-
Popis hry ve videu mi připadá jako vylepšená dvojka, pro mě se stala po chvíli stereotypní a přestal jsem ji hrát, takže jsem začal dost pochybovat o trojce
-
Definuj prase?! Nerad rozdelavam ohen,ale treba narozdil od tebe mam odstavce :) jsem hold línej psát hacky a carky ktery taky nemas,hold Cesi jsou naroad srabu a sami nic nevyplodi a ja se za svoje plody nestydim . Pokud se nejdna o zazadani prace ci dopis nejaky osobnosti.Ale cert to vem.
K veci hraju na warriora ..A mám pocti ,ze jsem nerek ,ze to je stupidní spíš jsem řek hloupá a nudná ..
Ona tam takova obtiznost je pro děti ? Nebo mám rozumět tomu tak,že schválně utočíš a chces mi timhle rict,ze mi je treba 14 let ?
Budis zatím jsem nedostal asi k velky akci.
Treba Crysis ten je v tom za jedna tam jsem mel kolikrat problem hlavne u jednicky -
Já se zeptám trochu blbě. Nepohrál si někdo s modama pro Far Cry 2, kde by se nerespownovali enemáci? Hrál jsem to za vyšší obtížnost a díky téhle kravině (a faktu, že i přátelští enemáci po vás stříleli) po dvou hodinách vzdal. MP tam ale vydržel nějakou chvilku a nebyl špatnej. Tady snad chybí? Recenze jej nezmínila.
-
Kdy jste prosím naposled v AAA hře viděl "přechytřelé panáky"? Poslední cca tři roky vidím jenom ten opačný extrém.
-
U mě je to otázka míry a chyby AI ve Far Cry 3 nepřevažují nad jejím průměrným/chytrým chováním. Jak bylo řečeno v recenzích: FC3 je vyvážená tak, aby stavěla výzvy a netyranizovala hráče přechytřelými panáky, což je IMHO dost těžký na správný udělání.
-
tušil som, že si mal na mysli dvojku :D ináč fc1 mal cryengine
-
To se mi nestalo,mě naopak po mě někdo střílel a připadal jsem si jak,kdyby tam měl vodu,ale tak :D stane se asi ochranej štít,ale tak jen jednou během hry
-
Asi te minuskujou protoze pises jako prase!
Ale k inteligenci: Nevim na jakou hrajes obtiznost, ale u me na nejtezsi jsou VELICE (VELICE, jedna z nej ve hrach, ever) inteligentni. Nemluvim o schopnosti te rozeznat ve trave, porad se to snazi byt stealth hra a tak musi byt nejaky kompromis, ale jakmile je otevreny konflikt (ne v predpripravene misi, proste otevreny konflikt treba o velkou zakladnu + poplach) a jsi nekde vysoko a vidis vsechny, krasne uvidis jak spolu spolupracuji, dorozumivaji se, kryji se a vzdy chodi po trech kdy jeden jim kryje zada, a kdyz to nejde, tak se prizpusobi a snazi se vyhnat z ukrytu tebe... Jediny duvod proc by u tebe byli stupidni je, ze mas obtiznost pro děti. A prosim, umela inteligence neznamena schopnost rozeznat hrace ve vysoke trave ve stealth hre...nebyt toho tak to mco stealth nemuze byt -
Jako je to mozny,ale musel si mit kolem 20 fps
Ja to zkousel notas 2,7 procak 4 giga ramki frekvence neco pres litr grafika 325m 1 giga snad
a na velmi vysoky 10 fps vysoky 12 fp stredni 14 fps stredni s upravama 17 fps a nizky od 17 do 22 :) i pri boji naivne jsem si myslel jak to je hezky optimalizovany :D a trosku jsem se spletl no .. jako kdyz to maj jit na pc s grafikou rady 3000 xD tak tohle by musi jit krasne na stredni -
Ale ne, jsem chtěl říct ve dvojce safra *4* Ale zas úplně mimo to nebylo, protože Dunia není nic jinýho než silně překopanej engine z FC1 *1*
-
Super hra fakt že jo . . . ale trochu mě se*e ten bug kdy na váš (nebo aspoň na mě) střílej nepřátele přes zeď ?.)
-
Jasne, to ja vse, tyhle vedlejsi aktivity, budu delat az u druhyho hrani, chtel jsem napoprve projit ciste jen pribeh, ale stejne mi teda prijde divny ze to dohraju za nejakych 11-12 hodin kdyz vsude po internetu rikaj recenzenti ze hlavni linie zabere 20 hodin... A to casto umiram vzhledem k obtiznosti a ted vojaku na druhym ostrove...
-
Já to hraju na noťasu (2,1 4 ram a 630M 1gb), který není kdovíjaké dělo a hra jede plynule na vysoké detaily v 1280x720.
-
dunia v jedničke? čože?
-
5770 1 GB ram na ultra bez problemu jen vyhlazovani hran jen 2x (potreboval bych mega obrovsky monitor aby tam nejake hrany na vyhlazovani byli vydet).
-
Tu inteligenci bych tolik nevychvaloval je snad hloupejsi nez v jinych hrach
Jestli nekdo hral velvet assasin stealth hra tak mi to pripada strejny ..
Vojak me vidi nic nedela dale v pohode slapu nahlas v pohode dale zabiju enemaka pred druhym v pohode,ale pak na me zacne stekat pes a je to v cudu enamaci misto,aby po me strileli tak utikej do vsech stran se nekam schovat a temer uprostred situace je pozabijim s nejakym skrabancem..
A to neni jen u me,ale u spousta videi ..priklad z videa vy sniper kopec trava 20 cm enemaci dva od vas cca 50 metru skrceny ,zahodite umeni snipera,stoupnete si vemete samopal strilite po jednom mrtve druhy misto,aby neco delal tak cumi dal smerem kam cumel.Uzivatel to zjisti tak ma cas zabit druhyho
Jo v ty recenzi jsem videl snad ne spatne,ze autor skocil do vody pred vojakama a ty delali,ze ho nevidi a pak je vykosil kudlou...
jako hra me bavi,ale ta inteligenci je opravdu nudna prozatím jsem nenarazil na nejaky zadrhel
PS:Hral jsem nejakou hru znamou meno ted nevim,ale tam vas videli a uz jste nemeli sanci utect pac rvali tamhle je primo predemnou .. a vsichni bezeli smerem,kde jsem byl.To bylo taky otravny ..Jen save load .. Tak,co ma to byt zabava tak uz ;) -
Jedu na nejvyšší obtížnost a při tichým postupu se na mě nechytaj. Jednou jsem ale zkusil rambo styl a to bylo horší. Moc ran nevydržíš, a autoheal je tu jen částečnej - vlastně úplně stejnej, jako ve dvojce.
-
Přijde na to. Hra se na rozdíl od BF3 hýbe úplně na všem, Dunia to ukázala už v jedničce. Mám 560ti HAWK a při opravdu krásným vzhledu se houpu mezi 50 - 60 fps. Na Max nemám akorát stíny a postprocess. Stíny na medium totiž vypadají opravdu krásně (tak nevypadají ve spoustě her ani v nejvyšších nastaveních), a postprocess víc jak medium podle mě dávat smysl nemá, protože právě medium zapíná na nVidiích FXAA, takže se za cenu cca 2 fps zbavíš většiny zubatejch okrajů na obrazovce. U vyššího nastavení jsem nenašel nic jinýho, kromě stále většího bluru. MSAA je tu totiž krvavě náročnej, nevim proč. 2x MSAA je tu přes 10 fps dolů, a to mi přijde sakra moc.
Určitě to chce ještě nový ovladače a třeba i patch, v aktuální verzi 1.01 se celkem často objevuje screen tearing a hra se tak nějak těžkopádně hýbe. V Crysisu jsem hrál na ultra při 35 fps a bylo to vcelku hladký. Tady 35 fps citelně laguje. Ale venku jsou zatím jen beta ovladače, takže se to snad do budoucna zlepší *3* -
Tohle je pro mě Hra Roku !!! 10/10 , kdyby bylo vyšší hodnocení, dám tomu 11. PECKA
-
sry moje chyba. Da se vypnout jen oznacovani pres miridla zbrani. Fotakem to znaci furt.
thx Ashnobe :)