-
Mám HD7950...to je srovnatelný. Jinak díky *3*
-
To stačí i u BF3.
-
Hmm divné, ja mám odohraných 15 hodín, a som len v tej misii, kde sa mám stretnúť s citrou :D a mimochodom, je tu ešte coop, multiplayer a množstvo challengov, tuším sa to volá nejako "rakya path of the warior" alebo nejak tak a potom tam máš tie rellics, sd karty, dopisy a podbné zberateľské veci, ktoré ti zaberú hodne času
-
kde sa to dá vypnúť prosím ťa, ja tam mám len nastavanie automatického označovania nepriatelov keď na nich zopár sekúnd mierim...
-
Teda, nevim co delam spatne, ale hraju na nejtezsi nastaveni, mam odehrano 10 hodin (a minutu) a denik pise ze mam hotovo 33 misi z 38...neni to nejak rychle? Vzdyt vsude pisou až 20 hodin, a ja na nejtesi obtiznost a prozkoumanej celej ostrov, 5 misi od konce a 10 hodin? Nejsou ty posledni mise nejaky mega dlouhy? Docela me to stve, kupoval jsem to s tim ze to vydrzi na dlouho
-
NPC byla označena jen na minimapě
-
Jsem asi v půlce a je to mega zábavný.. Ta linie s tou dýkou byla super. Indiana Jones prostě.
-
Super hra, konecne poradna SP strilecka.
-
edit: sorry vedle *7*
-
Zřejmě ne... GTX660Ti ti bude na fulll stačit
-
Jde to i vypnout, jinak co uz rikali ostatni.
-
Chyba v matrixu. Na jednom počítači to běželo KOMPLETNĚ česky, jenže se na něm nedalo snímat video. Na druhém ano, ale české texty v popisech a infooknech vypadly. Nechápali jsme proč, stále to nechápe a asi to nikdy nepochopíme, protože šlo o jednu a totéž instalaci z uPlay. Každopádně čeština ve hře je a šlo zřejmě o nějakou unikátní featuru grabovacího kompu. Či co.
-
asi si znova nainštalujem FC 2 ako dohrám trojku :) čo bude aj nejaký čas trvať kedže hrajem to už asi 15 hodín a viacej blbnem ako hrajem kampaň :D
-
to potvrdzujem *4* no tiger by mal byť skolený po jednej rane do hlavy z odstrelovačky...
-
Titulky k dialogům česky a dopisy s EN. To mě fakt hlava nebere. Lenost distributora?
-
Pokud vím, podobnej mechanismus byl už v jedničce. Dalekohledem sis označil všechny nepřátele v okolí a pak už je jen odstřeloval jak kachničky. Akorát už si teda nepamatuju, zda byli vidět jen na minimapě nebo přímo na hudu, na výsledku to ovšem moc nemění.
-
Pak se potvrzují slova,že tygr je nebezpečnější než pirát s puškou *15*
-
Je to hardwarově náročnější než BF3 ?
-
Ok,dík za odpověď.