Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ucho
    no vidíš to. tady je vidět, jak každý hry vnímá jinak. mně zase přišel nudný Dungeon Keeper (snad po prvních 5 úrovních). a Fable pro mě byla hra roku, kterou řadím mezi srdcovky vedle Gothica 2 :) já určitě Fable 3 šanci dám, i když hodnocení 5 jsem se trochu lekl na takový titul :)

edit: tak koukám hra má v zahraničí hodnocení 8,5/10, tak to snad taková tragédie nebude.
  • svatý Fable 1, ve sve dobe nadherny pohadkovy RPG s dosud nevidenyma novinkama s krasnou grafikou a zajimavymy, zabavnymi questy...ale pan Moly..blabla toho holt nema dost, vzdycky naslibuje hory doly a vysledek je vzdycky jeste hluboko pod tema dolama... uz se "tesim" na Fable 4 :-/ zachvili tam budem ovladat armady a bude z toho nakonec strategie..ach jo
  • Jo jo zase jen slibovali kvalitni hru a zas odpad jako u Mafia 2. Jeste ze tu mame za chvili Zaklinace 2 a potom snad i Dungeon Siege 3 a hlavne TES5 Skyrin.
  • Jenomže P.M. se podle mě strašně shazuje tím, jak před vydáním každé hry tvrdí jaká to bude revoluce. A rok po vydání začne říkat jaká to byla hrůza, jak si je vědom, že to stálo za prd, ale že se poučil a že nová hra již přinese vše a ještě víc a všechny nás totálně ohromí. No a pak to začne nanovo. v dobách Dungon Keepera jsem si ho vážil. Ale teď mi tímhle šaškováním přijde spíš k smíchu. Jako takovej pózař co se snaží žít ze svýho jména a ždímat PR hype dokud to půjde. Buď si má za svýma hrama stát. A nebo pokud mu tak dorbý nepřijdou, tak o chvíli netvrdit opak. Mám pocit, že je snad jediná osoba v herním průmyslu co tak dělá. Ostatní vyhypují a pak aspoň mlčí. Nikde neslyšíš Bioware jak by říkal... jo dragon Age se nám nepovedl. Ale jen počkejte na dvojku, tak všechno opraví. A teď že by říkali - jo DA2 stálo za prd, ale v ME3 vám vytřem zrak. A mají dobrej důvod, proč to se takhle nechovají.
  • Štúdio Lionhead (resp. Bullfrog) založilo niekoľko, pre svet hier, zásadných žánrov.
    Takže pán autor, ak dovolíte, podajte mi ruku a zlezte zo stromu. Je čas si dať lieky.
  • Masa-san
    No oni toho napovídali už u dvojky a trojky a u pc verze taktéž, už by se milý Péťa měl dát zase do kupy, pomalu v něj ztrácím víru.
  • no Magic Carpet 1,2 a Syndicate je herni pravek a BaW bylo dost děsný zdlouhavý a nudně nudný, Fable 1 jsem s vypětím dohrál a zahodil jedinou hru kterou uznavám je Dungeon Keper ale to už jdou časy dávno pryč. Fable 3 se vyhnu obloukem, dal jsem přednost zaklínači..
  • Masa-san
    Autor to možná trochu přehnal, nicméně byl pravděpodobně tak rozhořčen, že si nemohl pomoci.
  • BLack and White je hodne precenovane nebyl to zadny zazrak... Nicmene Molyneux sam nekdy loni prohlasil, ze v zivote neudelal zadnou revolucni hru, ze ho to snad zatim ceka... No Fable to nebude...
  • *4* Fable má špatný hodnocení, ale při tom bych na ní nedal dopustit, jasně o chybách vim, už jedničku sem dohrál několikrát a pokračuju až do trojky, ale Peter říkal že 4 bude lepší *1* *1* *3*
  • Masa-san
    Souhlasím, měli plnou hubu superlativů a pak to dopadlo.... no tak jak to dopadlo...
    *11*
  • Koukni se na předchozí stránku. Zdejší "přispěvovatelé" pravděpodobně sdílejí názor autora článku. Taky mě to naštavalo. Na P.M. hry nadosmrti nezapomenu.
  • Genius prumernosti muze napsat jen pitomec, nebo dite. Nebo opravdu muze autor oznacit hry jako Magic Carpet 1,2, Black and White, Syndicate za prumerne? To snad ne, ve sve dobe byly revolucni a i dnes hratelnosti prekonavaji kdeco. A pokud je za prumerne opravdu povazuje, pak nechapu kde tiscali vyhrabalo tak nekompetentniho autora..

Ano jeho posledni hry jsou jen pro casual hracea mozna jsou i spatne, ale to ani v nejmensim nesnizuje kvalitu jeho predchozich skvostu (a tech kvalitnich je porad jeste o dost vic)...

Ted jeste aby nejaky jakoze autor zacal tvrdit, ze prumernejsiho vyvojare nez je Spector nevidel, protoze se mu nepoved Epic Mickey...
  • tak tohle hodnoceni neni vubec fer!! hra zklamala, ale dat ji 5/10 to je proste nefer kdyz to porovnam s hrama ktery tady dostalh 5. *8*
  • Nevím jak se vám hra líbí,ale já osobně jsem hrál jedničku,ale vůbec mě nebavila,nicméně jsem jí dohrál.Měl jsem v ruce dvojku,dohrál cca do poloviny a dál jsem se tím nezabýval.Trojka mě nyní nechává absolutně chladným. Fable opravdu není má krevní skupina,navíc "velkohubá" prohlášení tvurce,mi už taky lezou krkem...
  • Omyl. Štěstí je, když se narodí někdo, kdo dokáže udělat top umělecké dílo ze všeho, na co sáhne.

Já se tu nebavím o Rembrantovi, nebo DaVinchim. Byla to taková asociace a za tím názorem si stojím.

P.Moolyneux rozhodně neni průměrný! To je myšlenka, o kterou mi šlo, než se tu začnem v něčem topit.
  • Blbá a hloupá recenze,fakt...Víc k tomu psát nebudu,hra takc špatná jistě nebude..
  • Omyl. Umělec vytvoří víc zajímavých titulů za život. Když udělá jeden nebo dva, tak je to jen štěstí.
  • U Fable to snad nikomu nebude vadit. Molyneux zkusil 3x vytvořit dokonalou hru a pokaždé to vyšlo průměrně, v tomto případě zjevně i podprůměrně. Snad už ho to konečně přestane bavit nebo mu aspoň nikdo neuvěří *1*
  • smejki
    teď je otázka, jestli to tak autor myslel, nebo jde jen o blbou shodu, páč ta mrtvá Anička není z Dejvic ale z Tróje.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit