějaké věci navíc jako film o natáčení nebo smazané scény a alternativní konec, bude mít recenze FILMU opět jiné hodnocení? ano, u her je to náročnější, je tam nějaká technická stránka, ale o té se zde v recenzi příliš nemluví. navíc já zmiňoval OBSAH...
  • Úsměvné, hru jsi nehrál, přesto je podle tebe recenze hloupá. Na základě čeho?
  • To je fuk, kde jsou, už jen kvůli tomu, co udělal v minulosti, není žádným "géniem průměrnosti"...
  • no jo.. jenže kdeže ty časy jsou.. *1*
  • Je vidět, že chlapci nikdy nepili Jamsona, zato hodně hráli hry... To přijde *2*
  • Představ si, že recenzuješ novou tříkolku v místním hračkářství. Řekneš si: " Ok nic moc to neumí, ale mou dceru to pobaví". No ale pak na výstavě harleyů vidíš tu samou tříkolku a znovu tě požádají o recenzi...
  • "Molyneux géniem průměrnosti"? To není ten chlápek, který udělal za*raně originální Syndicate, Populous, Magic Carpet, Dungeon Keeper nebo Black & White, že ne? Ne. Aha, pak je to v pořádku...
  • Na druhou stranu s tím "double mě" jsem se taky dvakrát nevytáhnul. :D
  • Aaa.. bože, prosím vymaž z mé paměti vzpomínku na tento komentář! Jinak mě jeho obsah i forma mě bude děsit ještě pěkně dlouho.
  • dole v diskuzi se to rozebírá jako černej humor... tudíž vhodná reakce.
  • JE v podstate jedno co PM keca, proste dela marketing, nebo je to klidne blazen... ale porad to nic nemei na tom, ze Magic Carpet napriklad je skvela hra, a pro nekoho (mne :) ) jedna z 5 nejlepsich her vubec. A kdo neveri at ji klidne vyzkousi...

Ze se zmenila doba neni argument...
  • ucho
    hodnocení PC verze i jinde:
    Gamerant: 4/5
    Ausgamers: 7,2/10
    Incgamers: 7/10
    Metacritic: 73/100 (zatím)
  • fable II je pecka...
    III stala za prd, ani jsem ji nehral vic jak jednou neskutecne nudne Q typu bez tam a tam a tam nekoho zabijt, pak se vrat...
    neskutecne neprehleda "super" svatyne ktera celou hru naprosto kur*** a delala celou hru neprehlednou :/ Fable II byl paradni a do dneska ho este sem tam zahraju :)
  • ucho
    obsahově, chápeš? obsahově... když bys měl na xboxu tetris, kde padají nějaké kostičky, u PC verze bys očekával, že tam padají stejné kostičky a že smyslem naprosto stejná věc. obsah, náplň hry, je shodný...

proč lidé reagují na příspěvky, které si buď nepřečtou nebo nepochopí?
  • Možná má úžasné nápady, ale vůbec je neumí převést do samotné hry. To by ještě nebylo tak hrozné, kdyby se pořád nechvástal a nevytahoval s tím, jak bude jeho další hra dokonalá. A to, že před 20 lety udělal skvělou hru ještě neznamená, že je to videoherní umělec.
  • Souhlasim... me od nej bavil jen Populous a pak Keeper to byla vyborna hra... potom to uz slo celkem z kopce, ale sve fanousky zjevne ma...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit