Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mato1987
    no vidíš, ja mám napr. u mafie II nahratých 194 hodin :D
  • Wyder
    Díky oběma, tak to docela jde.

Já jsem se bál, aby to nebylo až moc krátké, ale to asi nebude.

Konečně u Dishonored se psalo o 8-12 hodinách při standardním hraní a nakonec jsem jich tam strávil slušnejch 23:). Ale tam jsem, pravda, četl všechny knihy atp.
  • Samozřejmě, že mi to jelo plynule, když jsem psal plynule. Všechno je to o grafice, na té záleží mnohem víc než na procesoru, bál jsem se, že tahle hra bude náročná, ale v pohodě. A to 630M není kdovíjaký dělo, normální střední třída v noťasech.
  • Heh. Já úplně zapomněl, že v Dishonored nějaký "wallhack" vůbec je. *1*
  • Zalezi co znamena nejaka znalost anglictiny. Spoustu veci bys z pribehu pochopil i kdyby to bylo čínsky ale nektery veci ti zase muzou uniknout. Rozhodne ale nikdy nebues stat a koukat co ze to po tobe vlastne chtej.
  • Prosím vás rád bych se zeptal jak důležitá je tam čeština je tam hodně keců co je potřeba k pochopení nebo je pro člověka s nějakou tou znalostí angličtiny v pohodě hrát v angličtině? Moje pc už je trochu starší tak si to chci koupit na ps3 ale tam právě nejsou ty titulky tak nevím no.
  • smejki
    a pokud se nepletu, byli tam vidět jen, pokud se hýbali.
  • Jak pisu nize. Poprve jsem to chtel projit hlavne pribeh s malou casti vedlejsich misi a aktivit a mam hotovo 33 misi z 38 a odehrano 10 hodin (kdybych mel tipovat tak jsou 2 hodiny na zkoumani ostrova a vedlejsich veci) takze kdybych mel tipovat, dohrani pro zkusenyho hrace ciste pribehu zabere 10-12 hodin. Ale treba se pletu, treba tech poslednich 5 misi bude jako predeslych 30 ( *13* *13* *14* )
  • 15hodin
  • Wyder
    Jestli se to někde psalo, tak se předem omlouvám, ale jaká je zhruba doba dohrání hlavního příběhu? Pochopitelně odhadem?

Samozřejmě se to v případě koupě nechystám projít bez vedlejších úkolů, to by bylo asi proti filosofii hry, ale ten rámcový údaj mě celkem dost zajímá.
  • bud v pohode. na mym notasu 2ghz, 1056 mhz, 4G, nvidia 96 mtg to jede naprosto na houno, ale hraju to, protoze me bavila uz i dvojka :D
  • To jsem nemyslel uplne doslava vyjmenoval jsem par veci,co se mi nelibi .Jinak me hra bavi. Bohuzel lidstvo me tady mlati nejakyma minuskama za to,ze jsem rek,proc se mi to nelibi nereknu,kdybych tady vykrikoval nejaky hesla.
    Dark souls je mocne hardcore,ale asi jeste jeste na ni nejsem pripravenej ,co jsem videl videa :P.
  • Já například ten lehký wallhack vítám.nekazí mi to zážitek ze hry.Například Dishonored(užasná hra!!!!!) ale vetšinu času jsem si neužil graficky styl hry protože jsem mel všechno oranžovo černé(dark vision) přitom tohle "naspotovaní" je mnohem elegantnější :)
  • A smysl Ti to nedava? Akce je akce, nemuzes bojovat s Einsteiny, jinak bys pod tihou frustrace ani tutorial neprosel :). Na druhou stranu nelze nesouhlasit, ze se jeste nikdo nepkusil udelat obtiznou akci, ktera by byla v akcnim zanru ekvivalentem toho, co se mezi RPG-cky povedlo Dark Souls.
  • Jo to bych taky rád vedel po jestli je nejaky fix/patch.Popravde jsem se po tom neschanel
  • Luke
    Pánové, zkuste zůstat u tématu diskuse, které je v tomto případě AI ve Far Cry 3. Dík.
  • yuri337
    Nebylo uvolněno sdk, takže žádné mody pro FC2.
  • BoB.2
    Je to tak jak píše mam splněno 45% odehráno zhruba 13 hodin a už mě to začíná pomalu nudit ale snad to dotáhnu do konce.
  • Mám pocit,že v infernal ,ale to je vic nez tri roky? Nedávno jsem to hrál a vojáci se schovávali jakmile tě viděli,ale tak mazane,ze proste si kolikrat nemel sanci,kdyz si vylezl a rek si " Tak vy krysi ted vas postrilim" bylo to celkm na nervy ,clovek musel k nim a zabit je coz byl nekdy orisek a to jsem to hral snad na stredni..A Zminka a nekonecne naboju meli .

To samy AC3 sama situace,kdy tam vletel mezi tri a misto aby ho probodli bajonetem tak stali a cekali na smrt.

Ale jak jsem rek,zatím je to zábava aspon si AI vychutnávam a nemusím nadávat zase mě zabili dneska uz po 30x zkusím to zítra
  • To máš vlastně pravdu,uplně zapomínam na ostatní.Jen jsem to chtel nejak vysvetlit,protoze jsem chtel zjistit jestli je chyba u me a nebo ve hre.. Potozmo v urovni.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit