Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak, je to dobra hra, ale neni to dobry fallout. Ber to jako postapo Skyrim a je to ok.
  • Ze te to bavi hrat :-) Jak ti hra "sedne". Je to hodne subjektivni pojem.
  • Může mi někdo vysvětlit co znamená slovo hratelnost ? díky
  • Vylepši si na max nějakou zbran na 5.56 munici. Ta padá z vezicek a tech je vsude plno.
  • Tunáku na si tady hraješ ty pseudo- inteligente? Tebe si představuji: Ksicht prolezlej beďarama, mastné vlasy, popelníky na očích. Z tebe je mi zle a to tě ani neznám, což je úspěch.
  • Toto nebylo myšleno jako hate. 15 hodin jsem u toho proseděl skoro v kuse, ale pak to pro mně prostě ztratilo smysl. Teď si počkám, jak si s tím vyhraje komunita a udělá z toho řádný postapo survival.
  • Jo, má spoustu chyb, ale ve finále je zábavnej a návykovej jako ostatní hry od Bethesdy. Já byl ze začátku dost rozčarovanej a vypadalo to, že Falloutu 4 se podařilo zklamat moje už tak dost nízký očekávání, když jsem za 15 hodin nenašel jedinou postavu, která by byla zajímavá (dobře, kromě robota, ten je docela boží), nebo quest, kterej by nespočíval ve vyhlazení všeho živýho. O vývoji postavy nemluvě. Ale to se časem zlepší, většina questů je furt na jedno brdo, ale najde se pár, se kterejma si někdo dal práci. NPC jsou vesměs nudný, ale zase pár jich je zajímavejch (i když dost jich je zas takovejch, že když ti povypráví svůj životní příběh, máš chuť mlátit hlavou do stolu). Moje rada zní, ber to jako open-world explorační střílečku s rpg prvkama. Neposuzuj to jako rpg a už vůbec ne, jako Fallout. Když se na to budeš koukat z tohohle úhlu, myslim, že si F4 užiješ.
  • Souhlasím, že hra je parádní s mouchama a věcma, které by tam být nemusely (dabované postavy a tím omezené možnosti vedení dialogu). Další věc, která mi docela vadí (protože si taky rád stavím pičoviny v osadě) je ta, že u jednotlivých obyvatel nevidím, jakou činnost zrovna dělají (nedělají to totiž 100% času a občas jen tak chodí nebo někde sedí), tudíž se občas stane, že omylem vezmu někoho kdo dělal v shopu aby např. sklízel brambory. To si potom chce člověk něco koupit a ejhle shopu chybí člověk. Systém power armoru se mi taky líbí, už to není o tom, že člověk po 50 hodinách hraní narazí na tohle brnění a od té chvíle je vpodstatě nesmrtelnej. AI by mohlo být na trošku lepší urovni, hlavně u společníků (ale co si budem povídat kdo si pamatuje na F2 ví kolikrát měl ustřelenej bok když dal Vicovi gussovku). Je tady pár buggů ovšem u tak rozsáhlé hry se to dá odpustit. Co se ovšem odpouští hůř jsou napsané dialogy, které povětšinou nejsou moc záživné a právě o tom by Fallout měl být (tuny textu a možností jak vyřešit jednotlivé věci). Když však člověk přijme fakt, že se jedná o bethesda hru, která má vždycky mouchy, tak jich F4 zas tolik nemá a pro lidi, kteří mají rádi postapo hry je F4 jasná volba. V nejlepším případě se dočkáme (stejně jako u NV) dalšího dílu nebo datadisku pod hlavičkou Obsidianu, kde už bude míň chyb a vychytanější příběh potažmo systém dialogů. Za mě jakožto fanouška Falloutu potažmo všech post-apo her bych dal 7/10. Pokud by byl vychytanej systém dialogů a nebyl omezen vpodstatě na ano ne, a ubylo by pár buggů dal bych určitě ještě o stupínek či dva víc. Jinak k "Fallout Classic", nedávono jsem četl článek, že Fargo chce obnovit projekt Van Buren (což pro ty, kdo neví byl pracovní název pro izometrický Fallout 3, který se potom ovšem zrušil). Dá se vygooglit jak to mělo vypadat a takovou hru bych si s chutí zahrál. Není to tak dlouho co jsem si z nostalgie naistaloval F2 a potom i F1.5 resurrection (za což obdivuju lidi, kteří si dali téměř 10 let práce aby tohle vytvořili) a i po těch letech a grafice a vůbec mě hra neskutečně bavila. Na základě toho jsem si nainstaloval wasteland 2, prvních pár hodin hraní jsem si říkal, že je to dobrý a je to vpodstatě F2 v novým kabátu, ale hra rychle omrzela a začala být hrozně jednotvárná. Pokud bych si teď chtěl zahrát nějakou rpg střílečku s hezkou grafikou tak bych za sebe sáhnul po jagged alliance back in action a ne po wasteland 2.
  • h0p3
    Upřímně bych byl radši kdyby byl mrtvej, než aby ho Bethesda takhle prznila. Nebo kdyby ho outsorcovala Obsidianu. Myslím, že ti jasně dokázali, že si s tou značkou (světem) umí poradit.
  • illy
    A ze me to nepustilo :-) Po ctyrech hodinách spanku mžourám v praci jak suva z nudli.......
  • homeles8
    Tak ona se ta hra opravdu do dnešní doby nehodí, je to úplně opačně, než profil moderních her. Opravdu to všechno neni dokonalý, ale jak píše kolega nademnou, je to zábavný to hrát. Jiný dnešní hry jsou technicky dokonalý, graficky krásný, ale 3 hodiny čumění na video a občas mášknout tlačítko je prostě nuda.
  • oka,no su zvedavej...
  • tomu se rika hratelnost...proste muze to mit spoustu chyb, ale kdyz te to do brzkeho rana nepusti od pocitace, tak si to urcite hodnoceni zaslouzi
  • Ahoj abc, hezky napsany, se vsim souhlasim. To VATS take nepouzivam, mam tam malo bodiku v perku a kdyz pouziju, tak dvakrat vystrelim a pak se nemuzu diky malemu AP hybat :-) Soude podle ohlasu se tvuj komentar libi vice lidem
  • Me celkem zaujalo tohle (at uz recenze nebo prispevky) : chybi tohle a tamto, tamto je hloupe a nelogicke, nejsou dovednosti, tam je bug a tam zase tohle, moc si nepokecame s npc a hlavni pribeh nic moc, bla bla, spolecnik naprd....Ale davame tomu 7-8/10 :) Kdejaka jina hra by neobstala po tomhle vyctu a u jinych se resili i pohyb stromu ve vetru...Ale tady to je ok. Pockam si na slevicku a sam si rad udelam nazor jen pisu jak to pusobi...
  • Na me osobne to bylo az moc dlouhe ten uvod. Ze to bylo nascriptovane je jedina vyhoda, protoze to je aspon trochu interaktivni a neni to formou dementniho filmu, na ktery clovek jen vejra.
  • Tak ten obrazko/komiks je celkem vystizny. Kdyz se na to ze sveho pohledu vsak podivam, tak to asi i nechtene muze odpovidat te apokalypticke realite. Proste po atomovem vybuchu je nedostatek zbrani, brneni a munice a dostatek mutantu. Na boj s nimi je potreba zbrane/brneni/munice. Aby je clovek ziskal, musi si je vyrobit/dovylepsit/dokraftit. Na to potrebuje material, ktery se tezko shani a tak kazde misto proleza a vsechno bere s sebou... Ano Fallout 4 neni Fallout 1,2. Je to uplne jina hra, stejne jako si myslim, ze byly Fallout 3 a Vegas. Je to uplne jiny zazitek. Chcete isometricke RPG? Tak co takhle super Pillars of Eternity?
  • New vegas je od tvurcu orig falloutu a je to fakt psina
  • Tak ja ti neviem, ale kopec pôvodných perkov autori proste do hry nezakomponovali. Pravdepodobne preto, lebo by do toho arkádového štýlu hrania jednoducho nezapadali.
  • Tak sneak nepoužívej. *1* Stejně není lepší pocit, než stát v první řadě a rozdávat nepřátelům své pozdravy gatlingem. Bývalí obyvatelé letiště Boston by mohli vyprávět. *5*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší