Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • omiklon

..záchody a BR mód..

• species

neco brblal ze tam pry nejsou zachody.

• species

"ke hre se nemam co vyjadrovat"... . "tady je moje vyjadreni" :D

• species

new vegas nedelala bethesda ale.

• species

Skoda ze tam neni BR mod :(

• jindra.veliky

a kde se k tomu vyjadril Vavra?

• alfonz

jde o to ze tyhle hry taky vypadaji na kazdym pocitaci jinak. nemusi jit jen o slabej hw. kdyz sem se s nekym bavil o bugach ve hrach jako witcher, fallout, gta a treba kdc, tak vzdy byly takovy bugy ktery sme meli stejny a hodnekrat i takovy ktery ostatni nemeli, nebo se do danych situaci ani nedostali aby je videt mohli.

tvrzeni ze ty mas super zazitek neni zcestny, ale jde jen o tvoje dojmy ze hry. zakryvat si oci kdyz ja ne, tak nikdo je ale vylozene blbost. chybi zminuji vsichni v recenzich. nekomu kazili zazitek vic, jinym ne nebo to berou primo jako "bethesda gameplay" a uz s tim primo pocitaji. to recenzent udelat nemuze, nebo by nemel

• iSpirit

Ty jsi fakt tupý chachar. Co to předvádíš za postižené argumenty?

• skaven

preco by mala, bethesda nevie robit poriadne rpg hry, ale ludia jej  to zeru

• flash789

Uz jsem ti psal nize ze dalsi diskuze je zbytecna, proc pokracujes? Ja od tebe nic dalsiho cist nepotrebuju. 

• Veskoslav

A dětské leporelo je něco jako Romeo a Julie, co?:)

• flash789

Nejsou tam lidska NPC.  Proc by robot co ma pomerne obsahly dialog a zada ti ukol nebylo NPC? Duvod?

• Veskoslav

Řekl někdo, kdo tu radí všem okolo, aby nic nepsali? Jo, Flashi, sedni si do kouta a hraj si s Jackem Paci, paci pacičky...A k tomu si můžete spolu zahrát F76. Evidentně hra po Vaše typy.

• flash789

Ja nerekl ze tva herni mentalita je spatna, jen asi jina. jako blbec se samozrejme projevujes ty kdyz na mne hned utocis jak vzteklej pes.

• Khanemis

Já to tušil, že tohle bude zajímavé čtení:)

Povedená recenze. V jejím bohatém obsahu se rovným dílem odráží autorova snaha o ventilaci vlastní frustrace, stejně jako detailní seznámení s titulem. Články o špatných titulech vždy patřily k tomu nejzajímavějšímu čtení. Jen mě mrzí, že zrovna tohle nastává i titulu ze světa Falloutu. Snad je tohle jen dno série, od kterého se v budoucnu zase značka odrazí. 

Dodatek: Naprosto nemá chybu, že u tohohle velice nespokojeného článku mám po obou stranách masivní reklamu na Fallout 76:)

• Veskoslav

No evidentně už zahráli. Betha se vždycky chlubí prodeji. A jenom krabicovky mají v Eng o 82 % nižší prodejnost než F4, takže u digitální distribuce i kdyby to bylo "jenom" o 50 %, tak jim to vesele přeji.

• Veskoslav

Neznáš mimonštinu? Blbá gamesa stupidů:)

• Veskoslav

Pravda, ty jsi blbec a všichni okolo ti to dali jasně najevo, že jsi blbec. Jenom ty si myslíš opak.

• Veskoslav

A kde?!!!!! Roboti, co tam jezdí, to fakt nejsou NPC. Flashi, jsi už dostatečně za blbce v téhle diskuzi. A doporučuji moc nečichat, ničí to sliznice.

• drasta

Presne! To je proste hra co si vychutna jen opravdovy vyspely a zkuseny herni labuznik. V odbornych kruzich se takovy clovek nazyva "koprofil".

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit