Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Chidlink
    Mluví se tady hodně o tom stavění, jenže to stavění by spíchnul každej moder doma na kompu první měsíc od vydaní a mnohem víc vyladěnější. Bethesda to dělala 5 let a ještě špatně.
  • OSEKANY SOu jen ty volby, pak mluvi normalne, stejne vetsinu textu lidi odklikavaj... todle je jen hoax co si jedou lidi co to ani nehrali... pokud ti to joooo extra vadi, tak si na nexusu stahni mod a budes tam mit vypsany cely vety, abys moh v noci klidně spát
  • konzole (;) a "fov 90 90"
  • seznamy si muzes tridit btw, pak to nemá kilometr, ale jen 100m třeba .)
  • ja mam 100+ hodin, nejsem ani lvl30 ale dost stavim... energo zbroj sem zacal vic pouzivat az pozdeji, cca po 70hod... t60 upravená, unese skoro 500kg a umí x dalsich veci, strilim jen klasickejma zbranema a samo heavy wepons a exploziva, luxus pařba, za mě 9/10 at si kazdej rika co chce
  • To ja dam s mini nuke i vice ghulu na jeden zasah :-)
  • Jeste nejsem u konce, hraju na tezkou obtiznost a odehrano nejakych 41 hodin, energo zbroj sem pouzil snad 3x, moc me v ni behat nebavi. Ted si tunim plazmovy a laserovy zbrane, ghoula dam na jeden zasah.
  • Tak ja ti nevím, ale třeba ty osekaný rozhovory mě vadí fakt hodně. Ano u FPS můžete mít takovouto možnost výběru a takovou škálu odpovědí, protože většinou nemaji vliv na děj. Jenže tohle je Fallout je to RPG a RPG je o rozhovorech :-)
  • Kecam, ted jsem docet a recenze tam jsou.
  • Cetl jste nekdo novy level? Koupil jsem si ho kvuli recenzi fallouta. Teda casopis nic moc. Prijde mi, jakoby ho psali hodne velky paransky veterani. Same filozoficke clanky na tema: u hopsacky se skaka a u fps se strili. Hry jsou zajimave a nekdy nezajimave apod. Jediny jeste co tak slo byl clanek od vavry. Recenze nebo novinky skoro zadne... Tak zbyvaji na cteni jen games.cz, score je zase drahy :-)
  • No nevím, řekl bych, že tebou vyjmenované vlastnosti jdou právě ruku v ruce s technickým provedením. Jedno stojí a padá s druhým. K čemu ti bude skvělý příběh, když ti hra každou minutu bude padat do windows.
  • Jinak sem po nalezeni obchodnika zaznamenal pokrok, ve skyrymu sly ty itemy (aspon vetsina z nich) v krame ukrast z regalu, tady proste jinde nez v kilometrovym seznamu nejsou ... a presto, ze seznam hlasa, ze ma u sebe 500 spuntu, tak kdyz ho chci okrast, ma 3 ... lol
  • Dobre, mozna jedno, ale ty radia sou uplne vsude, a uplne vsude presne stejny ...

Ostatne, podivej se na F1/2 ... tam byl zcela zasadni problem s jakoukoli elektronikou a funkcni byla prave jen v nekterych obydlenych osadach. A jen tak mimochodem, zadna elektronika neprezije EMP od atomovky. Vsechna funkcni v F1/2 pochazela z vaultu.
  • Co to hergot je čistá obrovskost? To Andrej pochytil nějakej termín z oboru, do kterýho taky fušoval, ne? Jinak označit F4 za špičkový RPG je vážně těžce mimo. F4 je určitě výborná first person akce zkombinovaná s prvky jiných žánrů, ale RPG ani náhodou, čili i přívlastek špičkový je nesmysl.
  • Hmm nesouhlasim. Je to zase hodne subjektivni, ale ja beru, ze pokud nekdo napise rekneme 10 recenzi na PC hry a v kazde se presne trefi do meho vkusu a souhlasim s hodnocenim, je velka pravdepodobnost, ze kdyz napise 11tou recenzi a bude pozitivni, tak ze se mi hra bude take libit. Podle toho bych hodnotil recenzenta a ne podle toho, jestli ma eskortni sluzbu. Na PC hry neni prece treba vysoka skola ne? V radiu take muze mit show ucen a muze byt vtipnejsi nez vysokoskolak (treba Pohlreich v TV).
  • Pockej nevim jestli to neni ironie, ale to slovo bylo nekdy ve slovniku? Ja jsem se s nim setkal poprve v pocitacovych casopisech, nikde jinde jsem ho neslysel. Myslel jsem ze to je special pojem vytvoreny ciste pro potrebu recenzi PC her :-)
  • Po letech teď hraju F2 a je úplně o něčem jiném než toto...ten svět, postavy, možnosti dialogů...to je prostě něco! Je to něco, co nový fallou nemá. F4 je možna dobré FPSko, ale ne dobré RPG a už vůbec ne dobrý Fallout.
  • Pesne tak.Ten sice byl u zrodu ALE...
  • Takže až ti došly tvé hloupé argumenty, tak sem postneš názor kontroverzního člověka, který psal recenze na hry, které neherál, který byl vyhozen z prestižního českého herního časopisu a kterého pak živila eskortní služba? *1*
  • Anastasov byl mimo kolikrat uz za dob Excaliburu.To cloveka nelze brat vazne.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší