-
Divoch Sulik, my vo vlade mame tiez Sulika. ale vetsina hracou tejto politickej hry ho nema rada *1*
-
-
Mne sa zdalo to meno na volebnom lístku povedomé, len nedávno som zistil že to bol môj najlepší parťák vo Falloute... (:
-
-
na madbrahminu nechodte, tamojší admini su fašisti ktorí za odlišný nazor davaju ban. Poviete im ze sa mylia a oni ako male dievčatko sa urazia a daju ban, lol fakt trapne
-
-
Joe, ty si dostal BAN za vulgárne výrazy, či nie? Napíš teda pravdu a nevymýšľaj si takéto hovadiny, je to slaboduché. :-))
-
-
A co mody? Jdou na to použít ty z trojky? Můžu hrát za Bryana Wilkse? *4*
-
Mňa zaráža že v recenzii nebolo uvedené, že sa jedná o odfláknutý port z konzole. Optimalizácia na pc žiadna. O tom že sa jedná o odfláknutý port svedčí aj obrovský font písma v dialogoch a v inventari. Hra je po stranke hratelnosti dobrá.
Co mne napr. chyba je humor, zatial som sa zasmial iba na niektorých odpovediach. V hre tiež nie su osobnosti ako boli vo dvojke. tam malo hodne NPC-čiek svoju charizmu že ste si ich zapamatali -
*9* Kvůli té grafice se na tu hru nemůžu ani podívat...
-
-
Je to jen můj názor...prostě se mi to nelíbí...Esteticky je to dost odpudivá záležitost...
-
Co mají všichni s tou grafikou? Mně přijde v pohodě
-
-
To je fakt hrůza , hra nepodporuje dynamické stínování . Fakt jsem si toho nevšiml ani tady ani v Mafii , takže co řešit ? Škaredé dveře nebo škaredé textury ?
Řeknu to jednou a řeknu to nahlas : Dane a další proberte se , techdema jsou super , ale taky to musí rozjet kdejaká módní plečka !
(Bože a fakt mi absence krvavých grafických výkřiků do tmy absolutně nechybí .. ) -
-
Hra nemá ŽÁDNÉ stínování, nedej bože takové jako Mafie. A to se klidně můžeme bavit i o Mafii I, která ho měla před osmi lety.
-
-
Je to tak. Hráče v zásadě ukolíbá fakt, že vidí stín svojí postavy či postavy vedle a dál to neřeší. Ale viděl jsi vrhat stín takovou budovu? Už v Oblivionu v Imperial Citi jsem si říkal, co tomu chybí. Kromě filtrování textur vynucený přes ovladače to byly právě stíny a záhy mi to došlo. Je hezký, že tam vrhala stín tráva (což nebylo abslutně zaznamenatelný, ale snižovalo to rapidně výkon), ale zbytek bída. Takovej pohled pak působí hole, vyprahle.
-
-
-
-
-
no tiez mi ta recenzia pride taka..ze cely cas v podstate na tu hru nadava, a nakoniec to zabije, ze je to na 9 bodov :) Fallout 1 a 2 boli legendy, o tom ziadna...kazdy sa bal co bude ked bude Fallout 3...ale Fallout 3 bola PRE MNA zalezitost roka, pri ktorej som sa nedokazal odtrhnut od kompa velmi velmi dlhu dobu a ked skoncil,tak mi to bolo luto :) Ta atmoska Falloutu 1 a 2 premietnuta do 3D - bol som z toho dost uneseny :) Ak bude NV aspon zo 70 percent taky jak Fallout 3, tak na tyzden prerusujem kontakty s okolnym svetom...
-
-
Atmoška byla super ta se povedla . Bohužel F3 byl tak nějak spíš jen dětskou exkurzí v továrně na oplatky ...a to ještě paní učitelka moc spěchala . Uvidíme zdali reparát odhalí sukénku až na žárem vybělenou kost ...
-
-
A opravdu je tím domácím mazlíčkem slepička ? .... To chci vidět zpracovcání , když bylo tolik povyku kvůli rockstařímu "hot coffee" .... *5*
-
Co rikate na inteligenci spolecniku? Podle mych zkusenosti zadna slava. Venku je to jeste v pohode,ale zkuste si nekoho vzit treba do vaultu. Nastavim si taktiku na -nasleduj me- a -utoc jen na toho,na koho utocim ja-. Spolecnik pak stejne neustale beha prede mnou,sam si otevira dvere za kterymi je plno monster a dela vsechno mozne jen me nenasleduje. Skoda,protoze narozdil od F3 jsou v F:NV spolecnici velmi uzitecni.
-
A co sex? Je ve hre? Je mi jasne ze me pulka lidi posle zase nekam,ale kazdy kdo hral F1 a F2 mi musi dat za pravdu, ze sex k Falloutu proste patri. Navic New Vegas ma nalepku 18+,tak by snad uz mohlo neco byt. Ale sam tomu neverim *9*
-
-
sex jako akt nebo sex jako téma? Téma je tam hutné a dospěle zpracované. Akt je nahrazen černou obrazovkou
-
nevite jestli se ve hre budou dat znasilnovat muzi?
-
-
sex muže s mužem je ve hře možný. dále i ghoulem a robotem
-
-
Je tam "sex" v podobě černé obrazovky, ale je možný i s robotem a ghoulem :)
-
-
Asi se tu zařadim do širší společnosti (nepročítal jsem comments moc zpátky), ale jako velkej fanda starý série musim prohlásit, že mě New Vegas na rozdíl od F3 nehorázně potěšilo. Mam u něj stejnej pocit, jako u těch starejch her a pár bugů na tom nemůže nic změnit. Opravdový zklamání je pro mě snad jen hardcore mód, kterej je moc měkkej :))