Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • mluv za sebe, jo?
  • Škoda že se novináři bojí dávat špatné hodnocení zavedeným hrám.
    Fallout 4 je totální zklamání roku.
    Bohužet už je to tak silná značka že Bethesda vý že to prodá i kdyby tam byly jen tři zbraně a dvě lokace.

Protože i tak se to prodává skvěle další díl a potožmo další "skyrim" bude pravděpodobně také sra..
    Škoda takhle zabít jedna z málo dobrých her!!
  • Zvlášť když kvalitní román nemůže být postavený na příběhu... a příběh je spíš na obtíž; ale to těžko pochopí průměrný hráč, který za kvalitní "román" považuje Song of Ice And Fire nebo něco od Murakamiho.
  • Jagged Alliance? Wtf? *1*
  • Tohle mimochodem (do)ukazuje proč je F4 (jediná?) desítková hra a hra letošního roku. Našim pudům se podbízí výrazně lépe než jiné hry. Zlý Witcher po nás chce reflexi a zlý Bloodborne aspoň cvik (a v mém případě estetickou otupělost), polozlý MGS akceptování autorského pohledu (Kojima jako poslední Antonioni? Ale to už by bylo totální podlehnutí postmoderně...) a neutrální Decadence fungující mozek... Howardovská Bethesda vyžaduje (jen?) konzumenta, kterého obdaří absolutní "svobodou". A co hráčská komunita? Většina nadšeně marní čas a pije k tomu Schweppes, pár elitářů se tváří, že se jich to jako netýká, protože jiné hry jsou zaručeně inteligentnější a notoričtí nespokojenci F4 hrají jen aby "získali" munici pro "argumentační" války ve virtuální realitě, vlastně metavirtuální realitě. (A málokdo si všimne, že se jedná - paradoxně - ve srovnání se Skyrimem o posun vpřed, přinejmenším protože hra akcentuje skutečně aktuální témata... namísto draků... a je o osmnáct tříd těžší, tj. náročnější.)

Hra roku? Bezesporu. Vyhraje? Těžko. Opravdu nejlepší hra roku? Ani omylem... tu letos možná vyhraje skutečně nejlepší hra; což je absurdní.
  • Rox má zřejmě dvě matky.. podle flashe *3*
  • FALLOUT dojel uz davno. Nebyt Bethesdy, tak je davno mrtvej. Ted by se mozna nekde nekdo pokousel o neco na Kickstarteru a Dopadlo by to jako Wasteland 2, kterej se spis podoba JA
  • Z tech 60 euro jde zhruba 20 valve
  • Ten naskriptovanej zacatek je pochopitelnej. Proc se piplat s necim, co tam ma byt jen par minut... ten cas je lepsi venovat necemu, co tam mas pozdeji ve hre. Misto intra tam jednoduse vrzli interaktivni naskriptovanej level.
  • Pořád nechápeš, že FALLOUT série je úplně o ničem jiném a bohužel dojíždí na to, že práva vlastní Bethesda *7*
  • Bývávalo, tohle šlo tak možná v morrowindu. Dneska je polovina NPC nesmrtelných, takže třeba když se rozhodnu, že jsem zabiják čarodějů a všechny je vyvraždím, tak mám smůlu.
  • "z toho co jsem z fo 4 viděl" to je právě ten problém *7* já momentálně hraju a zatím nechci hodnotit, zázrak se nekoná ale já se bavím a peněz nelituju, dal bych jí teda rozhodně vyšší číslo, zatím mě baví víc jak vegas, uvidíme jak to bude dál
  • nebudeš ty GGG? mate stejne idiotske nazory
  • Plno lidi si hry od Bethesdy nekupuje kvůli pribehu, ale kvůli uplne jinym vecem. Pribeh na urovni kvalitního romanu nemůže nikdy v sanbdox hre fungovat. Jejich hry jsou delane stylem ,,you write the story (ty pises pribeh),,a funguje jim to vždy skvele, problém nastava ve chvili kdy se k jejich hram dostanou lidi které tohle nebavi/neumi/nezajima a zacnou hre vycitat věci kterými nechce ani byt a nikdy byt nemela.
  • http://www.dailyfailcenter.com/376414
  • Bethesda je prostě králem nelogických a nesmyslných a lineárních příběhů. Ukázkový příklad je Skyrim Dawnguard, kde jediný quest a jediná odpověď v dialogu, nedává smysl. Ale tak když to dneska lidem stačí aby vysolili 60 euro (nebo něco přes 900 v českých obchodech), tak se nedivím, že to je takové jaké to je *10*
  • Tilwaen
    +1 za War and Bethesda never changes, lépe to vystihnout nejde *1*
  • Jo a abych nezapomnel, pokud te nelaka generovanej svet, zkus si pockat na vanocni slevu Long Dark. To je rucne delana soustava propojenych map ve kterych prezivas o chlebu a vode a zabit te tam muze akorat tak hlad, zima, vlk, medved atd...
    Krasna hra, 100% vyjde do vanoc update taky..
  • Dík za názor... ;) určitě WL2 zahraju.
  • Pro mě osobně byl Wasteland 2 jen očekáváním průseru, a ani Enhanced Edition to moc nezměnila.
    Přide mi to jako udělané horkou jehlou z povinnosti, nikde v tom nevidím lásku. Ty 3D modýlky v Unity a opakující se assety mě brzy začaly nudit. Jako příběh nebyl úplně zlý, ale technické provedení mě dost odradilo. Zkusil jsem rozehrát na podruhé v EE verzi, ale po cca 6h jsem to vzdal, protože mi to přišlo možná jako krok zpátky, než očekávané odladění chyb a vyhrání si např. s modely postav a jejich vybavením. Nicméně konec hry a finální megasouboj mě přišel docela fajn na rozdíl od konce F3. Jinak u WL2 jsem měl docela problém s tím univerzem, které jako by bylo Falloutovské a zároveň ne. Ale sto lidí sto chutí... není nad to udělat si vlastní názor sám, že? :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší