Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Keyz
    Tak jsem koukal,že v jedné lokaci může být Tygr,Varan,Koza a želva.

To je divočina *1*
  • Ještě že je to v CZ co ? :D :D
  • Pár takových postřehů po dohrání. Omezená velikost peněženky. Proč? Několikrát jsem byl nucen kupovat upgrady a jiné blbinky, které jsem ani nepotřeboval, jinak by nasbírané peníze přišli vniveč. Nemuseli hráči dávat zbraně úplně zadarmo během postupu hrou, aby alespoň za něco mohl člověk utrácet. Skill tree, no tady to chtělo více zapřemýšlet, spousta skillů zejména pro stealth zabíjení je naprosto zbytečná, zabíjení pokud nepřítel popř. dva stojí na římse, nebo zabití z vody jsem použil opravdu jen párkrát. Navíc tisíce expů jdou úplně do větru, i po dosažení max. úrovně mi zbylo pár outpostů na dobytí a to nemluví o počtu reliců, takže spousta expů prostě byla k ničemu, takže by to chtělo možná rozšířit počet skillů, nebo snížit množství expů, které dostáváte. Respawn nepřátel, sice to není ala FC2, ale pokud například nezrušíte při dobývání základy alarm, nepřátelé přibíhají pořád dokola. Odkud? A asi věc, která mě štvala nejvíc. Proč proboha u všeho musí být stupidně zdlouhavá animace - lootování nepřátel a truhel, léčení, stahování zvířet z kůže, sbírání rostlin. Když to člověk dělá po padesáté, opravdu to začne jít na nervy.
    Co musím hodně pochválit, je propracovanost krajiny. Prolézat různé jeskynní komplexy a staré ruiny byla opravdu nádhera a během posledních questů, kdy se snažíte získat "vy víte co", jsem plesal blahem stejně jako v tomb raiderovi.
  • Keyz
    Modifikace jsou http://www.moddb.com/mods?filter=t&kw=Search+...&released=&style=def&theme=&game=10005&type=

Far Cry 2 Rewards jsem používal.
  • Kein
    Jsem divný, když mi příjde grafika Far Cry 2 hezčí?
    http://www.youtube.com/watch?v=Q7_M5sZhayU

Třeba voda ve FC3 není nic moc a některé textury (skály) taky ne. Fyzika už taky není takové orgie jako ve dvojce. baráky sice hoří, ale nerozbíjí se, jen zčernají.

btw.: A proč geroj ve FC3 nenatahuje zbraně po nabytí?
  • Jen ještě dodám, že závody jsem nejezdil.
  • Dnes dohráno. 25 hodin, kompletní vše až na relicy, těch mám 58/120 a zaboha nemohu nikde najít poslední recept. Hra v tomhle stavu je kompletní na 86% tuším.
  • Zvierata su dost huste. Styri strely z Dragunov SVD a s tigrom to nejak nehlo. V pohode dobehol a zahryzol do mna. Da sa pomerne lahko vystrielat tabor piratov, ale taky jeden varan ci zopar psov uz predstavuju problem. Kapanek nelogicke.
  • Luke
    Přesně tak. Ta morální nejednoznačnost byla vynikající.
  • Luke
    FC2 mám rád jako realistický portrét současného stavu některých západoafrických států, které se do nedávna zmítaly v občanské válce (=teď nemluvím o tom, jestli se respawnujou nepřátelé). Líbí se mi výstižné podání role západu jako hybatele konfliktu skrz dodávky zbraní/NGO, neschopnost/vyčůranost místních warlordů a samozřejmě aktivity žoldáků jako takových. Politicko-společenskou kritiku, jak jí FC2 předkládá mám prostě rád a obecně mi ve hrách chybí. V podstatě to hodně beru jako interaktivní realistický dokument, který ve mě rezonuje stejně jako knihy Call Africa 999, Eben od Kapuszinského, Conradovo Srdce temnoty anebo Bearing Witness a nějaký další, na který jsem línej vzpomínat :) (myslím, že jsem tehdy v tý souvislosti psal i o knize Mercenaries, ale nejsem si jistej). Je to OK odpověď? :)
  • Wyder
    Pokud je děj takový, že chci vědět, jak se bude posunovat dál, tak napoprvé netrávím čas vedlejšími úkoly, zvlášť pokud ty nemají svojí dějovou linku...

Napodruhé už zkouším, co jde udělat jinak a co hra vše umožňuje.
  • Tak hlavně šlo o prokreslení místních bojůvek, kdy každý - včetně žioldáků - byl pěkná svi*ě. Si vzpomínám, jak jsem sabotoval musel sabotovat vodovod pro civily kvůli větě místního velitele, ž když my nemáme vodu, nikdo ji nebude mít. A závěr byl nakonec docela sofiiana volba. Pořád je to asi tak o 300% serióznější než zachraňovat zádele zlaté mládeži a z nějakého neznámého důvodu být vybrán za spásného domorodého válečníka. I když uznávám, že FC3 je asi zábavnější a "hernější" než dvojka, vážnější pojetí předchůdce mi sedělo přece jen víc.
  • Nemluvim za nej, ale me zene pro prvni dohrani touha vedet jak to dopadne... Podruhe uz me nic nezene kupredu protoze vim jak to dopadne a muzu se tam jen vyradit
  • Mato1987
    ja si myslím, že je, napr. ja si tú hru užívam, lebo je fakt dobrá, to treba uznať, a mám silného tušáka, že kým túto hru prejdem tak tu budeme mať aj nový rok :)
  • Ataker
    Není to trochu škoda to poprvé proletět a potom teprve si to pořádně zahrát?
  • Mato1987
    fc 2 je podla mňa lepšia ako prvý diel, to jednoznačne a je dokonca lepšia ako fc3, ale to je len môj názor
  • Taky to nechapu, uz kdyz psal recenzi to tam vychvaloval a delal z toho nejakou hru s vyssim principem, ale prijde mi, ze si to spis vsugeroval nebo tam videl neco co tam nebylo... Sbirani kufru s diamantem jako vedlejsi aktivitu nepovazuju za odraz problemu krvavych diamantu a jeho rozsahlou interpretaci.... No offense
  • jo toho se vubec neboj kdyz budes delat vedlejsi mise ta delka hry bude urcite delsi ja jsem udelal asi pouze 4 vedlejsi mise a 2 ostrov jsem jenom rychle prelitnul urcite si to ale zahraju jeste jednou a poradne :)
  • Ve Far cry 2 byla nějaká "Reflexe současného světa?!?Dle mého to byla spíše jen velmi stereotypní a vcelku tupá střílečka s pár zajímavýma nápadama (viz.systém léčení)...
  • Prave, jaky si to udelas, takovy to mas... K Dishonored se stale vracim a vracet budu, to same FC3

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit